"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 458
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Арзу ми е толкова противна, че изобщо не искам да се мярка  hahaha
Ама тя с Ямур са на друг РД на работник от екипа.
Рускините са се свързали с онлайна на Арзу.
Казват, че такива танци праскали с Ямур, че изглеждали много задушевно, като двойка.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 00:08 от Neidjal

# 271
и двете двойки много ми харесват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 272
и двете двойки много ми харесват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
За първи път се снимат четиримата, откога ги чакаме, Party а на общата фотка, на която са се прегърнали чак сега забелязах, че и Гьокче, и Дерия са там.
Пак съм аз. Grinning
Честит празник и честито на имащите повод да празнуват днес.
И усмивки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за да ни е празнично, и тук.

Пелин с втория режисьор/Емре.
Скрит текст:
https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_204250_r204258&z= … _-60100797_204258

SET/Във фирмата.
Лялуша щом разбере за Лейля, Mr. Green ще започне да навестява Онур в офиса. Laughing Joy
Скрит текст:

Хм. Thinking
Скрит текст:

Скрит текст:

Веднага надраскаха фенката. Joy

С нетърпение очаквам ревността на Лялето Party и припкането й в ходинга. Joy
Скрит текст:

Значи като ги видя такива забрадени тичащи от сет на сет и ми става нещо. ooooh! Stop
Ако не са със забрадки няма да ме дразнят, но те уж хрисими, кротки(за мен изглеждат такива и се предполага, че са моралистки от класа) а пък първи кипри по сетовете, и то денонощно, и на всяко Дизи #Crazy прегръщайки се с различни актьори.
Скрит текст:

Голямо нашествие Shocked от забрадени момичета на сета, имам чувството, че са се изсипали цял клас. Mr. Green
Скрит текст:

Скрит текст:

SET/Видео.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239183%2F6231d852 … pl_wall_-60100797

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 18:54 от Neidjal

# 273
Забрадките  Sick

Фуки много хубав бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Охо, опровержение от Демет за футболиста  Mr. Green

Ма поне се познавали  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 21:14 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 274
Побут  Mr. Green

# 275
 wavey wavey

Скрит текст:
"... самая главная вещь - это легендарные красные шорты, которые заботливо положила мама Йылдыз! Знала, чем взять Лале и зрительниц Номерка!..."  tooth tooth tooth

Скрит текст:
newsm53 newsm47
/spoiler]

# 276
 wavey
Деметка сигурно щеше да спре дотам, че се познават отдавна, но папарака продължи.
Скрит текст:
Видео сюжет в передаче про Демет и футболиста    
Журналист: Правда, что у вас любовь с футболистом Огузханом?
Демет: Нет ничего такого, мы давно знакомы.
Журналист: Вы только друзья?
Демет: Мы друзья.

На мен ми е интересно какво, ще последва след този вчерашен слух плъзнал в нета!?
Скрит текст:
Най-накрая видео от РД на Нурай, в което ясно се вижда кой кой е и кой до кого е.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239184%2F3d276d1a … pl_wall_-60100797
Оказа се, че Фатма е била на друг РД(на Йозге от Черешките).
Всеобщо е мнението, че Пелин/Наргиз и втория режисьор Емре са двойка.
Предвид досегашните им снимки, на които изглеждат много задушевно и излизащите видеа(включително и това, в което се вижда, че я е прегърнал) и моите мисли клонят в тази посока.....може и да са аркадаши, Mr. Green че нали е модерно да се наричат така. Laughing
На мен момчето ми е симпатично, но не мога да спра да отъждествявам Пелин с Наргиз предвид поведението й на сета и извън него. Stop
Кити, относно скритата от теб ФурДемска фотка има още две сходни на нея, ето ги.
Скрит текст:

И нещо маааалко встрани от темата, но не съвсем.
Скрит текст:

#News : Хулья Чим (сестра Юсуфа) написала комментарий к фотографии: "Борец за настоящую любовь "

Скрит текст:

Като видях, че Юско Laughing е Ромео Mr. Green и се сетих за нашите Ромео, и Жулиета както ги нарече Сумру.

Днешния сет е в къщата на Ляле и Онур.
Обърнете внимание на емотиконите използвани от Фатма, амиии предвид всичко показано ни досега, за мен ситуацията е ясна.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 11:55 от Neidjal

# 277
Да са живи и здрави, само Пелинката далече от Фуки  Mr. Green

кефят ме Фатма и Гьокче как са угодили на всички  Joy

Е Йозге имаше преди 2 месеца рд  newsm78  newsm78
Явно е било на някой друг от екипа на черешите  Peace

Гейдуната  Stop Sick

# 278
Да са живи и здрави, само Пелинката далече от Фуки  Mr. Green

кефят ме Фатма и Гьокче как са угодили на всички  Joy

Е Йозге имаше преди 2 месеца рд  newsm78  newsm78
Явно е било на някой друг от екипа на черешите  Peace

Гейдуната  Stop Sick

Да, бях гледала видеа отпреди време.
Може би са имали предвид точно това, което ти си доизяснила....на Йозгe от Черешките имайки предвид друга, но понеже тя е позната на публиката и затова са спрегнали нейното име.
За Фуркан казват, че е закъснял за РД на Нурай, защото е присъствал на представлението на Сумру в театъра, което е било последно за сезона.
Тери, споко, няма опасност Пелинката тепърва да започне да се навърта около Фуркан, той вече не й е интересен. Mr. Green
Момичето се е ориентирало в правилната посока, Laughing затова и екранното й присъствие като Наргиз в последните серии е на макс. Sick

# 279
И на мен Пелин ми е същата като Наргис  Stop Stop Stop

Той Ф може вече да е зает  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"Все още си ми жена"

Направо е тъжно, че Онур трябва да й го напомня  ooooh! Crossing Arms #Cussing out

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 12:49 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 280
Има сетови видеа и снимки на Кемал/Корай, и Пелин/Наргиз,(Корай, ще прави поведение с китки пред Сонги) а в моментите когато не се снима Пелинката е редом с Емре.
Ей ги двамцата.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239188%2F2c15d4c1 … pl_wall_-60100797

# 281
Има сетови видеа и снимки на Кемал/Корай, и Пелин/Наргиз,(Корай, ще прави поведение с китки пред Сонги) а в моментите когато не се снима Пелинката е редом с Емре.
Ей ги двамцата.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239188%2F2c15d4c1 … pl_wall_-60100797
Тия па изобщо не са ми интересни. Тоя до кога ще го държат в сериала  newsm78

# 282
Тери, според мен няма скоро да си замине Корай, тепърва, ще подлъже кифлата(ай дано, Praynig че и скоро да е), има и сметки за разплащане с Онур, и те така.
Снимки.
 #Shocked
Скрит текст:

От тези двамата ми се гади, Sick Sick да плюе и да повръща човек(без извинение от моя страна Peace).
Тя загоряла за мъж мома, #Puppy dog а той с всяка от свободия. Rolling Eyes
Най-голямото наказание на Филизчето е мъжът й Ерол. Sick

На hahaha Фифи вече няма да й е скучно в офиса. Joy

Скрит текст:

Нашите, ще се избият. ooooh! #Crazy

Кръсти ги Лалке, Crossing Arms той сега, ще те сюрпризира с искането си за развод(само той си знае какво му коства да изрече тези думи Rolling Eyes).

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 13:40 от Neidjal

# 283
Лалето с два пръста да я удуши човек  Sick #2gunfire

Нашичкият пак ще спасява Холдинга  ooooh!

# 284
И нея, Crossing Arms и гнусара Ерол. Crossing Arms
Още фотки.
С кого ли разговаря, newsm78 Лалка да не е премислила да се върне в тях след като е разбрала за Лейля и пак да продължи да му се муси, но на местна почва?! newsm62

Не Онур, Confused а тези двамцата Laughing Laughing са в детския магазин.

Общи условия

Активация на акаунт