Ринопластика

• 156 716
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
Точно така, може и да е грешка на асистентите, но пак си е непрофесионално. Аз вярвам на Йоана, защо за лъже, звучи ми достоверно. Гледала съм клиповете й, не виждам нищо ненормално. Личното ми мнение е, че малко е подразнила доктора със снимането и затова той беше обран откъм думи във видеото. Иначе, нослето на Йоана много ми харесва. И аз искам заоблено и леко вирнато.

# 511
Благодаря ти, Honey1980.
И на мен това не ми харесва на Дилбер. Не умее да прави фини нослета, всичките му са с едни топчести връхчета. Съответно не отиват на всяка жена.
Той е доста мързелив и не се старае, затова взима лесни носове - пилне тук и там, и ги облъчва колко са красиви. Операциите му са час - час и половина. Има и изключения, на които се старае, но нали трябва да има материал за реклама.

# 512
Благодаря ти, Honey1980.
И на мен това не ми харесва на Дилбер. Не умее да прави фини нослета, всичките му са с едни топчести връхчета. Съответно не отиват на всяка жена.
Той е доста мързелив и не се старае, затова взима лесни носове - пилне тук и там, и ги облъчва колко са красиви. Операциите му са час - час и половина. Има и изключения, на които се старае, но нали трябва да има материал за реклама.
Да, Дилбер “пресоли” манджата с рекламата- Снима ги рошави, пъпчиви “преди”, после с опушен грим, джуки, скули “след”. То вярно, че носа променя ама..... + 3те случая, които знам от близо..... Как да му се довери човек вече?!?!? Аз съм ходила при него на консултация преди години, още когато беше безплатна и ми направи хубаво впечатление, обърна ми много внимание, но честно казано жената, която записваше часовете ме отказа. Хвали ли го, хвали го, нея оперирал, мъжа ѝ .....аз я гледах, гледах и си дадох сметка, че приказки и снимки са 1 но пред мен седи жив човек и резултът дори не се доближава до хубав нос. Добре, че изчаках да видя други пациенти на живо. Снимките са изключително заблуждаващи. Лично за мен клипчетата в YouTube на разни жени са ми най- полезни, защото добивам много добра представа какъв е резултата без да ги познавам.

# 513
Благодаря ти, Honey1980.
Да, Дилбер “пресоли” манджата с рекламата- Снима ги рошави, пъпчиви “преди”, после с опушен грим, джуки, скули “след”. То вярно, че носа променя ама..... + 3те случая, които знам от близо..... Как да му се довери човек вече?!?!? Аз съм ходила при него на консултация преди години, още когато беше безплатна и ми направи хубаво впечатление, обърна ми много внимание, но честно казано жената, която записваше часовете ме отказа. Хвали ли го, хвали го, нея оперирал, мъжа ѝ .....аз я гледах, гледах и си дадох сметка, че приказки и снимки са 1 но пред мен седи жив човек и резултът дори не се доближава до хубав нос. Добре, че изчаках да видя други пациенти на живо. Снимките са изключително заблуждаващи. Лично за мен клипчетата в YouTube на разни жени са ми най- полезни, защото добивам много добра представа какъв е резултата без да ги познавам.

И аз мисля, че видеата в YouTube дават най-реална представа. На мен Йоана ми е симпатична и горе-долу ми допада резултата й, имайки предвид, че е ревизия, но това, че не се е срещнала нито веднъж с доктора преди деня на операцията си направо ме втрещи. Доста голям риск и за нея и за доктора според мен... Честно казано по-интересно ми беше видеото на Амелия Маркова, която е била при др. Илхан. Не е само разказ, а е снимала доста неща от възстановяването и резултатът й е супер.

Дано някой направи видео и за др. Алев Grinning

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 12:52 от loraa1

# 514
На Амелия клипа изобщо не ми хареса, изцяло ми наподобява на рекламен и си личи от километри!

# 515
Дори да е рекламен, на мен ми беше полезно да видя как изглеждат оперираните през първите дни. А и резултатът наистина е много добър.

# 516
Аз имам ревизия при Мирза Фират. Не мога да кажа,че съм много доволна.Не направи всичко което каза и трябваше да направи.Отидох за цялостна ревизия,а впоследствие разбрах,че е работил само по връхчето. Както каза Йоана в клипчето,не виждаш доктора в операционната,а при него има и стажанти....Писах му няколко пъти и последният когато ми отговори ми предложи филър,което естествено мен не ме устройва,когато попитах за лека ревизия-отговор и до ден днешен няма!(6м.)Има две мацки които следвам в инстаграм,едната е много зле,ама много...

# 517
Бихте ли споделили акаунтите им?

# 518
Разбира се!    https://www.instagram.com/rhinoplastyrevision/     ,     https://www.instagram.com/jademirzanose/     и двете споделят всичко,ако се разровите и в инстаграм и фейсбук,ще намерите още.....

# 519
  • В.Търново
Разбира се!    https://www.instagram.com/rhinoplastyrevision/     ,     https://www.instagram.com/jademirzanose/     и двете споделят всичко,ако се разровите и в инстаграм и фейсбук,ще намерите още.....
Тези акаунти са поверителни.

# 520
Аз имам ревизия при Мирза Фират. Не мога да кажа,че съм много доволна.Не направи всичко което каза и трябваше да направи.Отидох за цялостна ревизия,а впоследствие разбрах,че е работил само по връхчето. Както каза Йоана в клипчето,не виждаш доктора в операционната,а при него има и стажанти....Писах му няколко пъти и последният когато ми отговори ми предложи филър,което естествено мен не ме устройва,когато попитах за лека ревизия-отговор и до ден днешен няма!(6м.)Има две мацки които следвам в инстаграм,едната е много зле,ама много...
Nelly A, a удобно ли е да споделиш какво точно не ти харесва? Разбирам, че е работил само по върха, но не е добре направен ли, недостатъци ли виждаш?
И за мен е странно как така лекар се съгласява да оперира човек на база снимка. То аз една рокля от снимка да си купя или е малка или голяма..... много странно за хирурзи с претенции. Също и това с тези стажанти.... ясно е че трябва да се научат, но не е честно спрямо пациентите.

# 521
Нели, съжалявам, че така се е случило с Вас. Ще се радвам да споделите повече информация.
Много е важно да имаме предвид факта, че ревизиите са доста ограничителни и за самите лекари. Филър е повече от несериозно, ако конкретния случай го позволява. Зная, че Дилбер го предлага също, така че не е изненада.

# 522
Така...аз не бях слжна ревизия,просто трябваше леко скъсяване с повдигане и където се съединяват коста и хрущяла от дясно имах дупка с която си и останах....Когато ме видя каза,че ще направи всичко това и естествено му се доверих. Още след първият месец имах някакви съмнения,че нещо не е наред,но нали трябва да чака.Е, вече съм 1,5 г. Изпратих му няколко пъти снимки и ми каза да бъда спокойна,че по-голяма няма да стане Simple Smile  (значи много добре знае какво е направил), тогава ми предложи да пробвам с филър. И не си мислете,че съм имала някакви нереални очаквания като малко,чипо,тясно носле, Не, аз не съм им фен,просто право-пропорционално носле с хубаво изразено връхче,което си мислех че прави,като му гледах снимките които публикуват. Единствено се успокоявам,поне че му хванах 'по-ниските' цени Simple Smile, защото след мен се покачваха през няколко месеца. Нали знаете какво е ,когато един човек работи за име и когато името започне да работи за него? Не всички,но в повечето случаи. Това е моето преживяване,явно нямам много късмет,но здраве да е!

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 09:48 от Nelly A

# 523
Така...аз не бях слжна ревизия,просто трябваше леко скъсяване с повдигане и където се съединяват коста и хрущяла от дясно имах дупка с която си и останах....Когато ме видя каза,че ще направи всичко това и естествено му се доверих. Още след първият месец имах някакви съмнения,че нещо не е наред,но нали трябва да чака.Е, вече съм 1,5 г. Изпратих му няколко пъти снимки и ми каза да бъда спокойна,че по-голяма няма да стане Simple Smile  (значи много добре знае какво е направил), тогава ми предложи да пробвам с филър. И не си мислете,че съм имала някакви нереални очаквания като малко,чипо,тясно носле, Не, аз не съм им фен,просто право-пропорционално носле с хубаво изразено връхче,което си мислех че прави,като му гледах снимките които публикуват. Единствено се успокоявам,поне че му хванах 'по-ниските' цени Simple Smile, защото след мен се покачваха през няколко месеца. Нали знаете какво е ,когато един човек работи за име и когато името започне да работи за теб? Не всички,но в повечето случаи. Това е моето преживяване,явно нямам много късмет,но здраве да е!

Според мен ревизиите винаги са рисковани и понякога не всичко зависи от док., но е важно как се отнася с пациента си след усложнение... независимо дали цената е била ниска или висока е длъжен да отговаря на съобщенията и поне да обясни какво се е случило и дали може въобще да се оправи. Особено пък доктори с имена не знам как си позволяват да игнорират... Съжалявам за случилото се дано успеете да се свържете с него и да поеме отговорност!

# 524
Лора, в моят случаят всичко зависеше от него. Просто е свършил работата на половина и не мисля, че вече ще ми отговори.После разбрах от някаквитурски форуми,че въобще не поемал отговорност за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт