Великобритания - Тема 69 Великденска Зелено Пролетна

• 76 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
За шофирането ми прави впечатление, че много обяви за работа изискват каране на кола с ръчни скорости, а не автоматик. Не знам защо, аз самата нямам книжка, а и малко ме е страх да карам, не че съм пробвала. Мисля, че ще ме е страх да карам. Simple Smile

Аз още нямам работа, но си търся усилено и все отнякъде нещо трябва да излезе. След огромния стрес на предишната работа, сега си търся каквото и да е, нещо с по малко стрес, поне засега.

В четвъртък имам едно гадно изследване и се надявам всичко да е наред там, защото ако не е, не знам какво ще правя.

# 91
Аз никога не съм искала да имам книжка. Страх ме е/беше ме да шофирам, но заради идването си тук, реших да изкарам курсовете поне да имам книжка. Ами да ти кажа, много ми хареса. За съжаление в момента нямам възможност а и нужда от кола за това не шофирам. Така че, пробвай пък винаги може да не шофираш ако те е страх, но пък ако ти хареса... Wink

Аз да попитам, колко време след взимането на материал, изпращат резултатите от цитонамазка? Чакам вече две седмици. Знам, че тук не са от най-бързите, но се чудя, кога тия дни около Коледа ще ми го изпратят.  newsm78

# 92
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моят резултат мисля че излезе за около 2 -3 седмици.

МГМ дано изследването е с добри резултати  Hug

# 93
МГМ, и от мен стиснати палци за изследванията!

# 94
  • Манчестър
За шофирането ми прави впечатление, че много обяви за работа изискват каране на кола с ръчни скорости, а не автоматик. Не знам защо, аз самата нямам книжка, а и малко ме е страх да карам, не че съм пробвала. Мисля, че ще ме е страх да карам. Simple Smile

Аз още нямам работа, но си търся усилено и все отнякъде нещо трябва да излезе. След огромния стрес на предишната работа, сега си търся каквото и да е, нещо с по малко стрес, поне засега.

В четвъртък имам едно гадно изследване и се надявам всичко да е наред там, защото ако не е, не знам какво ще правя.

Нищо лично, ама ако не дадеш линк към подобна обява където изрично е упоменато да се кара кола само с ръчни скорости, това ще го обявя за вица на деня.

# 95
Миоки при нас се обаждат само ако има проблем. Тоест аз резултати не съм видяла. Имах час при личната лекарка известно време след изследването и тя потвърди, че всичко е ок.

# 96
Да резултати описани както в БГ коя група си няма, аз получих само писмо, че всичко е наред и следващата цитонамазка след еди колко си време.

За обявите и аз не съм видяла да упоменават какъв тип кола трябва да шофираш Simple Smile пише само дали изисква шофьорска книжка и дали изисква собствен транспорт.

# 97
Благодаря за информацията. Аз чакам някакъв отговор, защото сестрата изрично ми провери адреса като каза, че трябва да е верен, защото ще ми изпратят резултата на него. Сега дали е резултат или някакво писмо наистина не уточни, та може аз да съм съчинила тази част, но чакам някакъв знак. За това попитах  bouquet

# 98
Изпращат писмо ако има проблем. Също, на мен поне, всеки път ми проверяват адреса - дали съм точния човек и дали не съм си променила данните.
Ако се притесняваш можеш да се обадиш при личния си лекар и да попиташ дали са излязли резултатите. Те ще са вписани във файла ти.

# 99
Не е задължително да има проблем за да изпратят писмо, явно всяка практика работи различно Simple Smile

# 100
Не очаквам да има проблем  Praynig ама знае ли човек. Преди време си правих кръвно изследване, че имам хипогликемични пристъпи понякога. Не ми дадоха резултат, само ми казаха, че всичко е наред, но инструкцията беше да отида да проверя на място след определено време.
Сега тази ми каза че щели да ми изпратят на адреса резултата каквото и да е имала предвид с това, та за това чакам да мецнат нещо.

# 101
Миоки добре че пита, че забравих, че имам да си взимам едно изследване от регистратурата Simple Smile май другата седмица трябва да е готово, че докторът каза, че това излиза за 1 месец.

# 102
Миоки, значи ще си получиш писмо с резултата. Grinning Самото изследване си има някакво технологично време, като сложиш и малко мотаене, не виждам какво се притесняваш, че след 2 седмици още нямаш хабер от тях. Скоро се рових из моите здравни документи тук и си видях писмото, че резултатът ми е бил в норма, но група не пише. Не знам дали изобщо ползват същия стандарт за класификация. Иначе нашата практика праща смс-и с информация дали е в норма или не резултата и съответно дали да се обадиш да си запишеш час. А ако попиташ без да нахалстваш, ще ти изпечатат копие и за теб с конкретните резултати ти от някакво твое кръвно изследване.

Оф, не мога да измисля къде да се преместим, ще ми се пръсне главата вече.

# 103
  • York
Блу, над 6 месеца вече търся усилено нашата къща. Успех на Вас! Rolling Eyes

Между другото и аз съм виждала обяви, където да е споменато, че служебната кола е с ръчни скорости.  Peace

Аз днес бях лекар, заради крампите от бременността и ми казаха да съм правила упражнения и ако много боляло да съм пиела парацетамол, но след като се разбрахме, че няма как да пия парацетамол  мина пак на варианта с упражнения. Обаче не ми отговори как точно да правя упражнения в два- три часа посред нощ с толкова болезнени крампи и на двата крака, че вия като животно по 10 мин, а понякога и рева от болка.   Whistling

Аз имам магнерот, но реших да се консултирам с тях. За какво ли си изгубих времето и аз не знам  ooooh!

# 104
Понякога нали знаеш, че крампите не винаги са заради липсата на магнезий и понякога приема му е нож с две остриета  Peace мисълта ми е по внимателно с него  Hug

Блу никога няма да си сигурна дали мястото, което избереш ще е правилното, докато не поживееш там. Когато избереш приемлив район според прочетенето и проучванията, а ако имаш възможност и разгледаш на място, просто стискаш очите и се местиш и се надяваш да е правилният избор Simple Smile

Цял ден се опитвам да свърша нещо и малката не се отлепя от крака ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт