Ринопластика

• 159 481
  • 788
  •   1
Отговори
# 270
Такова изследване ми е превил д-р Бенчев. Но не знаех, че се казва Риноманометрия Grinning Сложи ми един апарат, каза ми да дишам през него и после ми каза колко процента въздух минава през всяка ноздра.

оперира ли ти е д-р Бенчев?

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 15:43 от bubanka

# 271

Не, само бях на консултация при него.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 15:43 от bubanka

# 272

Има цяла тема за Бенчев. Като цяло резултатите, които бяха споделени бяха отчайващи.

# 273

Има цяла тема за Бенчев. Като цяло резултатите, които бяха споделени бяха отчайващи.

Точно аз не препоръчвам никой от БГ хирурзите за ринопластика. 8 години след първата ми операция в БГ все още не мога да си реша проблема с дишането, приченен от въпросната операция.
Но в случая момичето пита за някакво изследване, не мисля, че в този случай може да се навреди. А на въпросния кабинетът му беше доста оборудван когато ходих на консултация.

# 274
Здравейте! Д-р Алев Джамджъоглу и Нихат Кая правят ли операции в България и какви са цените при тях горе-долу? Разгледах работата им и много ми харесва.

# 275
Габи, аз мисля, че само консултират в България, но си работят в Турция.

# 276
Здравейте момичета,
Моят случай е - крив нос и изкривена ностна преграда, та ще трябва рино и септопластика наведнъж.От март месец чакам за час при д-р Джамбазов... Прочетох обаче и доста негативни мнения за него, та сега съм в чуденка.
От турските доктори за сега съм се спряла на д-р Дилбер и д-р Илхан. Там освен цената ме смущава и дългият престой в Турция..Може ли някой, който е ходил на консултация при тях да ми каже как протича тя. Също така дали има преводач или прегледа тече на английски?Аз реално нямам никакви документи,които да представя на лекар, защото до сега не съм правила консултации. Също каква е цената на консултацията. Като цяло съм доста объркана. Прочетох тук от вас и за други турски лекари, които изобщо не съм чувала, не мога и да го открия. Дали може да им дадете инстаграм или сайт Simple Smile

# 277
Lidi-111,

И при двамата консултациите се плащат и има преводач на български. Те са много нашумели в България, но истината е, че в Турция има тоооолкова мн специалисти,  че засега и аз само проучвам- ползвам като платформа инстаграм. Престоят е 7-10 дни,  после не може да летиш,  така че прибиране планирай с кола.

И аз още не съм се подложила на тази интервенция,  но много се интересувам. Лично аз не бих се доверила на бълг лекар за ринопластика

# 278
Благодаря ти, за отговора!
И аз колкото повече чета, толкова повече разбирам,че българските не са много ок и след това е нужна повторна операция, а аз се надявам да мина само с една честно казано.
Да, наистина са прехвалени.
Аз от двамата май повече харесвам Илхан.
Ще се радвам ако някой сподели впечатления и от други турски, също и контактите им!
Иначе пътя до Истанбул не е толкова зле. Аз дори си мисля, ако стоя 7-10 дни там да го съчетая с нещо като екскурзия.Толкова места има за посещение в този град!

# 279
Благодаря ти, за отговора!
И аз колкото повече чета, толкова повече разбирам,че българските не са много ок и след това е нужна повторна операция, а аз се надявам да мина само с една честно казано.
Да, наистина са прехвалени.
Аз от двамата май повече харесвам Илхан.
Ще се радвам ако някой сподели впечатления и от други турски, също и контактите им!
Иначе пътя до Истанбул не е толкова зле. Аз дори си мисля, ако стоя 7-10 дни там да го съчетая с нещо като екскурзия.Толкова места има за посещение в този град!

Определено няма да съжаляваш, ако останеш 10 дена. Направо съм влююбена в Истамбул. Освен това там толкова мн хора се разхождат с лепенките и лонгетите, че никой не те гледа странно.
Относно споменатите турските хирурзи, самият факт, че идват да дават консуртации тук през 3 месеца говоори че не се чак толкова търсени. Там е пълно с пластични и УНГ, които правят рино. И да, на светлинни години са от нашите лекари. Освен това цените на нашите хирурзи напосредък почнаха да се припокриват с тези на турците. При тези които съм ходила на консултации ценатаа варира от 1800 евро до 3500 евро за първа операция.

# 280
Viki8383, а може ли да споделиш при кои лекари си ходила? А стигнало ли се  е до операция?
Права си за цените. Особено един пластичвн бг хирург,който прави нос, гърди и т.н. ссъщи би взел горе-долу толкова.

# 281
Viki8383, а може ли да споделиш при кои лекари си ходила? А стигнало ли се  е до операция?
Права си за цените. Особено един пластичвн бг хирург,който прави нос, гърди и т.н. ссъщи би взел горе-долу толкова.

Да,оперирах се при д-р Умит Тъскин. При мен не става въпрос за естетична корекция, а за проблем с дишането заради супер неуспешната първа ринопластика при Джамбазов и също толкова плачевна ревизия при Йорданов. Била съм на консултации при Дилбер, Илхан, Алев, Фират, Оздемир.  От Илхан не съм очарована - бях на една от консултациите му в София. Отдели ми точно 2 минути колкото да ми заяви цена от 12000 лева. Без дори да ме прегледа, седейки на 2 метра разстояние и някак за тези 2 минути не само успя да ми каже цена, но и да прецени какъв е проблемът и че може да се справи. С Дилбер - нещо подобно. На консултацията в София ми каза, че трябва да отида на консултаация в Истамбул. В Истамбул ме прегледа за 5 минути и ми обясни, че д моя случай не се наема да оперира.

# 282
Wow, при толкова много лекари си била и през какво си минала... Честно казано ми се вижда доста психически натоварващо една,втора, трета операция.. Браво,че най-накрая си попаднала на лекар!
Моят проблем е подобен. Аз също доста трудно дишам,понеже имам крива преграда и визуално също е крив, та търся лекар,който да оправи двете неща и пластичен само не ми върши работа.
Направо ми разби надеждите с това мнение за Джамбазов и за Илхан, и за Дилбер Simple Smile)Но е факт, аз доста чета напоследък и доста негативни мнения срещнах, също като теб- претупване и само се цитират едни суми..
А д-р Тъскин прави ли консултации в България? Аз съм го чувала като име,но до там.
Благодаря ти, за мнението! Определно ще трябва да се срещна с няколко и да преценя кой е моят. Но май Джамбазов тотално отпада.
Може ли да кажеш и колко ти излезе операцията и колко дни прекара в Истанбул?

# 283
Wow, при толкова много лекари си била и през какво си минала... Честно казано ми се вижда доста психически натоварващо една,втора, трета операция.. Браво,че най-накрая си попаднала на лекар!
Моят проблем е подобен. Аз също доста трудно дишам,понеже имам крива преграда и визуално също е крив, та търся лекар,който да оправи двете неща и пластичен само не ми върши работа.
Направо ми разби надеждите с това мнение за Джамбазов и за Илхан, и за Дилбер Simple Smile)Но е факт, аз доста чета напоследък и доста негативни мнения срещнах, също като теб- претупване и само се цитират едни суми..
А д-р Тъскин прави ли консултации в България? Аз съм го чувала като име,но до там.
Благодаря ти, за мнението! Определно ще трябва да се срещна с няколко и да преценя кой е моят. Но май Джамбазов тотално отпада.
Може ли да кажеш и колко ти излезе операцията и колко дни прекара в Истанбул?

Операцията ми при Джамбазов беше преди 8 години. Може пък с времето да си се понаучил, но се съмнявам. Иначе и Таскин не успя да реши проблема, но определено има подобрение. При него цената е 2500 евро. По принцип трябва да остонеш 2 седмици, но в моя случай направи изключение и ми свали конците по-рано, на 10тия ден.
Права си за консултацията,, наистина е много важно какво ти казва шестото чувство в такива случаи. Аз Джамбазов определено не го почувствах като моя лекар, но тогава бях чела толкова мн положителни мнения в различни форуми, че мислех едва ли не че няма шанс нещо да се обърка. Явно съм била много тъпа наавремето, чак после ми стана ясно, че голяма част от тези хвалебствени мнения си ги пишат самите доктори.

А за самия престой в Истанбул, аз също бях много притеснена, още повече че се наложи да отида сама. Но се оказа, че всички са много мили, не съм имала и проблем с придвижването, такситата са на съвсем приемливи цени.

# 284
Ох и аз тук. Вече съм на 3 месеца след ринопластика при д-р Дилбер и все още в лявата ноздра ми стърчат 2 конеца. Чаках да паднат ама, там си стоят. Много ме дразнят защото при ужасния сърбеж, който имам, почесвайки ги със салфетка, дори тя закача. Какво да правя, някой знае ли дали ще паднат или трябва да отида при лекаря? Мн. тъпо. Като цяло при мен се наложи заради увредена лигавица и изкривена преграда. От толкова време насам чак сега дишам нормално, но мен само това ме крепеше, че е за здравето. Като цяло преживяването за мен беше ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт