Ринопластика

• 156 758
  • 788
  •   2
Отговори
# 495
Не забравяйте, че се плаща и за антиреклама.Има и много мнения от хора с нереалистични очаквания.Не може, от огромен нос с гърбица и дебела кожа, да се получи малко, кукленско носле с една операция, защото е опасно за здравето.Много хора искат невъможни неща и после оставят негативни коментари на първия месец, без дори да имат търпение да изчакат да им спадне оттока и да си дойде всичко на мястото.За 10 години съм начела на какво ли не.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:38 от anne_boleyn

# 496
Вярно, че има хора с нереалистични очаквания. Момичетата, с които съм си писала твърдят, че носа им криви на една страна, не е добре изпилен и има вдлъбнатина... Също така, че върха пада с времето, което май се дължи на скъсване или износване на вътрешните шевове. Това много ме притеснява. Но, пък съм виждала снимки на момичета, които не си харесват носовете, а на снимка аз ги виждам хубави. Вярно, че някои несъвършенства не може да се видят на снимки. Другото, което е, че има разлика между двете ноздри, на 90 процента от случаите.
Контактувах с екипа от клиника Естетика и ми казаха, че не могат да ми гарантират какъв ще е резултата от операцията. Знам, че е така, реалист съм и все пак, е страшно шокиращо да го чуеш. Не че искам суперлативи и после да му тресне действителността. Объркана съм много и не мога да взема решение къде да отида.

# 497
Нещата, които коментирахте, може да не се дължат на вина на лекаря:
1) Когато носът по принцип е крив, не може да бъде изправен на 100%.
2) Носът калцира и това е процес, който не е контролируем от доктора. Неравностите може да са получени от това.
3) Вдлъбнатина може да се получи отново от калциране на някаква част.
Нека не забравяме, че ринопластиката е процедура за подобряване чрез промяна на формата, а не за нов нос.

# 498
Вярно, че има хора с нереалистични очаквания. Момичетата, с които съм си писала твърдят, че носа им криви на една страна, не е добре изпилен и има вдлъбнатина... Също така, че върха пада с времето, което май се дължи на скъсване или износване на вътрешните шевове. Това много ме притеснява. Но, пък съм виждала снимки на момичета, които не си харесват носовете, а на снимка аз ги виждам хубави. Вярно, че някои несъвършенства не може да се видят на снимки. Другото, което е, че има разлика между двете ноздри, на 90 процента от случаите.
Контактувах с екипа от клиника Естетика и ми казаха, че не могат да ми гарантират какъв ще е резултата от операцията. Знам, че е така, реалист съм и все пак, е страшно шокиращо да го чуеш. Не че искам суперлативи и после да му тресне действителността. Объркана съм много и не мога да взема решение къде да отида.

Абсолютно вярно!За никоя операция, била тя естетична или не, не може да се даде предварително гаранция.Има риск и човек трябва да е наясно.Гаранцията пациента си я набавя във възможно най-голяма степен като си избере хирург с голям опит, с когото да има сходни разбирания за естетика.Аз съм виждала жени с по 5 ринопластики, дишат си нормално, носът им изглежда добре, но все са недоволни.Това вече са патологични случаи.Човек трябва да се довери, че хирургът ще направи нос какъвто отива на определеното лице, а не какъвто си е втълпил, че трябва и иска да има.Хора с изкривени представи всякакви.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 12:06 от anne_boleyn

# 499
Аз много харесвам работата на един лекар в Иран. Чак го следя в инстаграм (а там само най-близките си имам). Вероятно ще са много препилени носовете му спред вас, но споделям:

https://instagram.com/jarahe_zibaie_bini?igshid=jl3haypikfv5

И все пак според ММ е по-лесно да избера някой в Турция (и там имам фаворити), тааа още не знам накъде ще се насоча. Вече планове не правя, че животът от известно време ни показва, че планове не можем да правим и ни учи да живеем за мига (пандемията в пример...)

# 500
Аз пък останах супер доволна от консултацията с др. Алев миналата година. Въобще нямаше никакво чакане, всеки си имаше отделен час и ми обърнаха много внимание. Док. беше супер изчерпателен. Имах запазена дата, но не успях да събера сумата на време и сега чакам да мине тази пандемия, за да си резервирам нова...
За рекламата и антирекламата съм на същото мнение, човек трябва да проучва внимателно, защото потокът от информация в нета е неконтролируем и лесно може да се създаде грешно впечатление

# 501
Трудно е човек да се ориентира. Някой беше публикувал от Инстаграм разказ на момиче, което е останало супер разочаровано от  работата и отношението на д-р Сюлейман Таш. До момента, не бях попадала на това и меко казано, останах втрещена.
Също така, бих се доверила на хирурга с опит. Ама, откъде да знам как опит има, рекламите могат да подлъжат. Имаше дискусия под един пост, за работата на хирург от Естетика. Две или три момичета бяха писали, че имали проблем с дишането. Никъде другаде не срещнах оплакване от лекари от Естетика. Та, затова казвам, че ще продължавам да чета и преценявам, доколкото мога. Знам, че рано или късно, ще си коригирам носа. Не бързам, но ме гложди че искам да стане хубав и да се чувствам добре.

# 502
Много е важно да разберете, че крайния резултат не зависи само от лекаря и не може да се петни едно име, когато пациента е нарушил основни инструкции при следоперативния възстановителен период.
Ако не се бъркам за случая, въпросното момиче е било в контакт с бездомни животни и е пренесло бактерии, довели до инфекция в носа...
Ринопластиката крие големи рискове. Дори и най-добрите лекари бъркат. Затова е изключително важно да се избере най-добрия за да се минимизират доколкото е възможно.

# 503
Абсолютно съм съгласна, че не винаги зависи само от лекаря. Дори и нищо да не сбърка, при калциране формата много се разваля. Имам 3 приятелки оперирани при Дилбер и то 1-ВА операция уж идеален старт. Те се харесват, на мен нито на една не ми харесва. На едната започна едно удебеляване и отток постоянно. Ходи 3-4 пъти до Турция да ѝ слага някакви инжекции с кортикостероиди (било стандартна практика). Здравословно са супер и трите. Но са много факторите, определящи нивото на удовлетвореност. Също забелязвам, че има жени с много големи груби носове, при които каквото и да се направи по- зле няма как да стане и те естествено боготворят оператора си, който и да е той. Аз лично проучвам 8ма година. Спряла съм се на мирза фират, но за съжаление нямам лични впечатления.

# 504
Имайте предвид, че след определена възраст кожата започва да губи еластичност, отпускат се хрущялите и меките тъкани, и операциите са по-неуспешни. Аз около и след 40 не бих се подложила тепърва на ринопластика.

# 505
Какво не Ви харесва в носовете на приятелките Ви?
За какво са тези кортикостероидни инжекции?
Чела съм, че с тях се намаля връхчето, но дали е така...

Мирза има много добри резултати!

# 506
Може и да има добри резултати Мирза, ама гледахте ли клипа на Yoana Yoko? Публикуван в групата??? Изпратила капаро, асистентите на Мирза Фират й дали грешна болница, в която доктора работи. Жената си запазила хотел дотам и се оказало, че проверявайки няколко дни по-рано, въпреки капарото нямала дата за операция. След като й дали, се оказало, че са объркали болницата, тоест дали й координати на предходната в която доктора работел. Та, Йоана пътувала с такси няколко пъти по 30-40 км в едната посока. Ами, непрофесионално ми е и след като чух това, а вярвам на момичето, няма да отида при него!!! С парите си, кепазе да стана!!!

# 507
Вижте, това, че някой споделя нещо, не означава, че е на 100% истина Simple Smile
Аз съм контактувала с пациентка на Мирза и при нея не е имало нищо подобно. В други групи и сайтове има доста негови пациенти и не съм чела за подобен случай. Може да е инцидент, а може и да е силно преувеличено от Йоана.
Колкото за въпросната жена - ще приложа снимка, която казва доста за нея като човек. За мен не е меродавно мнението на човек, който размахва средни пръсти в интернет. Има 2 канала в youtube и поведението ѝ е меко казано грозно. За мен мнение на такъв човек отива директно в кошчето за боклук.

Тъй като коментарът ми беше редактиран от модератор, слагам линк към видеото на Йоана: https://youtu.be/eY01q6Xitfw?t=39

Вие преценете на кого да се доверявате за мнения.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 13:11 от Анонимен

# 508
Мда,малко неприятна личност Grinning а бе за парите,дето ще ги вземе Мирза все ми се струва,че има и много добри хирурзи,които ще се справят така,но за по-малка сума.

# 509
Какво не Ви харесва в носовете на приятелките Ви?
За какво са тези кортикостероидни инжекции?
Чела съм, че с тях се намаля връхчето, но дали е така...

Мирза има много добри резултати!
На моите приятелки не ми харесват изобщо върховете на носовете, заоблени са, но прекалено вирнати, съответно в анфас ноздите се виждат. При двете от гърбави, груби носове станаха не гърбави, но пак едри, тумбести носове, които не седят кой знае колко по- нежно или елегантно на фините им като цяло лица (имам предвид малки брадички, малки скули, нормални устни). Пак казвам, че те се харесват, защото цял живот са се вторачвали в гърбицата, но на финала дали си с гърбав нос или леко прасешки (просто това е единствената асоциация, за която се сещам) ефектът е същия. За инжекциите знам, че се слагат когато организма започне да натрупва прекалено много тъкан на конкретно място и то започва да изглежда удебелено. В този случай върха пак не се е получил за съжаление.
За Мирза гледах Йоана, не мисля, че лъже. Съобщава чисто фактологично случилото се. Не виждам смисъл да я коментирам като личност. Според мен причината е разминаване с асистентката и няма какво да говорим изобщо за непрофесионално отношение на доктора при условие, че той няма и представа кой къде си е запазил хотел. На мен по- скоро ми направи впечатление, че не е поговорил с нея обстойно преди операцията.

Общи условия

Активация на акаунт