Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 042
  • 850
  •   1
Отговори
# 825
  • От Луната
В окръжна не правят секцио по избор...
Не се плаща когато е по спешност.
В реанимация аз стоях близо 24ч. Зависи кога ще могат да дойдат да ви раздвижат рехабилитаторите. Те идват към 11-12ч.
Аз съм доволна от почти всичко. Все пак е държавна болница, а като за такава всичко е повече от чудесно.
Вече не веднъж съм писала, затова няма да се повтарям и потретвам.

# 826
Имайте предвид, че наистина трябва да има основание, като цяло секциото не се толерира много.

# 827
Момичета, може ли да се отиде в Окръжна болница за преглед в извънработно време? Днес цял ден съм с контракции и взех да се притеснявам. Сега ще пия втори Диаспорал, но ако продължат, се чудя дали да не ида на преглед утре

# 828
  • София
Момичета, може ли да се отиде в Окръжна болница за преглед в извънработно време? Днес цял ден съм с контракции и взех да се притеснявам. Сега ще пия втори Диаспорал, но ако продължат, се чудя дали да не ида на преглед утре
Би трябвало да има гинеколог. Минете през Спешното.

# 829
Малко късно отговарям, но родилното е денонощно, винаги има лекар на смяна и раждания се случват по всяко време Simple Smile

# 830
Здравейте момичета, предстои ми раждане ноември месец и съм избрала д-р Дачева. Има време до тогава, но започнах да подготвям някои неща за родилното. Въпросът ми е има ли нужда от лигнин, еднократни гащи или само превръзките за родилки са достатъчни? Кое според вас е по удобно?

# 831
Тези, които не сте се следили в Окръжна, как си избрахте лекар за израждане? Гледах в сайта да се ориентирам за АГ екипа, но такава информация липса. От прочетеното в темата ми се набиха две имена, на д-р Дачева и д-р Жечева и тъй като не знам кои са другите лекари, най-вероятно ще се насоча към една от тях.

Радостина, имам това от ден на отворените врати:

# 832
За болницата ви трябват превръзки за родилки и лигнин за леглото.
Аз раждах при доктор Дачева преди няколко дни, препоръчвам с две ръце! Доктор Жекова също е добра, но са различни характери. Дачева е мила и приветлива, Жекова е малко по-серт, но все пак е шеф на отделнието и има повече неща на главата.

# 833
  • София
За леглото купих комплект чаршафчета с найлон отдолу от санитарен магазин. Много по- удобни са.

# 834
Здравейте момичета, предстои ми раждане ноември месец и съм избрала д-р Дачева. Има време до тогава, но започнах да подготвям някои неща за родилното. Въпросът ми е има ли нужда от лигнин, еднократни гащи или само превръзките за родилки са достатъчни? Кое според вас е по удобно?

Задължително еднократни гащи, много по удобно е късаш и хвърляш, грам не ги усещаш.

# 835
Здравейте, може ли да ми кажете д-р Дачева по кое време приема за ЖК и ако имаш записан час, чака ли се много.
Благодаря!

# 836
Понеделник и сряда преди обяд (мисля). Не се чака много, вървят си с час повечето и няма наплив, ще те попита за какво си и ще те вмести Wink

# 837
Здравейте. От другата седмица влизам в 36г.с. и започваме следене на тонове и искам да знам дали се плаща за да се подготвя. Четох, че на други места всяко следене се плаща 20-30лв.

# 838
  • София
Къде ще раждате,при кой,с екип или без?

# 839
Къде ще раждате,при кой,с екип или без?

Ще раждам в Окръжна болница, следя се при д-р Дачева и тя ще ме изражда.

Общи условия

Активация на акаунт