Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 111
  • 992
  •   1
Отговори
# 600
В Уйкики видях много готини плисирани поли до коляното.Ама до коляното на висока мацка, на мен една педя под коляното  Rolling Eyes Платформите не може да ги носиш вече, така ли?

# 601
Не мога бе, нищо! Ако сложа за повече от два часа и то ако не ходя, после ме боли крака. Кокалчето е малко още за да остане така трябва стелки или грозните ортопедични...Ще спазавам каквото са ми казали.
Операцията е гадна и може да рецидивира та засега не е вариант. А и заради стелките купувам вече номер по големи и тези от миналата година никак не стават. Изцяло смених стила си на обличане заради този проблем. Тъпо ми е много, но няма какво да се прави. Една камара поли цигара и панталони с висока талия раздадох. Просто няма варинат да ги нося със сегашните обувки. Сега съм изцяло спортна.
За излизане слагам ток, в колата обаче имам обувки за преобуване.

# 602
Джена
В аптека работя и затваряме в 9 Simple Smile

# 603
  • Sofia
Джена
Peace,
Скрит текст:
фармация ли учиш?

# 604
Жаки, ще спазваш препоръката на доктора, няма как.Аз нищо, че съм ниска не мога да вървя на ток, набивам много неприятно пета и краката ме заболяват зверски.Ако един ден съм на ток и обувките са ми неудобни, на другия ден стъпалата са ми като след травма.Затова и все съм спортно облечена.Но и не рискувам да си поръчвам обувки от сайтове, не мога да рискувам с неудобни обувки. Винаги имам в колата или на работа резервни обувки.

# 605
Джена
Peace,
Скрит текст:
фармация ли учиш?
да
трета година студенткс съм
а в аптеката съм стажант  фармацевт от малко повече от месец

# 606
  • Sofia
охо,ето кой ще ни консултира за лекарствата  Laughing

# 607
  • До морето
На мен пък всичко ми е късо. Рядко си поръчвам поли и рокли онлайн защото все са ми къси. Обувки си поръчвам, там проблеми нямам.

За миглите пак да кажа, че обикновенно тези дето изглеждат вариететно са мигли на снопчета. Другият вариант е тая дето ги е слагала да си е оставила ръцете, то сега всеки втори слага, не се знае на какъв ще попаднеш. Иначе има и размери, и дължини и различни видове (косми).

Харесах оферта за Сицилия, отивам да правя презентация на половинът, да видим  Laughing

# 608
Марипоса, дай и аз да видя оферата, РД ми наближава, за него винаги отиваме някъде само двамата.
Мислех за Португалия, но билетите които намирам са неизгодни с прекачване и много часове престой, та се чудя. Сицилия звучи добре.

# 609
Жаки, имам изпробвана рецепта за изкълчен женски крак. Да почива на високо, на здраво мъжко рамо, хах  Joy Мръстник, ауу  ooooh!

# 610
  • София
Леле, надникнах в една друга, предполагаемо забавна тема...Очевидно голяма част от хората смятат, че само младите и красивите имат право на любов и семейство. Що помия изписана за мъжа на една девойка - той грозен, стар, пък го взела заради парите му...Уау Shocked Значииии минеш ли 40-те и имаш ли шкембе, по-добре да лягаш да мреш, нищо хубаво не ти се полага. Може да си умен, забавен, готин и свеж - не, гилотината и това е Tired

# 611
Леле, надникнах в една друга, предполагаемо забавна тема...Очевидно голяма част от хората смятат, че само младите и красивите имат право на любов и семейство. Що помия изписана за мъжа на една девойка - той грозен, стар, пък го взела заради парите му...Уау Shocked Значииии минеш ли 40-те и имаш ли шкембе, по-добре да лягаш да мреш, нищо хубаво не ти се полага. Може да си умен, забавен, готин и свеж - не, гилотината и това е Tired
Да, направи ми впечатление и на мен Confused Вчера пък в друга тема, една потребителка наричаше 40 годишните жени- дърти бабички ooooh!

# 612
  • София
Абе то че не сме първа младост - не сме, ама е рано и да ни варят житото още Laughing

# 613
То, онзи ден, една 19 год.,се оплакваше, че не и се правело секс, все едно била на 50  #Crazy Mr. Green Joy А, не знае, че 50 годишните се шляпат най - много и най - качествено  Joy

# 614
... И самата е на възрастта на „бабата“, Осмичка. Mr. Green
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт