"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ох,с едно очевидно поглеждам и тук
Голем ужас,горкият Али повтори съдбата на баща си.
Сега да не ги съберат с Аслъ
И аз това се чудя  newsm78

# 571
Ох,с едно очевидно поглеждам и тук
Голем ужас,горкият Али повтори съдбата на баща си.
Сега да не ги съберат с Аслъ
И аз това се чудя  newsm78
натам е тръгнал

Crazy  много драма!

# 572
Текин най после направи едно добро - отърва света от себе си, но не разбрах Али къде тръгна с това бебе.  newsm78 Моряк ли ще става отново или напуска този омразен за него град.

# 573
# 574
  • Дубай
И ся кво не ги събраха Али и Аслъ
Ей нямаха жалост за бебето и Али,можеха да ги съберат и един щастлив сон да направят ,ама не та не.Голема тенденция това с тъжните финали
Хубава вечер

# 575
# 576
Цитат
И ся кво не ги събраха Али и Аслъ
Ей нямаха жалост за бебето и Али,можеха да ги съберат и един щастлив сон да направят ,ама не та не.
Ане Рауф и Аслъ се бяха прегърнали при изпращането на Али, та може при завръщането си Али да се събере с Аслъ. Макар, че не ми се вярва.
Али как ще се справи с това бебе? Дали му останаха пари от шампионската титла, та поне да плаща на детегледачка.  Wink
Лека!  Hug

# 577
Бях сигурна още като видях съня,че Дерин ще умре...Язък отиде жертва в най-хубавия си ден.
Хепи енда за Ай Япъм и преди си беше подобен край със смърт.Да има 2-3 сериала с хубав край  Peace ooooh!
Както и да е! Загърбихме Али остана ни в сърцата...
Продължаваме с Керем  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 01:26 от x BlackRose x

# 578
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И как плачеше бебето. SadКак ще се справи наистина с това малко нещо в ръцете си сам?  Sad

# 579

Страхотна песен.... Cry

# 580

Епизода... Peace
Ще ревем и превеждам ха? Laughing
Любимото ми!  Mr. Green Heart Eyes

# 581
Привет момичета Hug

Изчетох ви с интерес и безкрайно се радвам, че не съм гледала и няма да гледам последната серия Mr. Green
Слаб сериал и въпреки че се надявах поне на хепиенд, вътрешно бях убедена, че ще ни спретнат такъв край, та поне нещо да се помни от сериала! Лошите бяха ту лоши, ту добри /Текин като държеше бебешките обувки и се радваше на бъдещото внуче/ и голяма част от тях оцеляха - Ийит, майката на Дерин, че дори и самата Аслъ Wink
Дано Керем има по-сполучлив проект в бъдеще, за мен този сериал си е изгубено време Mr. Green

До нови срещи с вас при някой качествен сериал с Керем Бурсин bouquet

# 582
Здравейте, момичета  Hug

Епизода... Peace
Ще ревем и превеждам ха? Laughing
Любимото ми!  Mr. Green Heart Eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Разпределението на последният епизод.  Peace
Моля, пращайте преводите на Рина.  Peace
И моля, който е пращал частите си от 17, 18 и 19 серия на Лили, да ги препрати на Рина.  Peace

Ася - 1-16

Лу - 16-32

Диди - 32-48

Ани - 48-64

Ренка - 64-80

Снежето - 80-96

Таня - 96-112

Лили - 112 до края

# 583
# 584
Лия,Йиит и той замина Текин го прати на ония свят.Само Белгата остана жива ама сама като псе за мене това е бетер смърт наказание.Любимото ми наказание!  Peace А колкото до загубеното време не съм съгласна с тебе.За един актьор/актриса тази дума не трябва да съществува.Първо ти раздал ли си се на макс да убедил ли си зрителя колкото и да е той говоря за рейт и тн,че ставаш за нещо това целта да се докосне зрителя до теб.А колкото до изгубеното време това е опит не може да е изгубено време няма и такъв начин да е такова.Нали затова казват на някои,че се забравят защото ги срам примерно къде са играли.Нямаш право това е обида и към останалите и към самият теб.
Ани  Hugпоемам за последно както се казва Peace Hug
Лу, Hug

Общи условия

Активация на акаунт