Перилни препарати и омекотители – 46

• 71 055
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Срок на годност? Неправилно съхранение в магазина? Дупка или разлепено на кутията, от която да е изфирясал част от аромата? newsm78
Не помня кога ги пуснаха картонените кутии, коя година беше - миналата или по-миналата, то отстрани бързо лети времето...

Аз пък вчера като се прибрах, и се сетих да погледна датата на производство на Денкмита за бяло, да не ме цакат със стара стока, че ДМ имат тоя неприятен навик и практика, а и като се има предвид, че точно този прах едва ли се купува масово....ама много дребен печата, нищо не видях Rolling Eyes....
И сега съм с неприятното усещане, че са ме прекарали, с моя помощ, разбира се, щот кьорав карти не играе.. Rolling Eyes

# 541
Освен импресан има ли и други подобен тип дизенфектанти на нашия пазар

# 542
  • София
teta, снимай /може и с с телефона/ и увеличи. Или ако имаш лупа. С апарата на телефона също става, ако имаш зум. Може и без да снимаш.
Аз си взех омекотител /пълнител/ Сано бял, ще го ползвам, като дезинфектант.
Да похваля Омо ултимейт - изпра на 60 градуса много зацапани чаршафи.

# 543
То мойта работа е "..късно е, чадо, лопна мандалото..", ама ще щракна за проба, ей тъй... Peace

# 544
  • София
Капсула за цветно на Ариел не изпра от чаршафите ми капка кръв. Прани са на 60 градуса...
И преди се оплаквах от същите капсули, но трябва да ги изхабя. Повече няма да купя такива.

# 545
Капсулата си е течен препарат принципно, без избелители на кислородна основа...

Ти пък тая капка де я видя после  Grinning Метни го на слънце да избелее ли...

На детето често му тече кръв от носа, винаги се е изпирало и от чаршафите, и от килима в детската /малък е и се пъха в пералня на ниски градуси и щадяща програма/...та остатъчни петна не съм виждала.

# 546
Мнения за Ленор прах за пране, гръцки?

# 547
На мен ми подариха капсули Ленор,ама не ме кефят как миришат...едно сладникаво,отвратно такова... Confused

# 548
Някой питаше за жълт омекотител Сано Максима. В София, в магазина на Оборище има концентрат. Цената е 9 лв.

# 549
  • оттам, откъдето започва България
Любимата ми тема нещо е замряла. Не перете ли вече?  newsm78

# 550
  • Сливен
В новата брошура на ДМ таблетките за омекотяване на водата са намалени от 9.99лв на 7.99лв.

# 551
  • София
Любимата ми тема нещо е замряла. Не перете ли вече?  newsm78

Пера, ама си трайкам  Whistling

Мнения за Ленор прах за пране, гръцки?
На мен ми допада този прах, пере съвсем прилично, ухае много приятно. Винаги си нося от Гърция по една кутия и после си го ползвам за чаршафи  Heart Eyes

# 552
Преди 2 седмици си купих Денкмит за бяло, заради похвалите тук, ама не съм очарована.
Пуснах детските дрехи с петна и някои си останаха и след прането...
Все още фаворит са ми смесените капсули на Персил за бяло...почти няма дреха, която да съм пуснала с тях и да не е изпрана, без да третирам предварително.
Ама предпочитам да ги взимам на промоционална цена  Mr. Green

# 553
  • оттам, откъдето започва България
За мен ДМ прах за бяло за момента си остава фаворит и след като свърша Биоактива веднага се връщам на него.
Честно казано не съм го пробвала за детски дрехи (предполагам с петна от различен и незнаен произход), но досега с моето пране се е справял без забележки.  Peace

От понеделник ще има омекотител Бинго софт сензитив - бебешкият, на Кауфланд - 1.77 лв.  Peace

# 554
  • в огледалото на живота
Идеален е Денкмит.Вади петна от всякакъв произход,обаче грам аромат няма.
За мен Омо си е фаворит!

Преди малко пуснах една пералня с Персил гел за цветно.
Ама много се пени .... Thinking
Не съм забелязала друг път подобно нещо,а правилно дозирам.

Общи условия

Активация на акаунт