"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Бойче, Hug Heart Eyes давай снимки на този зъболекар де.. Поне разказвай Praynig Praynig Praynig

Я, виж, какво съм ти приготвила пък аз на теб Party Party Party Party

Hug Hug Hug Hug
Oх бе........... Heart Eyes  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Страхотна си  Hug Hug Hug Hug Hug Знаех си............ newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Куриерът...... Wink ич нЕма да е доволен обачИ.......... rotfImbo

Благодарско за преведения пореден епизод.......... Hug на целия екип работил по него.......... Hug Hug Hug..............страхотни сте.......... bouquet

За зъболекарчето.......... Crazy  друг път...... Stop  немога се наканя на втора среща......... Whistling Whistling Whistling пък и мед. сестрата му все ми вика........" нЕма свободни часове тази седмица"............ Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 631
Снеже, Hug Heart Eyes благодаря ти за снимките на СерКер от сватбата на Бурак и Фахрие.. Керем доста си е скъсил косата. Но изглежда пак много добре.. В туитър се питат дали не е свързано с нов проект, но не вярвам. Naughty Naughty Naughty

Много красиви и стилни младоженци имате.. Peace Peace Peace Да са живи и здрави Фахрие и Бурак, както казваме ние: В една възглавница да остареят, много да се обичат и да имат щастлив и спокоен семеен живот.. Praynig Praynig Praynig Praynig

Клипче от сватбата с идването на СерКер..Красиви са! Peace Peace Но ква е тази дъвка в устата на Керем, я ooooh! ooooh! ooooh!
Но не пропуска да зададе на репортерите неизменния си въпрос: Как сте? Добре ли сте? Peace Peace

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/880480695759626241

Лили Heart Eyes Heart Eyes, миличка, ние ти благодарим, че въпреки толкова много задачи, намираш време и за редакции на сериали bouquet bouquet bouquet

Ето това пък е за теб  Party Heart Eyes

Ренка, Hug Heart Eyes прекрасна моя, благодаря ти за Керемчи с прелестната усмивка..
Любима фотосесия за GQ Türkiye. И като споменах това се сетих за снимката на Керемчи с главния редактор на сп.GQ Türkiye - Окан Джан Янтър.. Преди дни Керем беше в офиса му. И снимката е оттогава.
Първо Янтър я пусна в инстастори с думите: Едно от нещата, които един мъж не трябва да прави, преди да умре: а именно в изблик на самонадеяност да застане в един кадър с Керем Бюрсин.

После пък я пусна в инстаграм с думите: Този мъж отговаря абсолютно точно на определението: Хубав човек!

Бекстейджа за фотосесията за GQ Türkiye

https://twitter.com/GQTurkiye/status/878885627890151424

Бойчеlove001 love001 love001 love001

Значи се досети, че ще ги имаш списанията Laughing Laughing Laughing Laughing

ЛуHug Heart Eyes аз все още не съм изгледала последните няколко епизода на Града, без финалния, разбира се.. Демек все още ми предстои да изгледам сцената с лепването на котлета на бузата на Али Смит.

Да не забравя да благодаря на Алекс Hug Heart Eyes за редакциите на последните няколко епизода на Града. newsm51 newsm51 newsm51

Да е жива и здрава! Hug Hug Hug

Накрая да повторя това, че вече не се знае кога ще видим Керемчи Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Е, като го няма ние пък ще се утешаваме с това Laughing Laughing Laughing

# 632
Страхотни СерКер Heart Eyes айде сега лято дойде що да не намали малко косата? Може да расте бързо!
Едно манисто ще закича.Щастие и на младоженците хубав брак и траен да е им желая!  Peace
Лил и аз това щях да ти кажа за дъвката  hahaha hahaha hahaha
Епизода го поемам към познатите му води! bouquet Hug

# 633
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Вчера нищо не казах, ама днес да се изкажа.  Grinning Керем много хубав, бе.  Heart Eyes Направо му е лепнала тази прическа.  Heart Eyes Серка е можело да понамали малко цепката.  Shocked Не и отива толкова дълбока, не за друго.  Wink Да си кажа аз, като стара свекърва.  Mr. Green Ама иначе много готини и двамата. Wink

Хубав ден! Hug bouquet

# 634
Здравееейте! Hug Hug Hug Hug

ЕПИЗОД 18

# 635
Снеже Керем си е Керем даже на видеото сега като ги видях със Серенай още повече ми харесаха.
Какво и има на цепката на йенгето? И ние да имахме такива крака щяхме да ги перим на воля то и в тая жега направо си е като предпазна мярка за прохлада... Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мъниста ще закича направо! Praynig Praynig Praynig

# 636
Диди,  Hug  краката са ок, ама структурата й не е подходяща за такава цепка.  Peace  Ей това е крак и структура за такава цепка. Hug Wink

Абе, няма значение, щом се харесва.  Wink Само си казвам мнението. Hug

# 637
  • Яко в Матрицата...
Диди, малко й е в повече цепката, хайде да не си кривим душата Peace Серенай се е появявала с цепка, не е прецедент, но си има някои правила при носенето на такива роклета...  На мен най много ми хареса с роклята на Пеперудите 2015 Peace

Керем изглежда много добре, отива му тази прическа Party

Добър ден! Hug

# 638
Абе не е важно ние да харесваме йенгето този до нея щом си е казал думата,че я харесва и цепката не му е проблем дори.Рени роклята от келебека беше страхотна  Peace

# 639

В още една поза  Laughing

# 640
Диди, Hug Shocked hahaha  ooooh! За тази поза, пиши забранено под 16 години.  Joy Joy Joy Whistling

# 641
Диди, Hug Shocked hahaha  ooooh! За тази поза, пиши забранено под 16 години.  Joy Joy Joy Whistling
Виж сега като се замисля на Керем му е било по лесно събличането на роклето.Айъп! Мисли за неговия комфорт  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 11:42 от x BlackRose x

# 642
Преди години, когато да се види презрамката на сутиена беше още грозно, една отракана сладурка и красавица, моя приятелка, казваше, "сутиенът е част от тоалета ми, разбира се, че ще го показвам", и то си стана нормално да ходиш по сутиен... вече и прашките, явно, са част от тоалета...  Laughing Laughing

И на мен не ми хареса този "ефект" на роклята й  Peace

Joy Joy Joy Joy

Ама краката  #Crazy #Crazy  и аз бих ги показвала  Peace

Роклята от Келебек'15, онази, синята ли,  Thinking да хубава беше, и пак с цепка,  Grinning но тогава я придържаше или си държеше ръката отпред, което пак си беше напрягащо  Laughing  Peace
На мен най ми хареса в червения чарлстон в Кан т.г.  Heart Eyes Heart Eyes

Керем наистина е много готин така  Peace Peace Интересно,  Thinking че като се подчерта издължеността на лицето му, стана по- добъре, браво на бръснаря му! 
Хареса ми как му се издължи и акцентира носа така, обичам по- дългите носове, има повече характер в тях  Peace

# 643

Погледите говорят просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
  • Яко в Матрицата...

Погледите говорят просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да, обичат се Heart Eyes Това е най-важното в случая Party

Общи условия

Активация на акаунт