"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 672
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Много целувки и прегръдки на тази яхта, бе! Heart Eyes

Привет  Hug Hug Hug Hug

Диди, бъди здрава!  Hug Hug Heart Eyes

# 661
Лу, bouquet

Изненадата за СС се оказала идването на майка й, което Керем организирал. Peace

Скрит текст:
Сюрпризом для Серенай оказался приезд мамы,который организовал ее возлюбленный Керем Бурсин❤

# 662
Лу, bouquet

Изненадата за СС се оказала идването на майка й, което Керем организирал. Peace

Скрит текст:
Сюрпризом для Серенай оказался приезд мамы,который организовал ее возлюбленный Керем Бурсин❤

Снежи  Hug

Говори се и за друга изненада, да видим...  Wink Crazy Crazy Grinning

# 663
Керемчо е довел Аннето тайничко и Серка казал :Не мога да повярвам!
Обаче се говори,че е купил халки някакви специални пък ето тук и се очаквало предложение и за брак....

# 664

Тази снимка е от 29-ти

Тези били нови... Peace

# 665
Ми хубаво, де, ако е купил халки, ще ги женим. Wink

# 666
Боже такъв страх  Shocked
По Канал Д по новините съобщиха за някаква злополука с Керем,но слава на бога всичко е ОКЕЙ!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 667

Май наистина имаме нужда от това нещо вече ха?

# 668
  • Дубай
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Диди  HugВиждам, че си помъдряла с една година,да си честита много здраве,щастие, късмет във всяко начинание  bouquet bouquet bouquet bouquet
Надявам се приемаш честитки малко на патерица  Praynig
Радвам се,че всичко е наред с Слънчо, да бягат далеч бедите от него  Peace
Пък за роклето на севгилито малко в повече ми е цепката и, ма инак става явно обича по-предизвикателните тоалети Peace
И Слънчо  Heart Eyes Heart Eyes
O Sexi boy

# 669
Дали скоро няма да видим Керем до Бурак в "Kardeşim Benim 2" Thinking Много добър тандем биха били. Peace

# 670
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Веселинова, Hug Heart Eyes Лу, Hug Heart Eyes Зори Hug Heart Eyes Ивве  Hug Heart Eyes

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet

Ивве, Hug Heart Eyes много ми хареса това Слънчо за Керем love001 love001
Наистина е такъв Peace Peace

Зори, Hug Heart Eyes на Кардешим беним 2 снимките започнаха..Бурак сподели снимка с Мурат Боз, че с кардешима почват снимките на филма. Този път ще им партнира някаква сладурана която аз не знам..
А за новината за филм с Керем и Бурак ,в Миллийет журналистът Али Еюбоглу писа в колонката си, че те  ще участват в екшън филм. Работело се върху сценария и ако той бъде готов, на есен щели да снимат филма.. Феновете бяха доста недоверчиви относно тази новина, но Еюбоглу им отговори, че той не бил сънувал това, един от съдружниците в ТАФФ му е казал..

Да видим.. Thinking Thinking Thinking Thinking

Преди да започна да споделям това, което  прочетох и видях относно Керем, нека да повторя тази снимка.. Много са сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Керем знае как да зарадва Серенай.  И по неподправената й радост от снимките личи, че е успял в това Peace Peace Peace

А тази снимка напомни на феновете за думите на Серенай, казани в едно нейно интервю..

Серенай: Керем има специално сърце, което ме кара да се чувствам спокойна Peace Peace

Я, как си гледа севгилито Laughing Laughing Laughing

А сега няколко думички и за премеждието на Керем.
В канал д онази вечер по новините са съобщили, че Керем се е гмурнал в плитки води и си е ударил главата в камък, че имало сериозна травма. Че дори можело да остане инвалид.
Феновете пощуряха.. Притесниха се много и завалявах туити, та чак Керем Бюрсин влезе в турския ТТ

Наложи се агенцията на Керем да вземе отношение по въпроса..Писаха, че не е вярно това, че гмуркайки се в плитки води, Керем е получил травма. Нямало никакви проблеми със здравето му.

Но това не успокои феновете.. И Серенай пусна тази снимка в инстастори Peace Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha

На сутринта излязоха в пресата тези снимки, на които ясно се вижда, че Керем наистина изпитва болка и че не се чувства добре.  Той излязъл от водата с викове, когато Серенай го попитала: Любов моя, какво ти има? Керем отговорил: Няма никакви проблеми.. Въпреки, че всички настоявали да отиде в болница, той отказал, но било видимо, че не се чувства добре. Серенай силно се притеснила и казала: Ами ако ти се беше случило нещо.

От снимките се вижда наистина колко много се е притеснила Серенай, дори ме се струва, че е плакала.

Но после видяхме, че Керем се чувства добре..  Party Party Party Party С неизменното черно тефтерче в ръка. Peace Peace

На летището дошъл джип да ги вземе.. Керемчи помага на шофьора да прибере огромния куфар.. Явно две в едно го карат Peace Peace Peace

Тази снимка е от сватбата.. Вчера я сподели жената.. Бебчето, което очаквали също щяло да се нарича Керем. И, разбира се, пръстчето сочи малкия Керем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Също така нова с малкия Али от Града Peace Peace

Днес Керем сподели тази снимка в инстастори..

И да си припомним правило еди кое си подред, което Керем сподели миналото лято по това време: Когато паднеш от скимборд, не се паникьосвай, направи го с класа..

И гръбчето да покажем Laughing Laughing Laughing

В Румъния започва да се излъчва Този град ще дойде след теб.

Репортажче с Керем за румънската тв Хепи..

Ренка, Hug Heart Eyes миличка, ще ни разкажеш ли накратко за какво иде реч.. Моля те! Praynig Praynig :pray

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/883003333908320256

С камерамана Керем ви пожелавам лека и спокойна нощ! Hug Hug Hug

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/881481492710424576

# 671
  • Яко в Матрицата...
Лили Heart Eyes, само са стигна до компютър, ще го чуя Peace

В общи линии питат го защо се е върнал в Турция, след като толкова време е живял на различни места по света и е човек на света. Дали се е готвил за ролята на Али, как се е случило така, че играе в Града - имало ли е кастинг и т.н. Дали си приличат с Али, това първата му глвана роля ли е... Каква е разликата между САЩ и Европа? Какво е щастие? И онези бързи въпроси, които зададоха на Чачо. Отговорите му са интересни, но нямам време сега да направя превод Peace Но ми хареса какво каза за щастието. И на него му беше трудно да формулира нещо Joy Та, щастието е да виждаш прогреса в нещо - в приятел, в себе си, в родината си. Виждаш ли как някой или нещо прогресира и върви напред, това те прави щастлив.

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 09:46 от Reni - BG

# 672
А значи ставало дума за друг филм, екшън- супер Peace Дано да го видим! Peace

Но ми хареса какво каза за щастието. И на него му беше трудно да формулира нещо Joy Та, щастието е да виждаш прогреса в нещо - в приятел, в себе си, в родината си. Виждаш ли как някой или нещо прогресира и върви напред, това те прави щастлив.

Това е много хубаво, изключително малко хора приемат щастието по този начин. Ето затова Керем е различен и специален за феновете си. Peace Адмирации!

# 673
Привет на всички!  Hug

Репортажът с Керем на руски език!  Wink

Цитат
- 🔲Керем, я очень рад нашему знакомству!
К: Я тоже.
- 🔲У меня к тебе есть пару вопросов. Я буду держать при себе ipad, чтоб ничего не забыть.
К: Да, конечно.
- 🔲Ты молодой актер международного уровня.
К: Да.
- 🔲Провел детство в 7 разных странах. Знаю, что был в США. Учился в Техасе, был там актером какое-то время. И в Бостоне учился. Тогда объясни мне, пожалуйста, почему ты вернулся в Турцию? Я к этому отношусь с уважением, правда, так как многие молодые актеры из Европы мечтают поехать в Голливуд.
К: Правда.
- 🔲У тебя был шанс, ты был там. Почему же ты вернулся в Турцию? Я проявляю уважение к твоему возвращению, но почему?
К: Ну, как ты и сказал, детство я провел в разных странах. Взрослея, человек задается вопросом, откуда он пришел и куда движется. Я всю свою жизнь провел в Америке. Рассказывал людям о том, что я турок. Но как я и сказал, взрослея, я начал думать "я турок, но никогда не жил в Турции". Не знал многого о Турции. То есть по этой причине я захотел приехать, не запаздывая, не достигая 30-40 лет я захотел приехать в Турцию. Но не думал, что настолько задержусь.

- 🔲То есть ты думаешь о том, чтобы вернуться в америку?
К: Да, возможно, почему бы и нет?
- 🔲А что ты выбираешь: Европу или Америку?
К: Европа старая. В смысле истории. У обоих разные пути. По мне, интересная сторона Европы в ощущении духа(жизни), она не искусственная. Бегая по дорогам, ты чувствуешь, что здесь до тебя уже бежала толпа людей. Это то, что воодушевляет каждого актера или любого артиста. Я думаю, что для артиста Европа — это прекрасное место.
- 🔲Кстати, тебе надо приехать в Румынию.
К: Знаю, я и хочу приехать. Многое слышал о ней.
- 🔲Например, дракула, и не только дракула.
К: Да, есть очень красивая история.
- 🔲Сейчас у меня к тебе другой вопрос
К: Да?
- 🔲В одной из ролей ты играл на бас-гитаре на сцене.
К: Да
- 🔲Ты можешь спеть?
К: Ну, я пою в душе
- 🔲Аа, и я!
К: Я играл на бас-гитаре, и песню пели на сцене, музыканты и все такое.
- 🔲Это великолепно. Так как ты перепробовал много всего.
К: Стараюсь попробовать
- 🔲Завидую, честно говоря
К: Нечему завидовать
- 🔲Но у нас еще есть время
К: Да да! Сколько тебе лет?
- 🔲24, будет 25.
К: Ты еще молод, парень! У тебя есть много времени
- 🔲Спасибо! Мы можем поговорить о сериале "Этот город последует за тобой"? Как ты получил роль? Был ли кастинг или же ты получил предложение по телефону?
К: Нет. Мы долгое время говорили с продюсером насчет проекта. Перед началом проекта я начал тренироваться в течение года. То есть мы знали, что что-то сделаем. То есть был один проект и один персонаж, и мы все захотели его сделать.
- 🔲Знаю, что Али занимался боксом
К: Да
- 🔲Ты получал уроки бокса для своей роли?
К: Да, начал за год до начала проекта. Тут занимался боксом. 6 месяцев тренировался по боксу в Америке, в Лос Анджелесе. То есть да, учился боксировать.
- 🔲Очень хорошо.
К: Это красивые стороны актерства.
- 🔲А Али был твоей первой главной ролью?
К: Нет, до этого были 2 главные роли в Турции
- 🔲Мда, я плохо искал
К: И в самом деле
- 🔲Извините
К: Да не проблема
- 🔲Есть ли что-то общее между Керемом и Али
К: Конечно. Я думаю, что актер добавляет что-то от себя каждому своему персонажу, чтобы он стал еще интереснее. Да, есть общие черты, но их немного.
- 🔲Что тебя больше всего заинтересовало в этом сериале? История, персонаж или может Лейла?
К: Мне кажется, что каст чудесен! Чудесный каст...
- 🔲Очень хорошо, очень хорошо... На самом деле я бы хотел увидеть пару действий, ты можешь показать нам. Может, чуть позже

- 🔲Сейчас у нас есть пару вопросов, потом вернемся. Сначала посмотри на камеру, я буду держать микрофон или аа ты тоже можешь подержать. Отлично. А сейчас. Есть 3 вопроса. Что по-твоему счастье?
К: Счастье... Не знаю. Бегать на берегу моря, шутка. По-моему, счастье — это прогресс, если человек видит развитие в чем-то, например, в своем друге, в себе, в своей стране, в любой вещи, то он становится счастливым.
- 🔲Сообщение фанатам?
К: Я со всеми вами хотел бы познакомиться, друзья, в один день. Вы все чудесные, большое спасибо всем за поддержку, вы чудесны!
- 🔲Сейчас будем задавать один за другим вопросы, отвечай прямо, долго не думая.
Талант или усердная работа?
К: Талант
- 🔲Берег моря или горы?
К: Берег моря
- 🔲Чай или кофе?
К: Кофе
- 🔲Глаза или губы?
К: Глаза
- 🔲Фрукты или овощи?
К: Фрукты
- 🔲Гамбургер с картофелем фри или салат?
К: Ну, я ем салат. Но очень люблю есть гамбургер. Но ем салат
- 🔲Европа или Азия?
К: Европа, не ненавидь меня, но я очень люблю Азию, то есть Азия.
- 🔲Галатасарай или Фенербахче?
К: Галатасарай, Галатасарай. Без сомнений Галатасарай!
- 🔲Футболка или тонкий свитер?
К: Футболка
- 🔲Смотреть с друзьями игру или романтический ужин?
- я, с одной стороны смотреть с друзьями, а с другой ужин. Говорю, что оба
- 🔲Спасибо, приятно было познакомиться

# 674
Момичета, здравейте Simple Smile Благодаря за всичко споделено Simple Smile
Много ми харесва този Керем, много е миличък и сладък Simple Smile
И на мен ми харесва формулировката му за щастие. Много хубаво го е казал Simple Smile
 Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт