Да преправим старите мебели с любов - тема 32

• 171 459
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the stars
go4o4o много симпатично е станало  Heart Eyes
И аз нареждам за инфо за боята.

# 496
Лабрекс, използвах някаква от кварталната железария бяла - 2 ръце и лак акрилатен от Лидл за завършващ пласт. Като се прибера ще ги снимам и ще покажа какви точно са.
А за плочките и аз много искам да ги сменя, но когато това стане ще е и със шкафчетата. Това е нискобюджетна промяна - просто не можех да си представя и зимата в тази обстановка затова се захванах.

# 497
И на мен ми харесва какво си сътворила с кухнята си, go4o4o.
Следя ви темата по-скоро, за да видя дали ще сподели някой нещо за претапициране на кухненски ъгъл... но така или иначе, дори и да няма инфо, съм решила да го направя. Надявам се, при успешно преобразяване, да споделя и аз нещо приятно за окото.

# 498
Лабрекс, използвах някаква от кварталната железария бяла - 2 ръце и лак акрилатен от Лидл за завършващ пласт. Като се прибера ще ги снимам и ще покажа какви точно са

Браво! bouquet
Бялата боя все пак е акрилна, нали?

# 499
  • Beyond the stars
И на мен ми харесва какво си сътворила с кухнята си, go4o4o.
Следя ви темата по-скоро, за да видя дали ще сподели някой нещо за претапициране на кухненски ъгъл... но така или иначе, дори и да няма инфо, съм решила да го направя. Надявам се, при успешно преобразяване, да споделя и аз нещо приятно за окото.

Това съм си запазила като инфо и идея за тапицирране http://whilehenaps.blogspot.bg/2013/10/blog-post_944.html
И много любим блог с доста претапицирани кресла - например https://ciknoto.blogspot.bg/2013/11/blog-post_21.html
https://ciknoto.blogspot.bg/2014/03/blog-post_25.html

# 500
Дева, акрилна е да, но не знам каква точно. Не е от известните марки.

# 501
Дева, акрилна е да, но не знам каква точно. Не е от известните марки.

Peace
Няма значение, въпроса е, че не е блажна.

# 502
Много ми харесва кухнята, много. И моята е същата, и нея това я чака.
Плочките можеш също да боядисаш. Четох някъде метода, но не запомних. Мисля да пробвам в банята като намеря как беше точно 😂

# 503
  • В градината...
кухнята е станала много добре и наистина плочките могат да се боядисат - не помня кой беше ги боядисал, виж в старите теми.

Моето последно творение. От маса почти като тази
Скрит текст:
стана това
Скрит текст:

за половин час. Ето я и на мястото й
Скрит текст:

# 504
Перуника, страхотно! bouquet
С каква боя?

# 505
  • В градината...
Евтина боя за пчелни кошери - бяла и св.синя, която смесих с бяла, мацах с много малко боя, за да прозира на места дървото. Преди това позашкурих.

# 506
perunika, поздравления, умееш си! Heart Eyes  bouquet
Много обичам тая темичка, толкова е зареждаща и вдъхновяваща! Направо ме засърбяват ръцете! Simple Smile Peace

# 507
Евтина боя за пчелни кошери - бяла и св.синя, която смесих с бяла, мацах с много малко боя, за да прозира на места дървото. Преди това позашкурих.

Прекрасно е станало!  Heart Eyes bouquet

# 508
Перуника, разкошна е станала масата! Имам същата, ще я омажа Grinning

Във ФБ групата една дама сподели как си е боядисала плочките, ще си позволя да цитирам:

"Ами грунд без пясък на Боро - 1 ръка.
После боя на водна основа на Мегахим (с жирафче), като първо мислех да е жълто, но не ми хареса и взех зелен оцветител за боята, и така забърках резеда. Минах 2 ръце. На снимките не си личи колко прекрасен е цвета всъщност.
Сега намазах и с лака на водна основа. Да видим.."

# 509
Перуника, масата е станала чудесна. Дръжката й много ми хареса - отваря я.
Ето и боята, която използвах
Скрит текст:
И лака
Скрит текст:
А за плочките и на мен ми се иска да ги боядисам, но не зная как ще се държи боя при почистване. Препаратите са доста агресивни и да не стане да мажа, а после да свалям боя Satisfied Ще го мисля още

Общи условия

Активация на акаунт