Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 179
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Herz, прахът си е такъв на външен вид и не прави пяна.
Относно аромата... newsm78 Учудвам се искрено.
Значи като консистенция е ок.
И аз съм учудена, да не кажа разочарована. Казах го, де. Ще му дам още един шанс в събота. Благодаря bouquet

# 61
  • Бургас
Дайте съвет какъв омекотител за чувствителна кожа да взема - Силан, Коколино, друг? Смятам утре да се възползвам от промоцията в Билла. Мислех и за Бинго, ама там май не го продават.

# 62
Не е от Билла, но...
Скрит текст:
3 лева.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 22:49 от Guess Who

# 63
  • Бургас
Този не съм го ползвала. Аромат няма предполагам, а омекотява ли наистина?

Абе знам аз, че по-хубаво от ДМ няма да намеря, що ли се опитвам да си правя експерименти. Гес, благодаря  bouquet

# 64
момичета и момчета, от новия златен первол, който е за възстановяване има ли доволни, често попадам на рекламата и съм на кантар дали да му дам шанс...

# 65
момичета и момчета, от новия златен первол, който е за възстановяване има ли доволни, често попадам на рекламата и съм на кантар дали да му дам шанс...
Аз си говзех взех веднага след рекламата, изобщо не мие харесва. Нито пере елементарни замърсявания, нито аромата го бива. Аз лично не го харесвам златния Первол.

# 66

Ползвах го и не ми хареса.

# 67
 Simple Smile ясно, благодаря ви момичета  bouquet

# 68
  • София
ползвам програма за тъмно пране ,имам и за цветно отделно ,ама...ефекта пак е изтъркани дрехи

Еее, и такава ли програма измислиха? Laughing И какво им е по-специалното на тъмните дрехи, че да изискват специална програма?... newsm78

# 69
Да не би да ги мандахерца по-малко и по-леко вътре Laughing

И аз май имам някаква такава, едночасова е - уж била за тъмни дрехи, но как пере, как ги върти и мята, леко ли ги премества само.... Mr. Green не знам, защото не съм я ползвала.

# 70
ползвам програма за тъмно пране ,имам и за цветно отделно ,ама...ефекта пак е изтъркани дрехи

Еее, и такава ли програма измислиха? Laughing И какво им е по-специалното на тъмните дрехи, че да изискват специална програма?... newsm78
hahaha hahaha Имам да,за бяло ,за тъмно / там не дава да се пускат на повече от 30 градуса и 800 оборота /  и за цветно .Ама никаква работа не върши за тъмното пране.Имам едни черни чаршафи ,още с първото изпиране на нея програма и им падна боята. #Cussing out

# 71
Е кво пък толкова-сега имаш нови сиви чаршафи Grinning

Ай графитени, че по-модерно звучи...

# 72

Абе знам аз, че по-хубаво от ДМ няма да намеря, що ли се опитвам да си правя експерименти. Гес, благодаря  bouquet
Ако търсиш за чувствителна кожа, това е най-добре, защото няма аромат и цвят. Другите си имат аромат, някои са и боядисани.
Да, по мое мнение омекотява сносно.

# 73
  • София
Дали с намалението днес Персила е изгоден в Билла? Каква му е цената?

# 74
  • Бургас

Ако търсиш за чувствителна кожа, това е най-добре, защото няма аромат и цвят. Другите си имат аромат, някои са и боядисани.
Да, по мое мнение омекотява сносно.

Минавам временно на прахове и омекотители за чувствителна кожа, бях писала, че борим един обрив на дъщеря ми, не мисля че е от препаратите, но гледам да не дразним кожата допълнително. Ще го взема този със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт