"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Още нови снимки, заедно с Лейля Лидия, пак от Кан, преди коктейл-вечерята ...

# 91
Едно видео, говорят нещо, който разбере, може да сподели какво говорят ...

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/848851846693347329

Още една снимка от представянето, доста хора има ...

И нещо интересно ... Ранини писала: "Докато правя видеовръзка по Инстаграм, видях, че отсреща идва един мъж и си казах: Оха, кой е този, който направо е потресаващ? Керем Бюрсин бил."

# 92
# 93
Габи,  Hug мерси за снимките от Кан.  bouquet  Дано успеят да го продадат в повече страни, че да гледаме повече Керем. Praynig Praynig Praynig

Излязоха нови снимки от Кан ... Керем, Серенай и Керем Чатай на коктейл вечеря, представят сериала, както и този на Серенай ...

Скрит текст:

Серенай ти е взела акъла.  Joy Joy Joy Joy

# 94
Габи,  Hug мерси за снимките от Кан.  bouquet  Дано успеят да го продадат в повече страни, че да гледаме повече Керем. Praynig Praynig Praynig

Излязоха нови снимки от Кан ... Керем, Серенай и Керем Чатай на коктейл вечеря, представят сериала, както и този на Серенай ...

Скрит текст:

Серенай ти е взела акъла.  Joy Joy Joy Joy

Вярно, без да се усетя, но да ти кажа, от обяд съм така, като видях снимката на Керем с ризата ...  Joy И не знам какво говоря ... Joy
Извинете ме. Mr. Green Peace Лягам си, че явно имам нужда от почивка, докато не съм написала за пореден път "Серенай" ... Mr. Green Даже вече написах ... Mr. Green
 Hug Heart Eyes

# 95

Лейлето и Керо

Еджуля я пусна  Peace

Иде ми да се тръшна като Рачков и Зуека като видят Маги Халваджиян честно ама няма ще се стърпя само с израза "Бу не?"  Crazy Crazy Crazy Crazy

И още на колегите Лейля и Керем Peace

И една обща със Серенай Peace

Лека нощ ви желая,че ще ставам ранооо  Hug Hug Hug

# 96
Здравейте Hug

Да сложа и аз две снимки от Кан Peace Не разбрах, Нилпери не е ли там?

Лейля Лидия:

И севгилитата в реала:

# 97
 Hug Hug Hug

Още от Кан

# 98
# 99
Още от Кан:Коктейла на преставяне Peace

Hug Hug Hug

# 100
Сладурите пак са се намерили дори и в тълпата... Mr. Green Heart Eyes

# 101
Здравейте и от мен! Hug
Страхотни неща сте пуснали, както винаги! Heart Eyes bouquet

Иде ми да се тръшна като Рачков и Зуека като видят Маги Халваджиян честно ама няма ще се стърпя само с израза "Бу не?"  Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy

Идвам с две гифчета на Серенай и Керем, този път не мои, но няма как да ги пропусна, тъй като са прекрасни! Heart Eyes Гифчетата са от Туитър, за това ги пускам като линк.

https://twitter.com/kuzeydekayboldu/status/848880963404926976
Много сладък Керем тук ... Пита Серенай: Щастлива ли си? Heart Eyes

https://twitter.com/Kerem77bursin/status/848186086354554880
Ама, само как си гали по косичката Серенай. Heart Eyes

https://twitter.com/kuzeydekayboldu/status/848983526527598593
Репортерите: Ние успяхме да ви снимаме, можете ли да я целунете отново. И Керем: Моля? #Crazy Laughing

# 102
И репортерите, както винаги настояващи да узнаят всичко и всички, успяха да интервюират Керем, през вечерта на галата на Фи. Ето няколко видеа, пак от Туитър, за това са като линк, с превод. Доста са, за това ще ги пусна в няколко поста.

Това е първото, със Серенай.

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/848144945705869313

Керем: Според мен, това е нещо прекрасно. Те са пионери в този сектор, защото направиха такъв проект. И ние, като хора от този сектор, сме много щастливи от този проект и го подкрепяме.
Репортер: Керем бей, вие сигурно сте отишли на сета и знаете какво ни очаква?
Серенай: Да, веднъж дойде.
К: Ааа, значи е трябвало да отида повече. ОК, броят се дните.
С: Ами той прави такива сладки неща и винаги, когато идва (тука явно казва нещо, но не го дават) ...
Р: Знаем, че Серенай пресъздава образа на една танцьорка, но докато едничкият й любим я хвали, тя се чувства много щастлива.
Керем: Тя се труди много, отдаде се на тази работа. Независимо дали става въпрос за танци, гимнастика. Тя е човек, който вдъхновява. Такъв, който взема много на сериозно работата си. И право да ви кажа, аз много уважавам това. Нещо прекрасно е това, човекът да теб да е толкова успешен и в същото време да е толкова трудолюбив.Това е нещо наистина прекрасно.
С: Колко си сладък!
К: Не, не, казвам, че ще се получи нещо невероятно.
Р: Ние дадохме отлична оценка за визията на Серенай тази вечер, а любимият й дали я хареса така?
К: Не само тази вечер, тя винаги е много красива. Наистина много красива!
С: Аз в момента съм много развълнувана и разбира се съм голяма късметлийка, че Керем ме подкрепя толкова много. И съм много щастлива, че мога да споделя това с вас.

# 103
https://twitter.com/spiritinsati/status/847876816564092928

Керем: Това е нещо много хубаво. В същото време това, че ще си излъчва по интернет, ти дава възможост да излезеш от кутията.
Водещата: Преди малко Серенай го каза много хубаво. "Ние, актьорите, сме свикнали да снимаме епизод от 120-150 минути и сега при това положение актьорът е длъжен да бъде много концентриран." Права е, нали?
Керем: Да, абсолютно ... Тогава си длъжен да идваш по-дисциплиниран на сета. А при сегашното положение, за съжаление, сета ти свършва в четири сутринта, отиваш вкъщи и после пак трябва да се връщаш в девет на сета. И нямаш време да се подготвяш за сцените, които ще снимаш в този ден. И при това положение, естествено, като актьор започваш да се питаш: "Аз какво правя? Ако няма да мога да се концентрирам, както трябва, ако няма да мога да работя пълноценно?"
Водещата: Ако няма да мога да дам максимума от себе си?
Керем: Точно така. И според мен, това важи за всеки. Режисьорът, като погледне някоя, сцена да каже (Чух нещо на АЕ, но не мога да чуя много добре, за да разбера какво точно.) Защото в края на краищата минутите са само 60. Ние сме свикнали да снимаме епизоди от 120-150 минути и затова можем да кажем, че тези 60 минути асболютно няма да ни затруднят ...

https://twitter.com/spiritinsati/status/847902129901764608

Керем: Красивото там, което при нас го няма, а именно, за съжаление, нашите сериали не са по 60 минути.
Водещата: Сигурно, всички ви приятели казват това.
Керем: Да, точно искам да кажа това. Такава работа, като Фи, ни показва, че от нас, може да излиза нещо много по-качествено. И аз винаги съм казвал това. На сета, дори и да не искаш, се натъжаваш за това положение. Защото, от една страна се ограничаваш, от друга биваш възпрепятстван. Минутите са много дълги, трябва да успееш да заснемеш епизода, още много други работи и в един момент актьорът не може да покаже, както трябва актьорските си умения, режисьорът не може да заснеме сцената, както иска. С други думи, всички от екипа просто не можем да направим онова, което искаме като качество. И затова, е нещо прекрасно да видим такъв проект като Фи. Имаме си качествена работа в интернет. И това е нещо много важно. Може да се превърне в предпоставка за извършване на неща от интернационален характер. Да се работи съвместно с чужди продукции. Защото, в края на краищата, тази платформа представя такива възможности. Всеки, навсякъде, може да гледа тази платформа. Това е нещо много важно ...

# 104
В Кан е имало изключително внимание към Керем и Лейля, от страна на чуждата преса ...

Едже Йоренч сподели тази снимка в Инстаграм-а си. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 20:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт