Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 168
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Ползвали ли сте Антибактериален бебешки омекотител на sano ? Преди време четох много хубави мнения за марката.

# 16
Аз не съм.
Но как може омекотител да е антибактериален...това според мен е маркетингов трик. Какво трябва да съдържа, дето избива бактериите и стои по дрехите, защото омекотител се взема с последното плакнене и на практика остава по дрехите. За бебе няма нужда от омекотител, определено е по-добре без Peace

# 17
Но как може омекотител да е антибактериален...това според мен е маркетингов трик. Какво трябва да съдържа, дето избива бактериите и стои по дрехите, защото омекотител се взема с последното плакнене и на практика остава по дрехите.
Катионен дезинфектант - същото, което и Импресан, който също се ползва при последното плакнене и остава по дрехите.
Verbum est argentum, silentium est aureum.

Ползвали ли сте Антибактериален бебешки омекотител на sano ? Преди време четох много хубави мнения за марката.
Не е бебешки, нищо, че има нарисувано бебе на опаковката. Всичките видове имат дезинфектант. Много е силен и траен като аромат. По-добре пери дрехите на бебето без омекотител.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 19:55 от Guess Who

# 18
Може ли препарата на Хайтман за почистване на перални да се използва на 90 градуса?

# 19
Може ли препарата на Хайтман за почистване на перални да се използва на 90 градуса?
Аз на 90 градуса го ползвам

# 20
  • София
да

# 21
  • София
В коя верига споменахте за нови омекотители на Силан?
Иначе и аз се сдобих с Персил от ДМ.
Пералнята винаги почиствам на 90 градуса, независимо дали с прах за бяло или със спциален препарат.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 22:09 от anita7

# 22
Благодаря ви!  Hug

# 23
В коя верига споменахте за нови омекотители на Силан?
Иначе и аз се сдобих с Персил от ДМ.
Пералнята винаги почиствам на 90 градуса, независимо дали с прах за бяло или със спциален препарат.
В Метро има Силан с нова опаковка.

# 24
Новите омекотители Силан ги има и в ДМ, Кауфланд, Фантастико, Лили.

# 25
Имам бели хавлии, на по 20 години,
страхотни като качество, но вече позахабени,
с прах не можах да ги избеля достатъчно, да сложа ли белина?  newsm78
Аз не бих сложила белина. По-добре избелващи добавки с кислородни избелители, които се добавят към праха, например:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Има и други, но тези съм ги ползвала и смятам, че се справят добре. След 1-2 пранета ще има ефект (на 60 градуса и дълга програма). Можеш да ги добавяш при всяко пране или когато прецениш - за поддържане на бялото.
Прахчето на Heitmann е само за едно пране, така че Vanish Gold излиза по-изгодно, особено ако ще го употребяваш често.
И, по възможност, простирай бялото пране на слънце.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 08:29 от just user

# 26
  • Враца
Благодаря, just user!  bouquet

# 27
  • София
oesi, може след като изпереш дрехите на дядото следващата пералня да е с ваши дрехи и след това да пуснеш пералня с бебешки.

# 28
  • 1st floor
В бялата пералня често слагам светло розови, светло жълти и пр. дрехи, които не пускат, но не мога да пера с цветните, защото ще се захабят. Може ли да слагам показаните препарати от just user или те са си само и единствено за бели дрехи? newsm78

# 29
  • Бургас
В ДМ-а, в който ходя прахът Персил беше свършил още преди няколко дни, имаше само течни.

Общи условия

Активация на акаунт