Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 112
  • 992
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

Снощи филмът беше хубав, ама това 3д и този силен звук направо ми разказаха играта, бях като ударена с чук накрая. Не съм за кино аз, но поне бяхме в малката зала с разтегателните седалки, та ми беше удобно. Един бърз тур по магазините направихме преди това, набелязах си сандали за сватбата, които изглеждат удобни, но не бях в настроение за мерене. Другата седмица.

Днес ще е натоварен ден в работа, после това парти, утре ще сме селски. Изморена се чувствам и искам да спя, да спя, да спя....

# 616
  • Бургас
За коя тема говорите?
Днес предаваме проекта и в понеделник шефката ще е в София да го представя. Стискайте палци всичко да мине леко!
Дрехи купувам само в реален магазин. Трябва да премеря , иначе не може. Обувките, пък съвсем. Там като тръгна да купувам и се изприщвам.Стават ми детските модели. Ама е малко странно да тръгна с обувки на Елза или Спайдърмен

# 617
  • на Мелмак
Добро утро!
Усмихнат ден на всички  Hug
От днес мисля да започна едни упражнения, които малко занемарих  Grinning
Дано ми се получат този път нещата.
Днес имам да свърша сумати неща, приятни са, малчо иска домашен чипс, ще трябва да направя поне 2 тави  Laughing

# 618
Харесвам онлайн пазаруването,по—усилено го практикувам от зимата  Mr. Green .Идеален вариант за хора като мен,които не обичат да обикалят по реални магазини.А снощи защо ми трябваше да разглеждам otmamaslubov  ooooh! ,пак ме засърбяха пръстите.Ще се въздържа до другата заплата,че нещо прекалих тия месеци.
Лек и по—малко дъждовен ден ви желая  bouquet .

# 619
  • на Мелмак
Аз съм пристрастена към амазоните  Crazy

# 620
Леле, надникнах в една друга, предполагаемо забавна тема...Очевидно голяма част от хората смятат, че само младите и красивите имат право на любов и семейство. Що помия изписана за мъжа на една девойка - той грозен, стар, пък го взела заради парите му...Уау Shocked Значииии минеш ли 40-те и имаш ли шкембе, по-добре да лягаш да мреш, нищо хубаво не ти се полага. Може да си умен, забавен, готин и свеж - не, гилотината и това е Tired
Да, направи ми впечатление и на мен Confused Вчера пък в друга тема, една потребителка наричаше 40 годишните жени- дърти бабички ooooh!

Овой е Бг-Мама стандАрт!  Rolling Eyes
Добро утро!
Днес пропускам сутрешния кростренажор. Мисля да го заменя с гладене. 

# 621
Добро утро!
Иде ми да наритам 2-3-5 задни части на някои хора. Аман от лигавщини, честно! Защо мама не ме е направила лигава, защо??? Искам и аз да си се лигавя и светът да се върти около мен, ама не би, тегли и заради лигавщините на другите, че то все някой трябва да е стабилен.
Не знам коя е темата, ама споко, и тези ще станат на 40 и ще гракнат как са млади, красиви и т.н.

# 622
Добро утро!

Пазарувам основно онлайн, по магазините нямам нерви да обикалям, нито време много.

Вчера изпробвах новите обувки, като за толкова висок ток са относително удобни.
Но аз не ходя ежедневно с толкова високи обувки и за 1-2ч стават.

Днес имаме още малко работа в София с колегите и по обяд се прибираме.
Доволна съм, служителите на софийската фирма се оказаха много точни. Шефът им също.
Ще имам поне още едно идване, докато се уговорят и уточнят всички подробности.

# 623
Сесил, удобни са обувките, защото имат малка платформа.
Не знам коя е темата за 40 годишните лелки(ние не сме от тях, нали, нали?), но другата е за Вики (от Мастило) и НМ.
Оня ден, докато оправях спалнята се скарах на щерката. Има, няма и ме попита тази година на колко години ставам. Ей, така- разпитва си, ама все едни и същи въпроси. Е, писна ми(знае коя година съм родена, знае и сега на колко години съм, та може сама да си сметне, вместо да ме пита), и малко с лош тон й казах, че ставам на 38 и да спре да ме пита, а да запомни. А тя ме контрира с отговора, че сега съм на 38, значи ставам на 39. Удари ме с мокър парцал детето и поседнах на спалнята. Даже се замислих дали не бърка.  Thinking Crossing Arms ooooh!
Янтра, кажи нещо за тези палежи на коли в Пловдив. Тази вечер пак е имало. Как ги коментирате? Страх ли ви е?
Оф, мързи ме, ето и гладенето не съм почнала още, а иначе до сега щях да съм  го опаткала.

# 624
  • Варна
Темата май я заключиха. Ставаше дума за потребителка, бивша балерина, на около 30 години, чийто мъж има забежка с 40-годишна готино изглеждаща "баба". Ако не се лъжа май това беше казуса.

Много хубави обувки показвате и ме обзема люта завист, че така и не се научих да ходя на токове. Не мога и това си е. И отказвам да си тормозя краката в усилие на дърти години да се уча Simple Smile То е същото както навремето, когато се тормозех да се науча да пуша щото е модерно и всички около мен пушат. Добре, че и в тази мисия се провалих.

# 625
  • Ямбол
Никога не съм обичала високите токове.
За бала ми бях в тих ужас как ще се кача на такова нещо.
Даже и ниските 2-3-4 см ме дразнят.

# 626
  • Някъде там
Добро утро.Събудиха ме в 5 с грешка по телефона.По принцип вечер му спирам звука като лягам,но съм забравила и бум в пет някаква леля:Стефче спиш ли, лелче. ooooh!
Добре че бях сънена иначе нямаше да съм много културна. Laughing Само грешка имате казах.
Поне съм на половина готова с работата.
И аз обичам онлайн пазаруването но само за децата,и в реалните магазини си намирам трудно дрехи за това избягвам и за себе си да поръчвам. Имам голям и широк крак и обувката също трябва да меря,но с сините случих,паснаха ми.
ММ сега се сети да ходим някъде около Великден.Къде ще е това някъде в последната минута,идея нямам.Сега ще ровя да видим. Rolling Eyes

# 627
  • Бургас
Цвети е с варицела. Много беше впечатлена, че и тя вече има "шишарки" Simple Smile Сестра и се държи още, но няма да е много.
Ходих до градината да предупредя и да и взема пижамата​ и в групата беше само едно детенце, което много се разочарова, че идвам сама и няма с кой да си играе. Не възприе идеята ми, обаче, да остана и да играя с нея. Явно съм и се сторила неблагонадеждна.
РД на Мариана е под въпрос

# 628
Лина, леко да минава, нека я изкарат сега да не им трепериш непрекъснато.

# 629
 Hug

Сутринта се събидих с мисълта за Алечка и за това каква съм патка! Имам нещо, което трябва да и върна, прибрала съм го в гардероба, който не ползвам и тотално съм забравила. И тая сутрин влизам в банята и бааааааааам! Умрях си от срам! Али, душицо, най-публично се извинявам и ще гледам да го пратя тия дни! ooooh!

Просто не смогвам, постоянно някаде нещо правя и ми писна вече!
Снощи бях на козметик, прави ми фотоподмладяване  Crazy Това ми е втора процедура и кожата ми е супер, не знам дали си въобразявам, но днес съм без фдт, само спирала, което никога не ми се случва и ми е много доволно.

Обичам много ВУ и преди доста пазарувах, сега нямам време. Иначе от Ремикс съм взимала ама наистина..страшни надценки. Хубавото е, че могат да се избират дрехи с етикет.

Темата за 40-годнишната и аз я четох, жал ми е за момичето и това, пред което преминава.

Общи условия

Активация на акаунт