Светъл празник се задава, две черти ни подарява! - 326

• 34 246
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Добре дошла, Лорена!
Лили,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Плодче, съжалявам... Сигурна съм че разочарованието е много силно, кураж и успех следващия път.
При мен вече има 3 дни закъснение. Днес БТ  отново 36.8 , страх ме е да си взема тест с тази БТ нямам големи надежди...за сега ме боли само кръста.
Лек ден на всички!

# 106
По - скоро мисля, че теста ме е подвел, а не че е било биохимична. При биохимична съм чела, че цикълът е обилен и със съсиреци, а моя е както обикновенно. Не зная, няма много да го мисля. Продължаваме с опитите. Този цикъл няма да ходя на лекар, ако до 3 месеца опити не се получи ще се обърна към док за изследвания поне хормони.

Плодче, след моите две БХ, едната от тях доказаха и с 2 кръвни теста.. Не съм имала по-обилен цикъл, по-болезнен да, но не и с повече съсиреци и тн...  Съжалявам за този развой на събитията, пожелавам ти скоро да бременееш до щастлив финал  Hug

Много ме е яд, че не успях да се видя с гинеколожката ми този месец, за да проследим фоликулите и сега не знам дали и от кой ден, евентуално да започна прием на прогестерона.. Ще го караме на късмет и ако успеем ще се моля да е до финал този път..

# 107
Лорена,добре дошла  Hug Бързо към отчетни  Hug Hug
Лили,тихичко честито,имаш си страхотна бледнушка   Hug  Hug
Тонче,може пък така да е по-добре и сега да стане изненадващо  Praynig  Hug
Криста,ние също започваме наново,дано бързо да станат нещата и при двете ни и този път-до финал  Praynig Hug
Мимка,дано да не дойде   Hug
Мини,съжалявам за отрицателните тестове.Може след ден-два да повториш Престото,поне да знаеш какво става  Hug Hug
Плодче,дано следващият път двете черти са ярки и категорични  Hug
Вики  Hug
За всички  bouquet

# 108
  • София
Лорена, здравей! Честито бебенце, да ви е здраво и много радости да ви носи! Късмет с хубавата мисия за три дечица!
Аз използвам тези тестове и ми се струват като всички останали. Пристигат в София точно за една календарна седмица.

# 109
Добро утро!
Плодче съжалявам за М стискам палци другия месец да стане чудото  Hug
Лорена добре дошла и скоро да се изнасяш към отчетни  Hug
Лили тихичко честито и от мен една лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug
Мимка дано е станало чудото  Praynig Hug
На гонещите яйцето  Hug дано има повече положителни тестчета.

# 110
Лорена добре дошла.
Етоалче радвам се, че сте подновили опитите.  Стискам палци този път всичко да е наред до финал.
Аз не го мисля дали ще стане и кога. Така че каквото е писано ще стане.
Приятен ден на всички

# 111
  • Габрово
Лорена добре дошла отново  Hugи скорошен бебешки подарък да имаш  baby_neutral
Мумка какво му мислиш тегли му един тест и да се знае  Wink
Съжелявам за лелилищата момичета ,скоро да се преключи и с тях поне за 9 месеца .Да спестим от превръзки  Grinning

# 112
Благодаря ви още веднъж, момичета! Да ви се връща и то възможно най-скоро! Който НЕ чака, да не дочака, а останалите да се омитате другия месец!!!  Hug Hug Hug Прегръщам ви всички! Аз още не мога да повярвам. Като се събудих и мислех, че съм сънувала.

Честито Лилииии, сега да споделиш рецептата😄🤗

Силвее, рецептата беше да отложа всички за другия месец, защото ми беше писнало ( хормони и изскедвания) и да не следя О.  Heart Eyes

Мимка, хайде да повлека крак  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Стискам ти палци. Направи едно тестче!

Успех на всички! Чудесата се случват!  bouquet bouquet bouquet

# 113
Добро утро момичета  bouquet

Плодче, горе главата, скоро ще видиш чертичките  отново , но този път ярко червени!  Hug

Етолче, много се радвам, че сте обратно в играта  Hug Hug Hug Да хващате бързичко яйцето и този път без проблеми  Naughty

Лили честита ти красива розова чертичка, много скоро да се похвалиш и с туп туп  Hug

Лорена, добре дошла, и не се задържай много тук  Hug

Мимка, дано не дойде, стискам силно палци  Praynig

Мадлен, много кофти така да те мотат, особено когато си се настроила, че ще минава гадното изследване   #2gunfire Трябваше още в началото да ти кажат, че е нужно да минеш през специалиста. А и според мен, хубаво е доктора който ти прави снимката да те следи като цяло, незнам само ако е в друг град как ще стане  newsm78

Пуфе мушкам се под розовичкото  newsm79 261uu 261uu

Аз си чакам с нетърпение неделята, док ме вика незнайно защо, сигурно иска да види дали нямам нещо задържано преди стимулацията, но ще видим..

Гушки за всички  lovekiss lovekiss lovekiss

# 114
Етоалчеее,запретвайте ръкави и се захващайте за работа !!!  luvbed Много се радвам за теб, чакам в най-скоро време хубави новини  EFP Hug Hug Hug

Лили, тихичко честито! Желая ти лека Б и пухкаво здраво бебче на финал!  Hug

Лорена, добре дошла! Желая ти бързо да осъществите мечтата си и експресно в отчетни!  Hug

Гоустче, стискам палци за неделя! И на мен ми е чудно за какво те викат и то в почивен ден! Нямам търпение да разбера  Hug Hug Hug

# 115
Добро утро момичета  Hug
Тия дни нещо нямам време за форума, но минавам много набързо, да ви наръся с розовичко. Влезнах в 5-ти месец, девойката вече е 230гр. и даже от няколко дни ме подритва preggo
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Успех желая от сърце на всички, при първа възможност ще се връщам да изчета какви ги вършите  Heart Eyes

# 116
Много искам розовичко!!! Взимам си мъничко, за да има за всички  Hug

# 117
Благодаря Ви,момичета  Hug
Гоустче, дано всичко е наред и стимулацията да е успешна   Hug
Совичка, дано са ти в норма изследванията и да имат скоро зелена светлина  Hug Hug
Криста,аз също не го мисля,когато стане-тогава  Hug
Деялия,взимам си от специалния прашец,а на твоето тумбаче специални поздрави  Hug bouquet bouquet

# 118
  • Varna
Деялия мушкам се под розовия прашец. Hug
Етоалче успех с опитите. Скоро две чертички и пухкав бебок на финала Hug bouquet bouquet

# 119
Лили, честито. Лека бременност и успех докрая. Стискам палци за Мимка и Мини, ама какво е това спокойствие без тестове... Laughing Чакаме + . Етойлче  Hug , успех на всички нечакащи .

Общи условия

Активация на акаунт