Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 980
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • в огледалото на живота
Няма синка вече. Не ти и трябва със съвременните прахове.
На мен ми трябва да превадя една бродерия върху плат - моделът се дупчи с карфица и със синка се минава върху дупчиците - така се "отпечатва" върху плата Grinning

Това ли търсиш?
http://stoichkovi.bg/products/product_details/4928

# 496
  • на брега на морето
Да, това, златна си  bouquet

# 497
  • в огледалото на живота
Коте,радвам се,че успях да помогна  Simple Smile

# 498
  • София
Ох, просто съм в потрес с това Сано.
Отидох вчера в Халите (София) да видя на щанда им за омекотител, с надежда да намеря най-слабо миришещия и по възможност малка опаковка.
Греда! Щандът закрит.
Очевидно са се разбрали с Елитис, та открих там малко щандче на марката.
Мирисах, гледах... ми нито един не ми хареса. Имаше по-слабо миришещи, но концентрати по 9 лв и нагоре. Е, не ми се дават толкова пари за омекотител. Гледах тези в пликовете, неконцентрираните - имаше бял, розов и зелен (алое вера). Ама нямаше начин да ги помириша. Сетих се, че някой тук ми препоръча алое вера-та и взех него...
В къщи го отварям - ужасно тежка миризма! Но, както и да е, пени се не пени, сипах в отделението и пуснах пералня на 90 градуса с прах Омо за бяло пране. Прах бели чаршафи и калъфки след гости, исках да дезинфекцирам и за да не купувам Импресан, реших със Сано-то да пробвам.
Изпра се прането, отварям ... миризма на тиня...Прането - бяло, изпрано супер. Но миризмата... Реших, че е от комбинацията с Омо-то.
Пуснах втора пералня с цветни дрехи и Персил за цветно, 40 градуса. Пак сложих от Сано-то. Накрая - не толкова силна миризма на тиня, но пак я има...
Чакам ги да изсъхнат. Ако миризмата още я има, ще ги препирам.

# 499
На мен от омекотителите на Сано ми хареса само синият. Другите са трайни, но с неприятна за мен миризма. Нямам впечатление от белия обаче, може и той да е хубав.

# 500
  • София
Магазин с препарати Сано има /поне до преди месец/ на ул. Одрин малко след ул. Цар Симеон в посока ул. Пиротска от лявата страна.

# 501
Магазин Сано има и на ул. Оборище, в частта м/у Евлоги и Христо Георгиеви и бул Ситняково. В близост до Фантастико и е много зареден.

РРР, сигурно не си видяла мнението ми малко след препоръката за Алоето. Точно това, което описваш е и моето впечатление за този омекотител. Аз го изхвърлих, много ми е силен. Белият и синият ми харесват и са по-деликатни.

# 502
  • Sredets/Burgas
Интересно ми е в тези магазини, какви точно видове Сано омекотител има, защото се коментират белия и розовия Сенситив, синия Фреш, Алоето...
Ами къде са жълтият - Мед и мляко, розовият- Муск, светлосиния - Пудрено докосване...
Освен Гес, за друг не се сещам да е говорил за тях...
Не ползвам редовно омекотител, но без тези трите не оставам...
Муск ми е фаворит за хавлии...
Пудреният за бялото пране, а жълтият за цветно...

# 503
За синката съм направо удивена. Не съм виждала от десетилетия и не мислех, че някой още я произвежда.

А пък да се похваля, че си купих от новия прах Persil Premium. Имаше и течен. Турски. Не ми харесва огромната доза на праха, но нали е нов, а аз не мога да се сдържам като видя нещо ново.

# 504
  • София
Интересно ми е в тези магазини, какви точно видове Сано омекотител има, защото се коментират белия и розовия Сенситив, синия Фреш, Алоето...
Ами къде са жълтият - Мед и мляко, розовият- Муск, светлосиния - Пудрено докосване...

Търсих от евтините варианти, затова се коментират те. Иначе в специализираните магазини има доста видове, но са близо 10 лв, което е безумие. А и миризмите като цяло не ми харесват, трябваше ми във функцията си на дезинфектант.
Иначе омекотители ползвам на други марки.

# 505
За синката съм направо удивена. Не съм виждала от десетилетия и не мислех, че някой още я произвежда.

А пък да се похваля, че си купих от новия прах Persil Premium. Имаше и течен. Турски. Не ми харесва огромната доза на праха, но нали е нов, а аз не мога да се сдържам като видя нещо ново.
И как са като аромат и изпиране?аз още не съм ги взела. ВчерА видях Ариел профешънал за 265 пранета  Joy Joy
Не знаех, че има чак за толкова много,50 и няколко лева беше

# 506
В Бургас концентратите Максима са под 8 лева, примерно 7,50 - 7,90. Тези, за които спомена Butterfly_Lovehunter нещо изчезнаха, но за мен е важно да има Musk и Bio (белия). Общо взето всичките видове съм ползвала, но тези двата са ми най на сърце... и един жълт Advance, но той изчезна. Другите не ми харесват и не съм ги повторила.

И как са като аромат и изпиране?аз още не съм ги взела. ВчерА видях Ариел профешънал за 265 пранета  Joy Joy
Не знаех, че има чак за толкова много,50 и няколко лева беше
Аз купих само праха. Мнението ми за течните е ясно: не ги харесвам, но понякога ползвам само от т.нар. суперконцентрати, при които дозата е под 40 мл за 4-5 кг.
От пакета прахът мирише силно и малко по-различно от обичайния обичан аромат на Персил. Не знам как е, защото го взех днес сутринта.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 13:36 от Guess Who

# 507
Светлосиният омекотител го има в магазина на Оборище, мисля да го купя като свърша Силана. Отдавна съм му хвърлила око, но не с м го купувала. Жълтият не съм го виждала.

# 508
Не знам какви са били едновремешните прахове, но с Алка супер прането на мама беше перфектно бяло, естествено и с пералня Рига или там каквито и да било други модели: https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … rc=4bjLDOS6OS32IM:.
Реших да покажа на по-младите какъв е бил визуално този прах, но намерих само това: http://www.neven-ood.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/%D … D0%B0%D1%82%D0%B8 newsm78, въобще не съм го виждала на живо.

Не, не е този. Кутията беше бяла, ако не се лъжа - със син надпис и едно пате в средата на кутията.

# 509
  • оттам, откъдето започва България
Аз много добре си спомням какво представляваше Алка-та, но не можах да намеря картинка. Явно някой е решил да произвежда прах под същото име.  newsm78
Гес, сложи ли новия прах в колекцията, че да го видим?

Общи условия

Активация на акаунт