"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 436
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Лалето претърка прага на фирмата  rotfImao rotfImao rotfImao

Уж не го иска Онур, ма и не го дава  Joy Joy Joy

# 316
 wavey

Сряда еее. Party
Да не забравим, че довечера новия епизод, ще започне в 20 часа.
Предстои ни динамична и изпълнена с ревност от страна, и на двамата серия, Party края на която, ще завърши с предложение за развод от страна на Онур, и пак чакане Confused за развръзката.
Като гледам снимката си мисля, че до последно, ще прави всичко възможно да омилостиви г-жата, но, ще е без положителен резултат. Confused

Монтаж.
Статия във вестника за Ерол и Лейля hahaha  "Новая возлюбленная Эрола Сарыхана" Joy
Ерол, ще го закъса(вечерния сет с Филиз в дома на Сонга, да видим бабката как, ще реагира на този позор, че нали е много "правдива" в наказанията си що се отнася до свестния й внук Crossing Arms), но първо момата, ще размъти водата на нашето Лалче. Party
Скрит текст:

Днес Волкан(братът на Демет), който в момента е в Германия е рожденик и тя го е поздравила в инста.
Скрит текст:
Демет написала в своем инстаграм: Heart Eyes
"Душа моя! Быть таким как ты братом, другом, приятелем, отцом, сыном это очень много.. Сейчас ты не рядом, но я всегда чувствую твое плечо поддержки... Ты всегда был для меня самым близким другом, мой красивоглазый... Пускай жизнь откроет для тебя дороги такие же прекрасные, как твое сердце, и это самая малость. Хорошо, что ты есть! Очень! Любимый мой яснолицый

NEW/С приятели.
Като гледам декора май е в любимото му заведение(е, не само неговото Laughing), там бе водил и Мурат/Самет(виждала съм тяхна снимка) и фотка на Демет със сестра й.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 10:30 от Neidjal

# 317
Ерол стана за резил  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 318
Мдааа, само че той е достатъчно нагло, дебелооко и тъпо парче и хич не му пука.
Първо стана за резил във фирмата като пишман шеф Sick #Crazy  и в личния си живот е пълен непрокопсаник, нооо със самочувствие до небесата, Stop пази Боже сляпо да прогледа. ooooh!
Голяма излагация, ще е с тази Лейля(полуголата му снимка в офиса и държащата кърпа мома, явно ще му забърсва потта Mr. Green като маминка му в предния епизод, ooooh! но от фотката бе видно, че някой, ще ги види), а сега и статията с момата.
Няма да се изненадам Филизчето след този стрес да получи контракции и да роди(сетовата снимка от болницата я свързвам именно с това).
Жалко за Филиз и дечицата му, не заслужават такъв нещастник за свой съпруг, и баща.

SET/В домът на Ляле и Онур.
Скрит текст:
Ехееее, цял клас фенки са дошли на сета.
Скрит текст:

Скрит текст:
Гледа като попикано мушкато(без извинение от моя страна Peace).

Досега все Онур оправяше бакиите на Ерол във фирмата, но ако тази алчна персона Sick застане начело на холдинга, Stop със сигурност, ще фалира. Peace

# 319
# 320
Няма друга такава серия,  Two Hearts няма и едва ли, ще има, няма други такива танци, Crazy аз не съм виждала.
И в този дух.  Two Hearts loveuuu
https://www.youtube.com/watch?v=OuviRMZzwvg
https://www.youtube.com/watch?v=B8ZKS8fsf2w
https://www.youtube.com/watch?v=NbBoZfDnRZI

Ииииии 2 в 1, сериални Crazy и реални. Crazy
То да бяха само тези моменти(2 в 1), но не са, всичките им са огнени и страстни, това е истината. Peace

П.П. Скоро не са щурели Laughing и пели Heart Eyes в колата. Joy

Скрит текст:
Още една фотка от РД на Нурай.
Nukupunun doğum gününden

Щом и Сонга е в домът на Ляле, и Онур значи, ще се сдобрят ако не в 44 то в 45 серия, иначе каква работа би имала там Сонгюл newsm78 ако Ляле не е в къщата, а видяхме, че е!?!
Може и да не са се сдобрили дотогава, а да дойде да види Ляле и внукът си, защото нашичката със сигурност, ще се върне от ревност. Joy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 13:57 от Neidjal

# 321
Ако са се развели Лалето как се прибира  newsm78 Тъпанарката  Sick

# 322
Ако са се развели Лалето как се прибира newsm78 Тъпанарката  Sick
Съдейки от сета с Демет в къщата на Ляле и Онур от няколко дни насам си мисля, че дотам няма да я докарат, иначе няма логика да се разведат и тя да кисне все там, че и Сонга. Stop
 newsm08 newsm47

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 14:31 от Neidjal

# 323
Ми ако са разведени ще я пуснат ли да се прибере вкъщи, като вече не й е съпруг Онур  Sunglasses

# 324
Ми ако са разведени ще я пуснат ли да се прибере вкъщи, като вече не й е съпруг Онур  Sunglasses
Аз се редактирах, разбрах какво питаше.
Тя въобще няма работа там ако се разведат, освен ако не му води да вижда Емир, но пък и Сумру е на сета в домът им. Пълна каша настана в отношенията им, че и още по-голяма, ще стане. Tired

# 325
Лалето не знае кво иска, така че и да са разведени пак ще му виси на главата  Tired

# 326
Лалето не знае кво иска, така че и да са разведени пак ще му виси на главата  Tired
В качеството на каква, ще му виси в къщата? newsm78
Тя така или иначе каза, че не смята домът им за свой, а и на Нюню спомена, че Онур е само баща на детето й. Няма работа там, той може сам да ходи да си взима Емир, а не тя да си търси поводи да му виси в дома под предлог, че му го води да го вижда, че и най-вероятно и сметка, ще му търси след като разбере за Лейля.

# 327
С кви очи па и сметка ще му държи  newsm78

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 328

Ти днес Тери само ми даваш тон за песен и аз я подхващам Laughing на нов глас.
И във връзка с публикуваните от теб фотки да си припомним още една, но извън епизода.
 Heart Eyes Heart Eyes

Как с кои очи, ще му държи сметка, #2gunfire ами с дебелите ooooh! като на Ерол?!

Скрит текст:
Голямо фоткане в къщата им, а Сонга е на всяка манджа мерудия, Tired само в леглото не спи при тях. Stop

Много размазана снимка,  Confused едва различавам Демет(или поне си мисля, че насреща е тя).

И Гьокче е тук, Laughing ако Курти не се пренесе при Онур те на, и неговия дом, ще стане като на Сонга дядовата ръкавичка, винаги има място за още един.
Скрит текст:
Двамата баджовци, кога са се женили са увивани в черен повой както казват старите баби кога не са случили на булки. Laughing

Сонги като някоя даскалица, дали пък това не са учениците на Ляле, Thinking че гледам са с униформа, но пък са все момиченца!?!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 16:09 от Neidjal

# 329

В минутата, в която се разделяме, немското момиче идва в Истанбул  Joy Joy Joy Joy Joy

Нека й  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт