Светъл празник се задава, две черти ни подарява! - 326

• 34 218
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добър ден и от мен момичета!     wavey
Лили и Плодче,  успех и честито.  Виждат се чертички.    Hug
Дея,  много прегръдки и браво за прегледа.  Чакам с нетърпение 4- ти да ни разкажеш пак.
Желая много успех на всички и стискам палци за още много положителни тестове.
Бремелинките,   Hug  Heart Eyes  Hug
Вики,  ти как си ?  И ти да погалиш пупата от нас.    Hug

Специално ви ръся с розовко от мен,  много е кротко и срамежливо , но прашеца  е и страшно заразен.      babydust7      babydust7      babydust7

Лек да е денят за работещите и спокоен за почиващите.     Nature Sunny    Two Hearts
Прегръдки за всички.     hug

# 76
Оооооо събирам с пълни шепи от розовкото на пуфето,че и без това май вътрешно то ми е любимото Blush newsm79 newsm79 newsm79
Щом е толкова заразно,дано се заразя мнооооооого  Heart Eyes Ще имам нужда,другата седмица вече ми е часа при репродуктивния доктор  bowuu

# 77
Криси  Hug фиданка ще станеш ...бебеправене и диета  Party Това може да е рецептата  Heart Eyes
Екзакли, пробуждане от зимния сън ли се получава  Peace  пролет  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Rose Нека да си права и този път!
Честито и от мен на Плодчето  Hug
Пуфе  newsm51
Вики, ръси малко синичко  smile3525 нахалница съм  smile3534
Днес Ц е вече нормален, но се чувствам така все едно за първи път имам  Whistling колкото и да е странно. Имам си болки от Ц ,но имам и такива каквито имах и преди лапарото  smile3518
 Много ме притеснява това .
Сигурно утре ще се обадя да запазя час , за следващата седмица  (четвъртък /петък)  
Редактирам , че Мадлен ще прави фото? Аз вече те изтървах  newsm78 нали не греша?

# 78
Ехааа , момичета, едва ви изчетох! Като видях, че има нова тема, че и 6 странички, къде си спала аз  Laughing

Толкова хубаво и слънчево ми стана с тези + тестчета! Това си е подобаващо начало на всчка една тема, поне 2  EFP
Ливче, не се притеснявай излишно, според мен пък е нормално след лапарото Ц да не е както обикнвено, все пак е имало интервенция в матката и се очаква да се отрази по някакъв начин. Изчакай да видиш док какво ще каже, но дотогава не се тормози.
Вики, никога не пропускам да си напълня от твоя така заразен син прашец  Hug ти как си ? Как е малчо?
Дея, как съм могла да изпусна прегледа? Аз бях запомнила за 4ти? Много се радвам, че точица е добре и чакаме сърчице Simple Smile
Етоалче, как си ? Последно какво се произнесе док? Ще чакате ли или запрятате ръкави?
Криста, много се радвам ,че сте започнали опити Simple Smile Стискам палци за пролетно чудо и този път до финал

# 79
  • София
Ливче,       hug   ще чакам да разкажеш ако ходиш на преглед.   Дано се почувстваш по- добре.

# 80
  • Varna
Пуфе няма как да пропусна заразния розов прашец. Hug Hug  Hug
На теб и на всички коремчета голяма Hug
Ливче ще чакам новини  Hug

# 81
Ливче Трябваше да правя фото вчера,но като звъннах в клиниката и ми казаха,че докато не съм тяхна пациентка и доктора не назначи не могат да ми направят. Тъкмо бях предизвикала цикъла с дуфастон,защото преди това ми бяха казали,че няма проблем - но уви Rolling Eyes
На 7ми съм на първичен преглед и ще видим новият доктор какво ще каже.

# 82
Сбогувах се с надеждите за този месец. Бях почти сигурна, че не съм бременна, въпреки бледнеещата чертичка. МЦ дойде с много тъпа кратка болка в ляво  и с бледо розово течение значително слабо... още е много слабо, но се усилва. Като видях зацапването веднага направих тест, който бе категорично отрицателен / ей така, за мое успокоение, че няма бременност/. Продължаваме в следващия месец, като ще се заредя с тестове за О и разни добавки.

# 83
Плодче,силни  Hug и много съжалявам за Ц!Дано следващия месец успеете  Praynig

# 84
  • Varna
Плодче,много съжелявам. Дано другия месец е ваш Hug

# 85
  • София
Плодче, мила, съжалявам за Ц. Бъди силна, ние сме до теб и ще се случат нещата.
Искам да ти обърна внимание, че по принцип (не казвам задължително) това ми прилича на биохимична бременност. Когато се случва или е било единична грешка, или е много вероятно да има някакъв проблем. Непременно сподели това с тези бледи тестове с лекаря си, хубаво е да се пуснат изследвания ако има нужда.  Hug Hug Hug

# 86
  • Габрово
Силве мерис за инфото за витамина б12.Ако се сетиш тея от 5000 с вкус на ягода име драсни ми на лични.Извинявам се за спама  Embarassed
Плодче има чертичка дано е бременна.Аз пък имам шуър с бледа черта и липса на бремнност!И то няколко направих явно е била кофти партида.Надявам се твоята да е  baby_neutral
П.п видях че ти е дошло дано следващия път е вече ярката бебешка  Praynig

# 87
Момичета , колко много сте изписали ...едвам ви дочетох Simple Smile

Плодче , съжалявам за Ц , аз също ясно виждам чертичката . Или е било биохимична , или тестовете понякога дават отклонение , в което съм се убедила и аз . Пожелавам ти следващия ът , когато видиш чертичка , да е за следващите 9 месеца  Hug

Дейче , браво на точицата и скоро да ни ръсиш с заразен прашец  Hug

Лили , супер е новата чертичка , дано да продължва да се насища  Hug

newsm79 от прашеца на бъдещите мами ...надявам се да е силно заразен  baby_neutral

Много късмет на всички трудещи се и не чакащи  Hug

# 88
Мадлен  newsm78 да не са сменили политиката? Последните имейли които разменихме бяха доста категорични  Thinking Часове няма, НО ЩОМ Е ЗА  ЦС се обадете в деня на първия ден от  Ц и ще запазим час за след седмица. Странна работа. Товъ са лесни пари за тях ....защо не ги искат ....

# 89
По - скоро мисля, че теста ме е подвел, а не че е било биохимична. При биохимична съм чела, че цикълът е обилен и със съсиреци, а моя е както обикновенно. Не зная, няма много да го мисля. Продължаваме с опитите. Този цикъл няма да ходя на лекар, ако до 3 месеца опити не се получи ще се обърна към док за изследвания поне хормони.

Общи условия

Активация на акаунт