Великобритания - Тема 69 Великденска Зелено Пролетна

• 76 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Тук се редуват силен дъжд и много хубаво слънчево време, но духа постоянно и то сериозно. Онзи ден имаше нападали клони и тн. Нали нищо не ни пази, доста си е силен вятъра. Днес е слънчево.

# 601
Взехме си биигълче на два месеца,мъжко. От три дни е в къщи и опика навсякъде,а аз три нощи спя на дивана в хола,защото вечер го слагам в клетката му,но по някое време през нощта се събужда и започва да скимти и го взимам да спи при  мене. Някакви идеи,как да го науча на хигиенни навици? Постляла съм специални пелени,уж да се учи на тях да се изхожда,но рядко ги уцелва.Най-често си върши работата ,където свари.

# 602
di_p честито! Много радост да ви носи! Не съм гледала малки породи, но предполагам, че до към 6-тия месец ще свикне... Трябва често да го извеждаш/на 2часа/ и вечер да прибираш водата. Следи му ритъма. Не е лесно с малък любимец... Моят съвет е да се снабдиш и с

# 603
Здравейте. Моля за съвет.
Търсим квартира в Лондон, но с куче - малко на килограми, иначе на 7 години, с хигиенни навици,даже почти не лае. Засега удряме на камък, всеки отказва, даже не ни изслушват. Отчаях се. Някакви съвети, сайтове? Търсим в  Gumtree, засега безуспешно.
Хубава вечер! bouquet

# 604
Здравейте на всички, и аз да се запиша тук.Има ли някоя мама от Глазгоу, района на Блантаир.Много ми се иска компания за разходка  bouquet Hug

# 605
Здравейте,
има ли някои от вас, които живеят в Бристол? Насочила съм се да се местя в този град, но искам да си поговоря с някой, който вече е там. Много бих икала да се чуя с някои от вас, които биха могли да ми отделят малко време. Няма да се натрапвам за нищо, нито ще ви безпокоя в неудобно за вас време. Просто събирам информация и буквално съм се изгубила в толкова много четене, което като че ли доста ме обърка.
Досега съм живяла в Канада, но искам да се преместя в Англия, за да може като по-близка държава по-често да се прибирам и помагам на родителите си.

Моят е-майл е edinotvsichki123@gmail.com. Моля ви, ако може да се чуем с някого по скайп, фейса, телефона или каквото ви удобно.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 12:52 от Edinotvsichki

# 606
  • UK
Здравейте. Моля за съвет.
Търсим квартира в Лондон, но с куче - малко на килограми, иначе на 7 години, с хигиенни навици,даже почти не лае. Засега удряме на камък, всеки отказва, даже не ни изслушват. Отчаях се. Някакви съвети, сайтове? Търсим в  Gumtree, засега безуспешно.
Хубава вечер! bouquet

Аз, бих ви посъветвала да се обърнете към агенция . В Gumtree, може и нещо да излезе, но не се знае, кога.

# 607
И този вариант ще опитаме. Благодаря.  Hug

# 608
  • Bristol
Здравейте,
има ли някои от вас, които живеят в Бристол?
Имаме си две групи във ФБ
https://m.facebook.com/groups/170727976272432?ref=bookmarks
И само на майките в Бристол:
https://m.facebook.com/groups/170010300155854?ref=bookmarks
Ако искаш пиши в темата тук или на лични и ще ти отговоря при първа възможност.

# 609
Добър ден!Бихте ли ми казали с какво перете дрешките на бебоците и от какво сте доволни.Пера с Persil Non bio и с Написан  , но петната са доста упорити🤔

# 610
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз в съвсем бебешкия период с течен Персил, сега с течен Феери. Има някои петна които са по-упорити, можеш да пробваш на дълга програма с предпране, или когато се изцапа переш петното на ръка и накисваш малко преди пране Simple Smile и да не ти пука много Simple Smile

# 611
Аз третирам петната със сапун преди пране и пак има такива, които не поддават. Купувам евтини дрехи, особено за градината.

# 612
Жалко , че си нямаме Тео бебе.И аз не купувам скъпи дрешки, все търся по намалените щандове в tk maxx 😊Ще пробвам с предпране, благодаря за съвета😚

# 613
  • UK
Моето "бебе" е на 30, но не може да носи едно худи два дни поред, понеже в момента, в който го облече, се омазва с някаква храна. Даже преди малко му се ядосвах, че тъкмо облече едно току що изпрано и се окапа с масло. Пера с капсули Ариел и петната излизат, поне досега нищо не е останало, но това масло не знам какво ще го правя, не ми се вярва да излезе. В момента всичките му худита са за пране и не иска да си съблече якето, и като го омаже ще си го пере сам.

# 614
  • UK
Какво е худи newsm78
Аз ползвам геловете на Ариел. Сякаш излизат петната, но ние нямаме и кой знае какви. Едната се капе, но е обучена и сама си слага салфетката hahaha под брадичката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт