"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 37 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Аууу, дали!? Thinking
Те тогава Лалка, ще се пръсне по шевовете. Mr. Green
Нямам търпение да се върне в домът им и всичко това да започне. Party Искам да гледам активна Лялуша. Heart Eyes Party

# 451
Нека се пръска  Naughty

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 452
Физиономията на Ляле е един път, Confused от гняв не знае какво говори.
Какъв ли е поводът за тази огромна торта? Thinking

no Stop
http://teammy.com/notes/323348

# 453
  • Плевен / София
Физиономията на Ляле е един път, Confused от гняв не знае какво говори.
Какъв ли е поводът за тази огромна торта? Thinking

no Stop
http://teammy.com/notes/323348
ами кой каквото  сам си направи и цяло село не може....Ляле ще си сърба каквото е надробила.... Peace

Здравейте момичета

Христо Воскресе!

# 454
Воистина Воскресе Гости.
Как така се сети за нас, а че каквото си надроби Лалка такова, ще си и сърба съм съгласна?!

# 455
  • Плевен / София
Воистина Воскресе Гости.
Как така се сети за нас, а че каквото си надроби Лалка такова, ще си и сърба съм съгласна?!
НадеHug че аз не съм ви изпускала от поглед Wink не мога вече да го гледам онлайн, но ви чета редовно и гледам превода....а не ми се коментира, защото ми се струва, че  излишно разтягат  сериала.... Mr. Green

# 456
Воистина Воскресе Гости.
Наде,  Hug че аз не съм ви изпускала от поглед Wink не мога вече да го гледам онлайн, но ви чета редовно и гледам превода....а не ми се коментира, защото ми се струва, че  излишно разтягат  сериала.... Mr. Green
Като всички други в даден момент Гости, Simple Smile но поне не е тежка драма, или екшън, военна или историческа тематика, все сюжети, които избягвам.

# 457
  • Плевен / София
Воистина Воскресе Гости.
Наде,  Hug че аз не съм ви изпускала от поглед Wink не мога вече да го гледам онлайн, но ви чета редовно и гледам превода....а не ми се коментира, защото ми се струва, че  излишно разтягат  сериала.... Mr. Green
Като всички други в даден момент Гости, Simple Smile но поне не е тежка драма, или екшън, военна или историческа тематика, все сюжети, които избягвам.
да...така е, майка и син дето все измислят нещо и все излизат сухи от водата ме дразнят...но и те започват да си сърбат каквото са надробили....

# 458
Те ако бяха дразнещи само майка и син охоооо щеше да е супер, но не са. Всички персонажи в даден момент са дразнители, някои пък постоянно.
Онур най-малко ме е дразнел досега, само в началните епизоди, но бързо му увря главата.
 newsm78
https://www.instagram.com/p/BTBhi_xFJs9/

Ееее Лалке, винаги има първи път, Peace каквото повикало, такова се обадило.
Опичай си акъла моме докато не е станало твърде късно. Peace
Скрит текст:
- Онур был решителен, я впервые увидела его такой взгляд!

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 14:18 от Neidjal

# 459
Лалето кво очаква? Че ще го унижава до кога си иска и той ще я търпи. Малко й е  Stop

Даже трябваше да й даде молбата за развод, нали Пислика му услужи с една  Joy Joy Joy Joy

# 460
 wavey wavey
Не нападайте само Лалиш, дее... не е честно smile3521 smile3503. Мен ако питате - и двамата са еднакво виновни. А в момента са най-виновни, че се опитват да си мерят инатите smile3521. Аз по-скоро бих винила, тези които са ги създали и възпитали. Хората отдавна са казали "под круша слива не пада"  Mr. Green Mr. Green

# 461
С племенникът си.
Малкия прилича на Волкан.
Скрит текст:

NEW/От инста й с надпис Deneme 1-2/Испытание 1-2 и лайк.
Скрит текст:

И той си обнови инста.
Питали са го дали е сет, защото обстановката прилича на стаята на Сонгюл и е отговорил  "Стоило ли мне отметить куртку Онура Сарыхана?".
Скрит текст:
Скрит текст:
Много кодирано го раздават.
Закъсали са го и тримата, Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и Онур ще е с тях.
Скрит текст:

Много тъжно казано Cry независимо кой от двамата баджанаци го казва, защото както знаем доста често думи изписани на дадена фотка не съответстват на нея в дадена серия.
Скрит текст:
- Ушла моя любимая, мой друг, моя опора, с которой я до утра говорил, делился горем...

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 19:19 от Neidjal

# 462
Само Самет го издуха от всякъде.. Освен ако не спечели от лотарията  Tired

Фуки е в стаята на Сонга тука  Joy Joy Joy

# 463
Сряда еее Party и серия, Party и на обяд от 12:30 до 13:00 Демет, ще е онлайн в туитъра на канала отговаряйки на въпроси под хаштаг DemeteSor (питайте Демет), а след епизода на запис, ще е в предаването 3adam.
Въобщеее днес, ще е наситен с емоции ден. Party

# 464
Пак ще отговори на 10тина въпроса и ще бяга  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт