"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро! Hug Hug Hug

Тренировка с Керем днес на живо от 19 до 19.30 ч.  Wink  Heart Eyes Има и връзка на втората снимка, но не е активна все още май.  newsm78 Пиша от тел. и не съм много сигурна.  Peace

https://www.nike.com/tr/tr_tr/e/cities/istanbul/kerembursin

Хубав ден ! bouquet

# 676
От Керем за събитието, постнато вчера.

# 677
Привет!  Hug Hug Hug
Благодаря за споделеното.  bouquet bouquet bouquet
Керем определено има различен манталитет и мислене от болшинството си колеги, че и от повечето турци, та и аз му се чудя защо се е върнал в Турция. newsm78 Та няма да се изненадам, ако по някое време си вдигне чукалата и замине някъде другаде. Ама това ще зависи и от гаджето, което според написаното скоро може да му стане и жена. Дори си помислих, че е поканил бъдещата тъща на яхтата, за да поиска от нея ръката на дъщерята. Wink Чакам развръзката в скоро време.

Това определено е нещо старо, но ново за мен

# 678
Привет, мили момичета! Hug Hug

РенкаHug Heart Eyes миличка, благодаря ти за превода на казаното от Керем bouquet bouquet

Зори, Hug Heart Eyes Веселинова, Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Снейки Hug Heart Eyes

Ето я тренировката с Керем.. Как му личи колко е силен, кален и издръжлив във всичко, което направи по време на тези 30 минути.. Както каза треньорът нищо не може да му се опъне на Керем..Малката топка, която удряше на земята я  разпори.. Не си знае силата момчето, я hahaha hahaha hahaha
После пък на едни упражнения изтръгна постелките от земята ooooh! ooooh! ooooh!
И ми направи впечатление, че задаваше точните въпроси на треньора там.
Първите две минути от видеото ги пропуснете Peace Peace

https://vk.com/kerem_lovers?z=video212578023_456239113%2Fc63d84d … pl_wall_-62825587

За по-малко от 24 часа видеото е гледано 250 хил. пъти

Керемчи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Керем твърди, че на човек са му нужни 21 дена, за да придобие някакъв навик, например спортуването, или пък, за да се откаже от друг навик, например пушенето..   Добавя, че не е казано, че ще бъде трудно, също така не е казано, че ще бъде лесно. Важното е да имаш желание и воля, за да постигнеш това.. Да успееш в начинанието, което си започнал Peace
Той обичал да спортува сутрин рано.. Зареждал се с енергия и мотивация за целия ден.. Мисълта, че и този път е успял да тренира го успокоявала. В дните, когато го мързяло да спортува се чувствал неспокоен, апатичен.. Peace Peace Peace

Още снимки от снощи Peace Peace

Нова от днес..Със Серенай са били в някакво кафене.. Момчето споделило снимките им с думите: Серенай и Керем изпиха чая, с който ги почерпихме..

В туитър под тази снимка питат: Кой е научил Керем да се смее така сладко Joy Joy Joy Joy Joy

И тези усмивки ми излязоха на лентата Heart Eyes Heart Eyes

Според написаното тук Керем бил от онези актьори, на които много добре им стояли костюми..И аз мисля така Peace Peace

Желая ви лека и спокойна нощ! Hug Hug Hug

# 679
На мен ми харесва спортно елегантен Bowtie

Ама и така не е зле Hug

# 680
Добро утро в събота сутрин Simple Smile
Да ви кажа честно на мен Керем ми харесва и спортно елегантен, и с костюми и по плoчки  Two Hearts Всякак го харесвам Simple Smile
Лили и Мис Чаги3о благодаря ви за снимките  bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug
Пожелавам ви един хубав и усмихнат съботен ден Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 16:54 от veselinova04

# 681
Привет!  Hug Hug Hug

Лили,  Heart Eyes благодаря за цялото инфо.  bouquet Много е готин Керем. Heart Eyes

Веселинова, Систър, Рени, Снейки, Hug Hug Hug Hug

С фен от 12 юли. Heart Eyes

Приятни почивни дни! bouquet

# 682
  • ... да усещаш мириса на море ...

За разнообразие Wink Laughing

Излезе информация, че Фара Зейнеп Абдула ще участва в нов сериал "1 литър сълзи". Като възможен изпълнител на главната мъжка роля "пуснаха" името на Керем Бурсин.  FLAŞ İSİMLER BU DİZİDE: ‘BİR L … ÖZYAŞI’ Според мен това са просто спекулации...

# 683
Здравейте на всички! Гледаме подменили са мамата.Мерси за всички честитки за които не успях да благодаря за рожденния си ден и на патерица ги приемам няма страшно.Innocent
Ох аз съм много против Керем да играе в този сериал не за друго,а защото гледах клип днес това е велика драма и като знам Керем и Фарах колко са добри ние всяка серия ще леем литър сълзи със сигурност
....SobSobSob

Ето и за какво става дума:Когато е на 15 години, Ая е диагностицирана с рядкото дегеративно заболяване Спиноцеребеларната атаксия, което се състои в това, че болните постепенно губят възможност да се движат, говорят, пишат, дори да се хранят, но болестта не засяга мисловната им дейност. Насърчавана от майка си, Ая започва да води дневник, в който описва физическото и емоционално отражение на болесста в/у нея. След 10 години, тя губи битката с болестта, а майка и публикува дневника и с желанието той да помогне на други хора страдащо от нея.

Както и клип от сериала:ПП-Който иска да не го гледа никой не задължавам просто го пускам...Sleepy

# 684
Добър ден! Hug Hug Hug

Тара, Hug благодаря за инфото за сериала и за Шюкрю.  bouquet  Сладур е той.  Heart Eyes Харесвам го, и то не само визуално, но и като актьорска игра. Peace Много добре си паснаха с Керем в ШМ. Peace

Диди,  Hug мерси и на теб! bouquet

Оф, ще се реве, ясна работата.  ooooh!  Много искам Керем да си партнира с Фарах,  Peace Praynig ама в нещо по-лекичко.  Heart Eyes Каква е тази ужасия!? ooooh! Cry

Керемчи  Heart Eyes си почива със Серка, не знам къде - май на Малдивите.  newsm78

И видео от инстасторито.  Wink

https://vk.com/video216651302_456239606

Хубава нова седмица! Hug bouquet

# 685

Като са литри ко да правим? Ще събираме с кофи. Stop hahaha
Отиват си знаем си поне имахме 20 мин поглед и доста снимки един до друг.

# 686
Диди, bouquet

Керем и рибки е пуснал, ама вчера. Wink

# 687
Здравейте Simple Smile
Рачето е много сладко Simple Smile
Снежи и аз искам да гледам Керем в нещо по-лекичко. Стига с тези драми... Sad
Но си признавам, че са хубава екранна двойка. А те играли ли са другаде заедно?

# 688
  • ... да усещаш мириса на море ...

В игрален филм: Unutursam Fısılda (Ако забравя, прошепни ми)

# 689
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ВеселиноваHug Тара вече ти е отговорила.  Hug Но то е силно казано партньорство - Керем се появява за 20-ина минутки. Wink Grinning

Фенско творчество. Wink

Приятен ден на всички! bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт