Ринопластика

• 156 966
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Здравейте момичета, пиша за първи път в тази тема. Днес е 42-43 ден след операцията ми при д-р Дилбер. Всички ми казват че си вманиачавам, но момичета според мен носа ми е крив и това е!!! Прилагам снимки, за да си кажете и вие мнението.

Привет отново на всички.
Ягодке, искам да те окуража, че е твърде рано да знаеш как ще ти изглежда реално нослето след половин, че и една година. Една приятелка беше с така подута кост доста време и страдаше, че й е широк, но след година носът на две снимки (3 седмици след и една година след) нямаха много общо, освен, че нито единият не беше гърбав. Simple Smile Така че отпусни се и остави времето да излекува травмата, за да видиш реалния резултат.
При мен костта не беше много подута даже хич, но пък като се видях в първия миг след операцията си казах "Боже, каква праска". Стори ми се отчайващо къс и си казах е сега заприличах на монголец. После свикнах Simple Smile. Затова им бях казала на шега, че с обезболяващите трябва да предлагат и психотерапия. Simple Smile Сега понякога съм в другата крайност- решавам  че прословутото увисване на върха, за което говорят, е накарало носа ми да порасне, Хахаха.
Мисълта ми е да не се вторачваш толкова по принцип, аз си казах накрая след много терзания, че какъвто и да е, е по-добре в пъти от какъвто беше. Hands V
Относно отношението. Бях писала, че имах конци, които ми бодяха. Отидох тук в Сф когато идваше доктора и даже си бях купила за всеки случай марли, еднократно ножче, ръкавици и лидокаин, предполагайки, че докторът не идва за контролни прегледи, пък и от 4те ми ходения на среща с него тук нито веднъж не видях медицински инструментариум, но пък за сметка на това фотоапарат, гримове и осветление. И предположих, че може да махне конеца с едно движение, ползвайки нещата, които бях взела, но той и не понечи. Почна да ми дърпа ноздрите и да бърка вътре, и каза, че конецът щял да падне, а през декември да съм отидела в Истанбул на контролен да ме видят с камера. Не ми беше приятно. И сега се чудя какво да правя, то си е организация и пари да отидеш, а време.
Конецът още не е паднал. Мисля си, че когато някой стане много търсен, се развращава в някакъв смисъл, малко като на конвейер подкарва.
Относно това, че мажели с дезинфектанти лицето и затова се белело, не ми потвърдиха това да е причината, а аз продължавам да си се беля на седмична база, даже перманентния ми грим ми избледня. Викам си, ако е заради това  което твърдите, явно са ме намазали с дезинфектанти дето предизвиква 3-та степен изгаряне. Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 06:58 от AnMary

# 421
snejna,при кого си се оперирала ?

# 422
snejna,при кого си се оперирала ?
Мария, при доктор Дилбер и цената беше 3700 евро.

# 423
Привет и от мен.
Пиша за първи път за тук. Оперирах си носа при д-р Ангел Енчев преди две години, а резултата е катастрофа. Некадърника изрязал прекалено много от коста, изрязал долните и горни хрущяли. Оставил беше някакво хрущялче на върха на носа, което като си пипнеш носа е като някакво парче. Другото, което е дишането, то  го нямаше почти никакво, лигавицата се възпаляваше постоянно.
Всичко беше пълен ужас. След две години консултации и търсене осъзнах колко съм сбъркал и че Енчев е пълен нещастник.
Писах си с много негови пациенти, всички с които си писах след неговота операция са за ревизия. Търсех много, на конслутации ходих през тези две години и т.н. Накрая си избрах хирург д-р Ахмет Алп от Истанбул, Турция. Следях инстаграма на  негови пациенти, с доста от тях си писах. Продължавах да го следя, да гледам негови оперирани пациенти. Писах си с една жена, която по някаква случайнст, се оперирала при него с Бългасрки пациент.
Тя ме свърза с него, говорих си с него и човека беше с ревизионна операция. Беше дошолен от резултата, дишаше перфектно.
Изпрати ми снимки и на мен ми хареса, писах на Whatsapp резервирах си час за консултация, след консултацията и час за операция и сега съм 22 дни след операция и мога да дишам много добре. Лигавицата ми не се възпалява вече, носът ми изглежда много по добре. При него има 5,6 Български пациенти оперирани, виждал съм ги от сторито му в интаграма.
Цялата комуникация става чрез Whatsap, има номер в инстаграм на английски и на турски и от там може да пишете, между другото инстаграма  му @dr.ahmetalp. На Whatsapp отговаря неговият асистент Мустафа, чрез него става всичко.
Пиша този пост тук, да няма пострадали хора, знам колко е неприятно и колко психически и здравослвни проблеми може да премине чошек след една такава операция.
Едно време не успях да намеря никаква информация за Енчев в формите, не знаех за инстаграма му, знаех вече но след операцията и като се видях замалко да припадна. След това се интересувах доста по задълбочено и осъзанах колко съм пострадал.
Операцията при д-р Ахмет Алп беше много сложна, както казах по горе Енчев беше изрязах хрущялите, наложи се присадки от ушите,  носът се беше врастнал много, операцията продължи 3ч. и 30 мин.
Поправени бяха грешките на Енчев и сега аз мога да дишам.
Алп е УНГ, и оперира само носове, грешка е да се оперира нос при пластичен хирург.
Мога да прикача снимки на преди и след операцията ми от д-р Ахмет Алп. Също така мога да прикача снимки на преди и след от нещастника д-р Енчев.
Иначе друго, друго какво да ви кажа д-р Алп е много добър и като човек и като лекар. Цените му не са високи, във цената му се включва, хотела и транспорта вътре в Истанбул. Имат шофьор, които ви транспортира до болницата, до хотела до автобусната спирка, до летището. Мисля, че поста ми става доста дълг, ако имате въпроси може да питате.

# 424
  • В.Търново
За Енчев е известно от години, че е некадърен.Името му е известно, защото много известни личности го рекламират, може би имат договорка, не знам.Но нищо не става от него.

# 425
ra4o99,  бихте ли качили снимки?

# 426
Скрит текст:
Привет и от мен.
Пиша за първи път за тук. Оперирах си носа при д-р Ангел Енчев преди две години, а резултата е катастрофа. Некадърника изрязал прекалено много от коста, изрязал долните и горни хрущяли. Оставил беше някакво хрущялче на върха на носа, което като си пипнеш носа е като някакво парче. Другото, което е дишането, то  го нямаше почти никакво, лигавицата се възпаляваше постоянно.
Всичко беше пълен ужас. След две години консултации и търсене осъзнах колко съм сбъркал и че Енчев е пълен нещастник.
Писах си с много негови пациенти, всички с които си писах след неговота операция са за ревизия. Търсех много, на конслутации ходих през тези две години и т.н. Накрая си избрах хирург д-р Ахмет Алп от Истанбул, Турция. Следях инстаграма на  негови пациенти, с доста от тях си писах. Продължавах да го следя, да гледам негови оперирани пациенти. Писах си с една жена, която по някаква случайнст, се оперирала при него с Бългасрки пациент.
Тя ме свърза с него, говорих си с него и човека беше с ревизионна операция. Беше дошолен от резултата, дишаше перфектно.
Изпрати ми снимки и на мен ми хареса, писах на Whatsapp резервирах си час за консултация, след консултацията и час за операция и сега съм 22 дни след операция и мога да дишам много добре. Лигавицата ми не се възпалява вече, носът ми изглежда много по добре. При него има 5,6 Български пациенти оперирани, виждал съм ги от сторито му в интаграма.
Цялата комуникация става чрез Whatsap, има номер в инстаграм на английски и на турски и от там може да пишете, между другото инстаграма  му @dr.ahmetalp. На Whatsapp отговаря неговият асистент Мустафа, чрез него става всичко.
Пиша този пост тук, да няма пострадали хора, знам колко е неприятно и колко психически и здравослвни проблеми може да премине чошек след една такава операция.
Едно време не успях да намеря никаква информация за Енчев в формите, не знаех за инстаграма му, знаех вече но след операцията и като се видях замалко да припадна. След това се интересувах доста по задълбочено и осъзанах колко съм пострадал.
Операцията при д-р Ахмет Алп беше много сложна, както казах по горе Енчев беше изрязах хрущялите, наложи се присадки от ушите,  носът се беше врастнал много, операцията продължи 3ч. и 30 мин.
Алп е УНГ, и оперира само носове, грешка е да се оперира нос при пластичен хирург.
Мога да прикача снимки на преди и след операцията ми от д-р Ахмет Алп. Също така мога да прикача снимки на преди и след от нещастника д-р Енчев.
Иначе друго, друго какво да ви кажа д-р Алп е много добър и като човек и като лекар. Цените му не са високи, във цената му се включва, хотела и транспорта вътре в Истанбул. Имат шофьор, които ви транспортира до болницата, до хотела до автобусната спирка, до летището. Мисля, че поста ми става доста дълг, ако имате въпроси може да питате.
Поздравления за избора на лекар. Жалко, че така се е случило с Енчев, но само реклама не е достатъчна, за да се върши качествена работа.
За Ахмед Алп съм чела препоръки по чужди форуми и е добър и в ревизии и в етнически носове.
Дано българите се научим да не вярваме толкова на платени реклами.

# 427
Някой да има впечатления от доктор Guray Yesiladali.

# 428
Скрит текст:
Привет и от мен.
Поздравления за избора на лекар. Жалко, че така се е случило с Енчев, но само реклама не е достатъчна, за да се върши качествена работа.
За Ахмед Алп съм чела препоръки по чужди форуми и е добър и в ревизии и в етнически носове.
Дано българите се научим да не вярваме толкова на платени реклами.
Да той е много добър и като човек и като лекар. Резултати му може да се видят на профила му в инстаграм.

# 429
  • Пловдив
Записвам се да следя за отзиви и информация за оперираните от проф.Джамбазов в Св.Козма и Дамян Пловдив.Предстой ми операция при него и бих искала да съм подготвена.Боли ли след операцията,колко време ви отне да възстановяването, така че да изглеждате прилично пред хора, какво е отношението на професора и персонала в клиниката,трябва ли да нося нещо специално за престоя там.И разбира се доволни ли сте от резултата? Всяка споделена информация ще ми е полезна.

# 430
Записвам се да следя за отзиви и информация за оперираните от проф.Джамбазов в Св.Козма и Дамян Пловдив.Предстой ми операция при него и бих искала да съм подготвена.Боли ли след операцията,колко време ви отне да възстановяването, така че да изглеждате прилично пред хора, какво е отношението на професора и персонала в клиниката,трябва ли да нося нещо специално за престоя там.И разбира се доволни ли сте от резултата? Всяка споделена информация ще ми е полезна.

Много пъти е писано и коментирано, че операциите на Джамбазов се извършват в повечето случаи от негови асистенти.
Аз лично след изчетени коментари на пострадали пациенти от БГ лекари реших да се оперирам в Турция. Има разлика в цената (в Турция започват от 1800 евро), но все пак говорим за здраве преди всичко. Освен това е много важна каква е първата операция - дали е успешна и ако не - какъв е проблема.

5 седмици след моята операция мога да кажа следното на база опита ми:
- Не боли.
- Най-неприятни са вечерта след операцията и втория ден - тогава носът ми беше запушен, а очите ми сълзяха от лепилото, което бяха използвали по време на операцията, и едвам ги държах отворени. Тогава се и колебаех защо съм я направила. След третия ден колебанията ми изчезнаха. Днес харесвам новия си нос, който е само с коригирани дефекти и физиономията ми е почти същата (имах голяма гърбица и паднал връх).
- На 14-тия ден махнах лепенките и носът ми беше доста подут. Около 20-тия ден отока почти спадна. Към днешна дата изглежда напълно нормален. Синини нямах, защото приемах арника монтана 9 СН преди операцията.

В допълнение - направих консултация в БГ с УНГ по повод болничен. Прегледа ме, каза, че е направена добре операцията, но е можело още да ми намалят носа, защото бил голям за лицето ми. Аз реших да направя ринопластика, за да коригирам дефекти чрез промяна на формата му, а никога не съм искала носа ми да бъде смален, и търсех близък до моя нос резултат. Когато размерът е Л, няма как да искам С.
Както моя доктор ми каза - ако имам нос, който има обем 10, с промяна на формата му може да го намали на 8, но няма как да стане 5.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 21:39 от Анонимен

# 431
Здравейте , аз също имам една ринопластика направена в БГ преди 10 месеца.
 Не съм съгласна ,че лекарите в България са толкова некъдърни , в болницата в която бях имаше жени оперирани в скъпи клиники в Турция с инфекции на лигавицата. Доволна съм от резултата към момента, нямам проблеми с дишането и не съм приемала нищо друго освен арника след операцията. Престоят ми в болницата беше за няколко часа , след което ме пуснаха да си ходя , следващите няколко дни ходих само на прегледи , като още след първата вечер ми махнаха тампоните от носа.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 10:17 от bubanka

# 432
  • В.Търново
Извинявайте, но снимките от преди или след са?

# 433
Извинявайте, но снимките от преди или след са?

Първата е преди операцията , втората месец след нея.

# 434
Трябва от една и съща позиция да са снимките преди и след, за да се види хубаво разликата. Ще има да спада още в следващите месеци носът.

Общи условия

Активация на акаунт