"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 87 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет! Hug Hug Hug
Благодаря за превода на епизода и за всичко споделено.  bouquet bouquet bouquet
На мен не ми хареса роклята на момичето, а за цепката ще замълча, щото съм малко консерва, когато става въпрос за облекло. Wink Не ми допадат гологлави мъже, но на Керем му отива. Но пък двамата са щастливи и това е най важното. Peace
Хубав ден!

# 646

Това ми хареса многоо Peace Peace Peace

# 647

hahaha hahaha hahaha

Това девойче не спира да ме изумява. Mr. Green Признавам си ама изобщо не я харесвам и винаги ми е била противна...знам че си има фенове, но това си е моето мнение. Може ли при такава изискана сватба да си пръкне гащите пред обектива, всичко трябва да е премерено,съобразено, загатнато, а това "леко" поведение още повече трупа негативите ми към нея. Е по - добре е от сополите дето влачеше в "Квартала на богатите". Stop В крайна сметка Керем си я обича- вижда се по погледа му, а и при толкова дълга връзка не може да става дума за  пиар- еми да се обичат, но и да се обличат Peace

Честито да им е на младото семейство Йозчевит, да се обичат, подкрепят и разбират!

# 648
Първо снимката която съм пуснала е фотошоп което вчера си стана ясно по медиите. Shocked
Демек някой нарочно е направил този детайл.Просто не съм мислила,че има такива утрепки които да обидят така дадена личност.Който го е направил дано ръцете му изсъхнат му пожелавам без да се замисля дори! Това е подсъдимо спрямо каквото и да е било и когото и да е било.Ако се загледате в снимката ще разберете,че половината гарнитура от сребристо липсва толкова пък бива ама прекалено.... Peace ooooh!

Днес йенгето ни е рожденничка.Щастие,късмет,успехи, здраве и сватба с Кире и желая от все сърце.... Heart Eyes Hug Heart Eyes

И аз имам повод за почерпка хи-хи....Яжте пийте за мое здраве,че днес ставам и аз на 22 години... Hug Hug Hug
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 09:37 от x BlackRose x

# 649
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Серка повече няма да й коментирам роклята, а и темата е на Керем...  Heart Eyes  Но ако е фотошоп, не са прави да го правят. ooooh! Shocked Да са живи и здрави СерКер, и да се обичат.  Hug  Wink Ето, заминали са някъде на почивчица, още вчера. Wink Толкова. Peace

Дидко,  Heart Eyes честито, миличка.  bouquet  Жива, здрава и много успешна. Heart Eyes bouquet

Хубав ден на всички! Hug bouquet

# 650
От почивката. Hug

А тук, който иска, може да даде гласче за Керем. Wink Hug Kerem Bursin -- Candidate for The 100 Most Handsome Faces of 2017   Heart Eyes

https://www.instagram.com/tccandler/

Превод на блиц интервюто на СерКер на сватбата на Фахрие и Бурак.

Ж.: Добре дошли!
Керем: Благодаря ви много. Ние много се радваме за тях. Много ги обичаме. Да бъдем тук, до тях, е прекрасно.
Ж.: Нов имидж, планирате нова роля ли?
Керем: Не, искам да си почина.
Ж.: А на вас харесва ли ви, Серенай?
Серенай: На мен много ми харесва.
Ж.: Имате снимки от почивката. Как мина почивката?
Серенай: Ние още не сме почивали.
Керем: Видели сте снимка от почивката ни?
Ж.: Да, на басейн.
Серенай: Това е само началото.
Керем: Не, не, ние още не сме ходили на почивка.
Ж.: Как върви животът?
Керем: Добре, продължавам да спортувам. Ето така. Всичко е ок.
Серенай: Всичко е ок. Като отидем на почивка, ще бъдем още по-щастливи.
Ж.: Къде ще ходите?
Серенай: Още не сме решили, но с приятели ще ходим.
Ж.: В чужбина?
Серенай: И в чужбина, и тук. Задължително. Добре ще прекараме времето си, не се притеснявайте!
Ж.: Как мина празникът?
Керем: Много добре. При вас как мина? Поздравявам ви между другото.  
Ж.: Имаше новини за филм в Америка, "Добро утро, любима"...
Керем: Ние също сме учудени.
Ж.: Казвате, че няма нищо такова ли?
Керем: Не! Хубава вечер.
Ж.: Между другото, Серенай, как е кракът ви?
Серенай: Всичко мина. Вече е добре.

Скрит текст:
✔Перевод мини репортажа с СерКер от нашей группы😍💜
➖Добро пожаловать!➖
❗Керем:-Спасибо большое. Мы очень рады за них. Очень любим их. Быть здесь рядом с ними прекрасно.
⁉Ж:-Новый имидж,намечается новая роль?
❗Керем:-Нет, хочу отдохнуть
⁉Ж:-а вам как, Серенай?
❗Серенай:-Мне все очень нравится.
⁉Ж:-У вас есть фото с отдыха? Как прошёл отдых?
❗Серенай:-Мы ещё не начинали отдыхать.
❗Керем:-Видели фото с отдыха?
⁉Ж:-Да, бассейн.
❗Серенай :-Это только начало.
❗Керем:-Нет-нет, мы ещё не ездили отдыхать.
⁉Ж:-Как проходит жизнь?
❗Керем:-Хорошо, продолжаем спорт. Вот так. Хорошо все.
❗Серенай:-Все хорошо, ещё бы поехать на отдых будем ещё счастливее.
⁉Ж:-Куда поедете?
❗Серенай:-Ещё не решили, но с друзьями поедем.
⁉Ж:- За границу?
❗Серенай:- И за границу, и здесь. Обязательно. Мы хорошо проведём время, не переживайте.
⁉Ж:-Как прошёл праздник?
❗Керем :-Очень хорошо. Как у вас прошёл? Поздравляю, кстати.
⁉Ж:-Были новости по поводу фильма в Америке "Доброе утро, любимая"...
❗Керем :-Мы тоже удивляемся.
⁉Ж :-Говорите нет ничего такого?
❗Керем:-Нет. Доброго вечера.
⁉Ж :-Кстати,Серенай как ваша нога?
❗Серенай:-Все прошло. Уже хорошо.

# 651
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Hug

Диди Hug Heart Eyes, честит рожден ден! Tada Много здраве, щастие и любов ти желая! И само положителни емоции Party

Снеже Hug Heart Eyes, много готино посрещане са им устроили на севгилитата Joy

# 652
Диди............ Hug Hug Hug Hug love001  ЧРД............ ura bigdance2 ura  да си жива и здрава и многооооооо щастлива.......... Party Hug 

На 22 а??? ох ...че кеф........ Crazy Crazy Crazy Crazy  ама кога беше я...... ooooh!  Joy Joy Joy Joy

Снежи........ Heart Eyes Hug Hug Hug ама много си права....... Peace темата е на Керемчи....... Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy

# 653
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes миличка, благодаря ти за превода на краткото репортажче с Керем и Серенай..  bouquet bouquet bouquet

И аз не искам да коментирам роклята на Серенай, не разбирам от мода, така както разбират повечето потребителки в този форум, та няма какво да кажа по въпроса.. Обаче това, което виждам, мога да го споделя.. Видях двама млади, лъчезарни, влюбени хора, които се гледат в очите с обожание.. Peace Peace Peace

А това е грозно, много грозно.. Вече съм на 40 и няколко години, но все още хорската злоба може да ме изумява, да ме оставя без дъх, да ме боли.. Дали за добро или не, наистина не разбирам, не проумявам хората, които така на лека ръка могат да злословят по адрес на хората, които дори и грам не познават..
Питам се онези, които са направили този фотошоп  какво са имали за цел.. За информация - първо тази снимка излязлаа в Геджето. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Зори Hug Heart Eyes Бойче Hug Heart Eyes Ренка Hug Heart Eyes Снейки, Hug Heart Eyes Лу Hug Heart Eyes

Диди, Hug Heart Eyes прекрасна моя, честит рожден ден! newsm59 newsm59 newsm59

Бъди жива и здрава, все така сладка и добричка Peace Peace Peace
Всички твои мечти да се сбъднат.. Само усмивки и положителни емоции да има в живота ти..

А подаръка за рождения ти ден някой ден ще пристигне у вас..  Peace Peace Peace

Скрит текст:
Две списания с Керем, едно със Серенай, едно с Каан Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

За теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит рожден и на Серенай nbirthday nbirthday
Желая й много професионални успехи, да е винаги така усмихната и позитивна Peace Peace
И много влюбена в Керем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654

Керем и Серенай са ги изловили на летище Милас.

Нашите влюбени гълъбчета са на почивка със сем. Ясемин и Иззет Йозилхан. Яхтата е тяхна..С тях има още едно семейство, но не знам кои са..
Мисля, че Ясемин е приятелка на Серенай..Игра в сериала Доктори..През 2011 година се омъжи за бизнесмена Иззет Йозилхан. Имат си две много сладки момичета - Емине и Ела.. Вече на няколко пъти Ясемин казва в репортажите, когато я изловят някъде, че повече няма да се снима, ще се отдаде на децата си и семейния живот.

Ей ги сем. Йозилхан Peace Peace

Стаята за Серенай и Керем в яхтата е приготвена от Ясемин..Наистина много сладко посрещане.. Hug Hug Hug

А хавлиения Керем чете ето това.. Дали това е книгата, която той наистина чете  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Или това е книгата на Антъни Робинс - Неограничена власт..

А тези поздравителни картички за рождения ден на Серенай  са от малките сладурани на Ясемин, че дори  Ела е написала Серенай и Керем.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А тази снимка я сподели Керем.  Явно това е малчугана пък на другото семейство.
Като ги знам Керем и Серенай, очаквам техни снимки с тези прекрасни дечица Peace Peace Peace

Керемчиииии Party Party Party Party

Я, да го видим и как танцува.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Ама как му личи, че не е израснал в Турция, дори не знае да играе кючек  hahaha hahaha hahaha

Ама Бурак доста добре се справя Peace Peace Peace

https://vk.com/kerem_lovers?z=video396592524_456239071%2F760f2c420edc91162e

Ако на някоя от вас ви се танцува, заповядайте Hug Hug

# 655
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили,  Hug благодаря за инфото. bouquet  Нека са щастливи и си починат добре.  Praynig Дано Керем има скоро нов проект и повече късмет! Heart Eyes Praynig Появи се още една снимчица. Wink

Въпросната снимка не е фотошоп, просто с него са премахнали надписите върху нея.  Peace Щото оригиналът е с надпис.  Peace Иначе всеки има усет за красивото, без да е необходимо да разбира много от мода. Hug В случая обаче не става въпрос и точно за това, а за чувство за мярка и стил, които точно тук липсват. Peace  Наистина лично за себе си затварям темата вече. Peace А другото е така - млади са, обичат се, щастливи са и нека. Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:

Хубав ден! Hug bouquet

# 656
Здравейте Simple Smile
Диди, честит рожден ден на патерици Simple Smile С пожелание за много здраве, щастие и любов  bouquet bouquet bouquet
Лили, разбира се, че ще продължа да влизам в темата, защото и аз харесвам много Керемчи. Само предварително да се извиня, че ще бъда един консуматор, защото нито мога да качвам снимки, статии, нито зная турски, за да помагам с превода... Затова благодаря на всички, които качват информация, които превеждат сериите, страхотни сте и аз оценявам труда ви  Hug Hug Hug
 Аз харесвам Серенай, но тази рокля нещо не ми допадна  Grinning Можеше цепката да не е толкова голяма Simple Smile
 Но да е жива и здрава, и честит рожден ден на Серенай, на патерици  Simple Smile
 Пожелавам ви хубава и усмихната неделя  Hug Hug Hug Hug

# 657
Благодаря на всички за всички мили пожелания и всичко.Да ви се връща от сърце! Обичам ви въпреки и виртуално ви прегръщам  Hug Hug Hug Бойче не е важно на колко си,а колко се чувстваш ако ти си лудееш като на 22 вътрешно си на толкова... Hug Hug Hug
На гълъбите приятна почивка им желая. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега излезна хабер,че друго лято ще ги женим така подучули пък  hahaha Joy
Лиле  Hugимам един въпрос към теб миличка Ясемин Йозилхан Heart Eyes не е ли бившето Ясемин Ергене което съм гледала в Ашк Ойуну и Докторлар  newsm78 newsm78 newsm78

# 658
Охаа  Crazyаджеба наистина ли изненадата е била предложение на брак,че Серенай чак била полетяла?  Rolling Eyes

# 659
Добро утро и хубав ден!  Hug Heart Eyes Hug

ДидкоHeart Eyes става въпрос за изненадата на Ясемин май.  Wink Ама погледни пак. Hug

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 09:22 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт