Ринопластика

• 156 620
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
Уникален е! Дано да си остсне толкова хубав!!! Heart Eyes

# 721
Здравейте,

Следя дискусията за ринопластика от скоро и реших да се включа в дискусията и да споделя малкия опит който имам до този момент. Обмислям да се запиша за операция при доктор Мухамет Дилбер, явих се на консултация при него минала седмица, когато той беше тук в София. Консултацията мина доста бързо, тъй като се бях притеснила и нямах много въпроси за задаване, защото знаех, че целта на тази първа консулатация е доктора да каже подходящ ли е носа за операция според типа на кожата ми. В моя случей, в момента в който влязох и седнах на стола, той дойде и ми погледна носа, пипна го с ръка и каза с няколко думи на български как вижда носа ми - ''дебел'', ''гърбица'', ''дълъг'', ''големи ноздри''. При което ме попитаха дали съм съгласна и имах възможност да задам всякакви въпроси. Доктора беше с асистентка която говореше български и пое въпросите изцяло. Един от въпросите ми беше за цената на операцията, очевидно цените са скочили на 4500 евро и заетостта на доктора е голяма, казаха ми че са запълнени до края на годината и като възможна дата за операция е декември. Цената на консултацията беше 50 лева. Аз още се колебая дали да запиша час, имам страхове и се опитвам да събера повече информация от хора които са минали през това. Едно от нещата които ме притесняват, както предполагам всички е дали резултатът ще бъде удовлетворяващ и дали няма да се появят някакви други проблеми с носа след операцията или след няколко години напред.

Някой от Вас беше ли на консултацията при доктора на 13 -14 март, какви са вашите впечатления?
Мисля че консултацита при доктор Емре Илхан се проведе на същите дати.
Ще се радвам ако някой от Вас се включи и сподели своя опит.

Поздрави от мен!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:34 от wolfie

# 722
Здравейте,

Следя дискусията за ринопластика от скоро и реших да се включа в дискусията и да споделя малкия опит който имам до този момент. Обмислям да се запиша за операция при доктор Мухамет Дилбер, явих се на консултация при него минала седмица, когато той беше тук в софия. Консултацията мина доста бързо, тъй като се бях притеснила и нямах много въпроси за задаване, защото знаех, че целта на тази първа консулатация е доктора да каже подходящ ли е носа за операция според типа на кожата ми. В моя случей, в момента в който влязох и седнах на стола, той дойде и ми погледна носа, пипна го с ръка и каза с няколко думи на български как вижда носа ми - ''дебел'', ''гърбица'', ''дълъг'', ''големи ноздри''. При което ме попитаха дали съм съгласна и имах възможност да задам всякакви въпроси. Доктора беше с асистентка която говореше български и пое въпросите изцяло. Един от въпросите ми беше за цената на операцията, очевидно цените са скочили на 4500 евро и заетостта на доктора е голяма, казаха ми че са запълнени до края на годината и като възможна дата за операция е декември. Цената на консултацията беше 50 лева. Аз още се колебая дали да запиша час, имам страхове и се опитвам да събера повече информация от хора които са минали през това. Едно от нещата които ме притесняват, както предполагам всички е дали резултатът ще бъде удовлетворяващ и дали няма да се появят някакви други проблеми с носа след операцията или след няколко години напред.

Някой от Вас беше ли на консултацията при доктора на 13 -14 март, какви са вашите впечатления?

Поздрави от мен!
Погледнете назад в темата писано е много за Дилбер. Изобщо не е оптималният вариант, особено за тези пари. При него нещата малко са на конвейр вече. Самият факт, че идва в бг да набира пациенти говори, че няма достатъчно такива в Турция. Разгледайте Umut Taskun, Dogan Pinar, Нихат Кая.

# 723
  • София
Привет,

Аз повече не много добри неща съм чувала за Дилбер, но не бих могла нищо повече да кажа. Със сигурност има и много доволни пациенти.

Алев идва тази седмица за консултации в София, може да пробвате. Поне преди консултацията за евентуални пациенти беше също 50лв. Моята операция беше скоро, преди няколко месеца при него. Засега съм доволна, определено.

Успех!
Здравейте,

Следя дискусията за ринопластика от скоро и реших да се включа в дискусията и да споделя малкия опит който имам до този момент. Обмислям да се запиша за операция при доктор Мухамет Дилбер, явих се на консултация при него минала седмица, когато той беше тук в софия. Консултацията мина доста бързо, тъй като се бях притеснила и нямах много въпроси за задаване, защото знаех, че целта на тази първа консулатация е доктора да каже подходящ ли е носа за операция според типа на кожата ми. В моя случей, в момента в който влязох и седнах на стола, той дойде и ми погледна носа, пипна го с ръка и каза с няколко думи на български как вижда носа ми - ''дебел'', ''гърбица'', ''дълъг'', ''големи ноздри''. При което ме попитаха дали съм съгласна и имах възможност да задам всякакви въпроси. Доктора беше с асистентка която говореше български и пое въпросите изцяло. Един от въпросите ми беше за цената на операцията, очевидно цените са скочили на 4500 евро и заетостта на доктора е голяма, казаха ми че са запълнени до края на годината и като възможна дата за операция е декември. Цената на консултацията беше 50 лева. Аз още се колебая дали да запиша час, имам страхове и се опитвам да събера повече информация от хора които са минали през това. Едно от нещата които ме притесняват, както предполагам всички е дали резултатът ще бъде удовлетворяващ и дали няма да се появят някакви други проблеми с носа след операцията или след няколко години напред.

Поздрави от мен!

# 724
  • София
Wolfie, моя приятелски съвет към вас е да изръчкате форума и фейсбук групите, да намерите пациенти на доктора и да поискате актуални снимки и да си поговорите как се чувстват към днешна дата и какви са нагласите към случилата им се операция.  С други думи, не разчитайте някой да ви даде знак сам и да излее душата си по своя инициатива. Например в едната група имаше гласуване от кой доктор сме лично доволни, там за Дилбер бяха гласували десетки хора, но малка част от тях всъщност са разказвали историята си. Вас ви трябват останалите Simple Smile

И Дилбер, и Илхан отнасят малко незаслужен хейт по мое мнение, донякъде заради цената, няма да коментирам дали е ок и коя въобще е медианата на справедлива цена. Мисля, че и 2мата са много добри оператори, обаче. Не вярвам, че има найxдобър оператор, но определено са консистентни в подхода и в резултатите.

# 725
Здравейте, включвам се и аз с ринопластика от 2019г при доктор Стефан Комитски. Изключително съм впечатлена и препоръчвам с две ръце! Имах огромен нос, направих си и повдигане на върха и премахване на гърбица. Всичко мина като по вода,   болка 3 по десетобалната. Прекрасно отношение на доктора и на сестрите преди и след операцията. Отока спадна за около седмица, възстанових се светкавично. Изключително естествено изглеждащ нос, коренна промяна от преди. 2 години след операцията нямам никакви проблеми на допир, с дишане, никакви неравности, секрети и т.н Бях много наплашена от кошмарни истории от познати и от форуми, но моето преживяване нямаше как да е по-добро. Ако обмисляте ринопластика, съветът ми е да направите консултация с д-р Комитски. Операцията ми струваше 3100лв към 2019г.

# 726
  • София
Моля ви, сложете снимки 🤗 Като си спомня колко полезни ми бяха всички лични снимки преди операцията, убедена съм, много момичета ше са ви благодарни. Дори и във фб групите има малко снимки на носове от български лекари, а специално Комитски е споменаван често, но все от едно и също момиче.

# 727
Преди и след.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 20:05 от bubanka

# 728
  • София
Чудесна промяна, поздравления 👏🏻

# 729
На мен, Комитски и Сарапецас, не ми вдъхват доверие. И там тече една реклама. Но, поне да си направят сайт или Фейсбук страница, където да поместват реални снимки. Поне, Илиев в това отношение го е сторил добре.
Аз още не мога да се реша. Знам, че в Турция са къде, къде по-опитни, но ми идва далеч. Много ми се иска в България да има добър хирург и естет. Да се учи и да практикува. Имам усещането, че тук са се вкаменили откъм способности.

# 730
Много добър резултат, макар и малко далечна и замазана е снимката, но формата е много хубава. Комитски си има страница с резултати, просто ги разгледайте

# 731
На мен, Комитски и Сарапецас, не ми вдъхват доверие. И там тече една реклама. Но, поне да си направят сайт или Фейсбук страница, където да поместват реални снимки. Поне, Илиев в това отношение го е сторил добре.
Аз още не мога да се реша. Знам, че в Турция са къде, къде по-опитни, но ми идва далеч. Много ми се иска в България да има добър хирург и естет. Да се учи и да практикува. Имам усещането, че тук са се вкаменили откъм способности.

Аз също следя работата на Сарпецас, макар да имам успешна (засега) операция в Турция. Членувам в групата във фейсбук и едно момиче, оперирало се наскоро при него, се включи с въпрос за ревизия... така и не показа резултат, но явно не е останала доволна. Единственият резултат, който съм виждала, е на Джулиана Гани, но при нея разликата от предишния нос е минимална.. за сметка на това е факир в оформянто на нос с филъри, по-добри резултати в България от неговите не съм виждала.

# 732
  • В.Търново
Комитски е известен, има предимно добри работи.

# 733
  • Sofia
Еве браво за резултата! Приятно изненадана съм, че в България е постигнат такъв добър резултат. Имам и едно питане към запознатите с Естетика в Турция Nature Sparkles Преди няколко месеца бях чула, че в определен период на годината, правят значително намаление на цената за рино, но не си спомням кога беше. Някоя знае ли ? Thinking

# 734
Не знам защо, но на сайта на Комитски, снимките на пациенти с ринопластика, не ми изглеждат да са негова работа. Самите снимки са странни, все едно са на чужденци...Дано да греша, защото бих се радвала да има добър ринохирург.

Общи условия

Активация на акаунт