давай снимки на този зъболекар де.. Поне разказвай

Знаех си............
Куриерът......
ич нЕма да е доволен обачИ.......... 
на целия екип работил по него..........
..............страхотни сте.......... 
друг път......
немога се наканя на втора среща.........
пък и мед. сестрата му все ми вика........" нЕма свободни часове тази седмица"............

благодаря ти за снимките на СерКер от сватбата на Бурак и Фахрие.. Керем доста си е скъсил косата. Но изглежда пак много добре.. В туитър се питат дали не е свързано с нов проект, но не вярвам.

Да са живи и здрави Фахрие и Бурак, както казваме ние: В една възглавница да остареят, много да се обичат и да имат щастлив и спокоен семеен живот..

Но ква е тази дъвка в устата на Керем, я

, миличка, ние ти благодарим, че въпреки толкова много задачи, намираш време и за редакции на сериали

прекрасна моя, благодаря ти за Керемчи с прелестната усмивка..

аз все още не съм изгледала последните няколко епизода на Града, без финалния, разбира се.. Демек все още ми предстои да изгледам сцената с лепването на котлета на бузата на Али Смит.
за редакциите на последните няколко епизода на Града.

Керем много хубав, бе.
Направо му е лепнала тази прическа.
Серка е можело да понамали малко цепката.
Да си кажа аз, като стара свекърва. 
Серенай се е появявала с цепка, не е прецедент, но си има някои правила при носенето на такива роклета... На мен най много ми хареса с роклята на Пеперудите 2015
За тази поза, пиши забранено под 16 години.

За тази поза, пиши забранено под 16 години.

и аз бих ги показвала 
да хубава беше, и пак с цепка,
но тогава я придържаше или си държеше ръката отпред, което пак си беше напрягащо

Интересно,
че като се подчерта издължеността на лицето му, стана по- добъре, браво на бръснаря му!

Това е най-важното в случая
Препоръчани теми