SUPERNATURAL: Smile..Cry..Family

• 25 072
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Ммм, благодаря! Една от любимите ми сцени, в пералното.

Тъкмо тия дни обяснявах, че до тоз момент почти никаква плът не бяхме виждали от Кастиел. Не, че не харесвам шлифера, ама...

Скрит текст:
Аз съм Хана,  Wink Praynig Crazy

И Сесили  Laughing

По мъдрите думи на Краули, Without the tie, he's barely recognizable.  Joy

# 46
# 47
Магистратура - изключително важен изпит, от който зависеше всичко, аз вече не знам на кой свят съм.  Хем устен, хем писмен, а така се притеснявах, че не говоря добре езика. Вечерта обаче дават сериалчето, чинно си го изгледах, че и още една серия след него, която бях пропуснала. Изпита взех. Mr. Green Страшно добре ми дойде, разсея ме, две седмици преди изпита бяхме така: мм тръгва на работа аз уча, той се прибира аз уча, бях откачила, добре че мина.

# 48
  • Buffyworld
Иве, честито ! Кога си била на изпит ?  Каква специалност ?

Ох, добре, че аз като бях студентка, нямаше Супернечъръл , защото нямаше нито един изпит да си взема  Joy

# 49
О, отдавна беше, 2014 година. Завършила съм Туризъм у нас и Психология там. Не се връзва, но така се получи. Laughing

# 50
  • Вестерос
А можеш ли да работиш нещо с психологията там?

# 51
Да, имам диплома, стажовете всичките съм ги изкарала, допълнителните курсове също, даже и работа ми предложиха, но отказах. Искам да се развивам в друга сфера, дано не е късно, психологията я записах повлияна от лични причини, за което не съжалявам.

# 52
  • Buffyworld
 Joy А аз нямах време  да чета назад и помислих, че  тези дни си била на изпит.

Иве, едни мои много близки приятели живяха 17 години в Лос Анджелис и се прибраха в България. Там си бяха много добре, дори не се налагаше момичето да работи, само момчето.  Аз се радвам, че са тук , но това не го разбирам. В България е много зле, тук какво ще правят, не знам. Поне детето им е американски гржданин и евентуално може да го изпратят като дойде време да става студент.

# 53
  • София
Ммм, благодаря! Една от любимите ми сцени, в пералното.

Тъкмо тия дни обяснявах, че до тоз момент почти никаква плът не бяхме виждали от Кастиел. Не, че не харесвам шлифера, ама...

Скрит текст:
Аз съм Хана,  Wink Praynig Crazy

И Сесили  Laughing

По мъдрите думи на Краули, Without the tie, he's barely recognizable.  Joy

Ммм...Дими, прекрасно ми започва деня с тези снимки  Mr. Green

От мен един Дженсън

# 54
Бъфи, някои хора така избират, имам познати, които се върнаха от Канада след 15 години.
Ние сме тук заради командировка на мм, прибираме се края на май или началото на юни, все още не е известно. ММ не желае да остава да живее в България, аз не знам какво искам на този етап.

# 55
  • # супернатурална #
Начи така яко изневерявам на братята с този, този, тази и тази, че ме е срам да дойда и да ви погледна в аватарите  Rolling Eyes

Ако ви се развратничи и на вас с The Royals  да си направим тема, ако ли не - ще похойкам, похойкам и ще си дойда у дома  Hug

# 56
  • Buffyworld
Успех и късмет, Иве ! Дано вземете правилното решение !  Hug Hug Hug Hug

Снимката на Дженсън е страхотна. Тази седмица  ще има серийка най- накрая !  Mr. Green

# 57
  • София
Даааа! Най-накрая нов епизод!

hahaha

# 58
Снимки от сета, да видите на какво съм подложена Joy :

ММ не желае да остава да живее в България, аз не знам какво искам на този етап.
При нас има... да речем някакво желание, но няма как. Тук съпругът ми има възможност да се развива професионално на много, много по-високо ниво, отколкото в България. Аз също - компанията, за която работя, трудно би имала същия успех на родния пазар. Така че оставаме, скоро ще станат десет години Crazy .

Миуоооо! dancing
Къде се затри? Ако имам време ще погледна с кого ни/ми Shocked изневеряваш. Щото виждам, че има и жени - ревнувам, мислех, че съм единствената ти нестандартна тръпка Flutter .

# 59
  • Вестерос
Хахаха каква снимка хахаха , Импалче, милата  Hug  hahaha

Ти в коя държава си?

Общи условия

Активация на акаунт