"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Изтървах много голяма част от серията,  Sad Sad  но видях, че Али и Дерин са заедно, прехласнати по бебето,  Grinning Grinning сгодени и с нормалните новосъпружески отношения, кой, кого...  hahaha hahaha hahaha  всичко си е на мястото, значи...  Joy

Лили,  Hug Hug Heart Eyes благодаря ти за превода и благодаря за коментарите ви , момичета Peace   Hug Hug Heart Eyes

Ааа,  Grinning  разбирам... за мотивейшъна  Peace Peace Peace  Ееее,  Hug Heart Eyes Heart Eyes  заслужава си!

Лека нощ  Hug Hug

# 46
Всички ви да нагушкам без да изброявам! Hug Hug Hug
Лил, bouquet bouquet bouquet bouquet
Лу,скъпа не е без цел.Лили и доста от нас по старо пишещите знаем,че тази дума си е нещо като девиз на Керем той все се мотивира.Сега си казах защо ние да не го мотивираме - като спрем да се оплакваме от сценария най-вече и себе си да мотивираме затова така я кръстих.
Мене сценария не ми пречи.Ама Керем се губи има ли го кажи речи все сцени с Лейлето.До колкото си спомням бяха главни в тоя сериал? newsm78 Белгин,Йиит и Текин повече мазния Сеит гледахме тази серия повече впрочем страхотна игра от негова страна седя и се чудя отде ми е познат все ама не се сещам и това е ама имам предположение май в Севдата го гледах този човек Thinking.Белгин супер я фучнаха с куфара малко и даже човека ще укрива убийство сега.Какво да казали идва момент нещата се връщат. Mr. Green Laughing Борко пропе този тиквиник доста беди ще им натрупа на всички усещам.Какво и харесахте на ГюлДжето значиии седи и говори все едно ще му скочи в колата или по принцип толкова вулгарна направо противна.Косата хич не ми пречеше самата тя го прави  ooooh! Сега може да не долюбвам Лейлето ама поне е хубава жена Peace Просто ми се повдигаше аз тази още от мини дизито и с Толга Саръташ не мога да я гледам там беше руса хептен не мясаше на човек  Sick сега ми е още по зле.Очаквам да излезне бетер Аслъ.Лили,по добре хич да не пускат фрагмани без това толкова и пречат винаги са ме обърквали.
Епизода беше добър според мене само не разбирам простата глава на Али да иде да подпише като го предупредиха вирнат и той като мене... ooooh! Mr. Green
Айде стига толкова,че стана чаршаф сигурно...Лили поемам си часта и я гушкам да я почна после,че не знам дали ще се спи,че пак ми се развали сънят тая вечер... ooooh! ooooh! ooooh!

# 47
Добро утро, мили момичета Hug Hug

Липсва ми кафето на Снежето Hug Heart Eyes

Снейки, Hug Heart Eyes и аз мисля, че Аслъ разиграва театро, ама ще видим. Thinking Thinking
А Гюлджето и на мен никак не ми хареса, много е арогантна и прекалено самоуверена Crossing Arms Crossing Arms

Ех, Диди, Hug Heart Eyes засрами ме.. Вече ще гледам да не се оплаквам от дизито демек. Обаче как съм почувствала какво си искала да кажеш.
Тогава да си сложим и ние мотивейшъна.. Peace Peace

Хади заредих се със страхотна енергия сабахлем.. newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm03 newsm03 newsm03

Нова била..

Хубав ден ви желая! Hug Hug

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 07:05 от LiLiSy

# 48
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили, Hug bouquet Heart Eyes

ДидиHug Heart Eyes благодаря за новата тема. bouquet

Мерси на всички за споделеното.  bouquet Нямам време за писане и нищо не съм гледала. ooooh!

Снежето - от 45  до 60 минута.

Hug Peace

Хубав ден! bouquet

# 49
Здравейте  Hug Hug

Рейтинга

18   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   3,24

Скрит текст:

Party Grinning  Бобчето  Grinning Grinning

Някой да е срещал превод на руски на епизода?  newsm78 newsm78

Хубава вечер  Hug Hug

с руски суб  Grinning Grinning

https://vk.com/kerem_lovers?w=wall-62825587_238912

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 22:42 от Анонимен

# 50
Привет Hug Hug

Лу, Hug Heart Eyes Снеже Hug Heart Eyes

Рейтинга очаквах да е по- надолу заради Сървайвъра, но  няма промяна кой знае какво..

Нови на Керем.. Peace Peace

И с Лейля и Нилпери. Peace Peace

Явно имат снимки заедно.
Май ще имаме и сцени в басейна, това е пуснато от екипа на сериала..

https://vk.com/busehirarkadangelece.official?z=video424634_45623 … e4636243999603d0f

В туитър момичетата предполагат, че май ще е нещо такова Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha

Серенай е казала много хубави неща за Керем в репортажа си за сп. Инстайл.

http://www.reytingkurdu.com/serenay-sarikayadan-kerem-bursin-itirafi/5/

Серенай: Имаме хубава връзка с Керем..Вече ще станат почти две години откакто сме заедно.. Той има специфичен дух, който ми се отразява добре.. Мисля че той е човек на света и това го прави различен.. Като жена се чувствам късметлийка, че съм негово севгили..

Довечера започва дигиталното дизи на Серенай..От сърце й желая успех..Тя го заслужава.. Както беше казал Керем, работила като луда, но ясно се виждат резултатите. Много добре се справя с танците.. Впечатлена и възхитена съм.. И мисля, че този вложен труд, професионализма й, нейната отдаденост, страстта, с която работи, трябва да бъдат оценени..
Независимо, че в този форум е най-оплюваната актриса, тя за мен доказа, че е много по-добра от някои други..

Желая ви хубав и усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 51
Здравейте  Hug Hug Hug

Да, рейтингът е с някакви си стотни надолу само!  Peace
Явно "електоратът" на Керем е твърд и мотивиран  Peace Heart Eyes Hug Hug

Лили,  Hug Heart Eyes Серка е казала хубави неща за Керем, но и ти, много хубави за нея!
И аз мисля, че заслужава.  Grinning Следейки новини за филма и, сега, сериала на Сери, видях,
че има доста момичета, които оценяват качествата и  Peace Hug Hug  
И аз и пожелавам успех  Peace Peace Crazy

ПП Сцената с басейна   Shocked
Дано и нашата е хубава, но с кого? Тази новата нахалница?  Naughty

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 12:13 от Анонимен

# 52
 Heart Eyes

#Най-ДобриятДядоНякога

https://www.instagram.com/p/BSTxrojDw_J/

# 53
Лу Hug Heart Eyes
Габи, Hug Heart Eyes какъв сладур си ни довела тук.. Направо да го схрускаш Peace Peace

Керем на гала-вечерта на сериала на Серенай Peace Peace Peace

# 54
Лу Hug Heart Eyes
Габи, Hug Heart Eyes какъв сладур си ни довела тук.. Направо да го схрускаш Peace Peace

HugHeart Eyes

Прекрасен, както винаги, Керем!! Heart Eyes

# 55
  • Sofia, Bulgaria
Лу Hug Heart Eyes

Видях го в онлайна Лили Peace Grinning Пожелавам успех на Серенай fingerscrossed Grinning

# 56
Искре, Hug Heart Eyes Габи Hug Heart Eyes

Влюбените ни гълъбчета..
Керем пак е казал хубави неща, ама ще видим какво..

Пожелание от феновете: Господ да не ги разделя тези ръце Praynig Praynig Praynig

Керем подкрепи своето севгили с много хубави думи: Моят прекрасен ангел.. Всичко ще бъде много хубаво. Обичам те. Heart Eyes Heart Eyes
И разбира се Серенай му отговори подобаващо. Много те обичам! Heart Eyes Heart Eyes

Седнаха да гледат Фи-то..

Снощи в темата за Чачко стана въпрос за ръцете на актьорите, чак сега като търсех снимки с ръцете на нашия Керемчи, си дадох сметка, че наистина много хубави ръце има момчето ни.

Джиджиииии, love001 love001 love001 миличка, колко ми липсваш! Cry Cry Cry

Хайде, отиде ми времето за работа по преводите.. Ама няма да смогна после, я ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug

# 57
Много приказва Керемчи, май за дължината на сериите пак стана дума...  Grinning Crazy

Успех на Серенай и Фи  Peace Peace

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт