Педиатрите във Варна - 4

• 76 330
  • 452
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте,
някой има ли мнение за Д-р Радица Алексовска?

# 241
Здравейте!
Търся мнения и отзиви за д-р Тошка Атанасова /ЛЛ/, тъй като ми я препоръчаха.
Кабинетът и се намира на ул. "Флора" 8 /кв.Победа/.

# 242
  • Варна
Здравейте, търся личен лекар и педиатър в Младост, МЦ Младост или Санита или района

# 243
Здравейте, момичета, търся си педиатър, като се бях спряла на д-р Харитонова, заради многото добри отзиви. Някой, който е при нея, може ли да сподели впечатления? Не ми харесва това, че за записване трябва да си платиш 30лв,защото кабинетът бил частен. Не става въпрос дори за конкретната сума, просто не го смятам за редно...

# 244
Здравейте, момичета, търся си педиатър, като се бях спряла на д-р Харитонова, заради многото добри отзиви. Някой, който е при нея, може ли да сподели впечатления? Не ми харесва това, че за записване трябва да си платиш 30лв,защото кабинетът бил частен. Не става въпрос дори за конкретната сума, просто не го смятам за редно...

Здравейте! Ние сме при др. Харитонова - изключително добър педиатър. Не сме плащали 30 лева, ние се прехвърлихме при нея малко по-късно, нв следи беб от самото начало. За консултациите взимамв направление от ЛЛ и нищо не заплащаме. Обръща внимание, обсъждсме всичко, което ме интересува. Понякога говори много и става монолог, но за мен е важно да е точна в преценката си. Доверявам й се.

# 245
Здравейте,
някой има ли мнение за Д-р Радица Алексовска?
Аз също търся мнение за тази лекарка.

# 246
  • Deutschland/HE
Тя не е ли в майчински в момента?
Аз бегло я познавам, 2015-6г заместваше един-два пъти д-р Орися Илиева и не мога да дам препоръка.

# 247
  • Варна
Явно не е, защото аз запазих час при нея и ще се видим другата седмица. Ако ни хареса - ще се запишем цялото семейство. Blush Уговорихме се по вайбър, което за мен е доста удобно.

# 248
Здравейте, търся си педиатър+личен лекар в районите; Цветен, Хеи и Окръжна болница.. ако имате предложения ще съм ви много благодарна ☺️

# 249
  • В центъра на моретата
Аз бегло я познавам, 2015-6г заместваше един-два пъти д-р Орися Илиева и не мога да дам препоръка.

А за д-р Орися Илиева какви са отзивите? Чака ли много пред кабинета, дава ли антибиотици или е гъвкава?  Преди беше в МЦ Света Анна, но чух, че се е преместила някъде на друго място.

# 250
На мен ми отказа да ме запише,че има много бебчета, но знам,че е доста добра, с опит и предпочита хомеопатия,не АБ.

# 251
А има ли някой при д-р Зидарова? Това търсене много ме изнервя, никой не иска да записва, все са пълни, а няма време вече.

# 252
  • Deutschland/HE

А за д-р Орися Илиева какви са отзивите? Чака ли много пред кабинета, дава ли антибиотици или е гъвкава?  Преди беше в МЦ Света Анна, но чух, че се е преместила някъде на друго място.

сега е на бул. Сливница, до магазин Двата щъркела (като вървиш към Нептун се пада в дясно, точно преди кръстовището с бул. Ген. Колев). Аз имам добри впечатления, лятото я посещавах, имаше отделени часове за бебета, консултации... майка ми и баща ми редовно я посещават, дава направления при нужда.

# 253
Здравейте!

Знаете ли дали д-р Павлина Бояджиева ( ДКЦ 1) е и педиатър и, ако да, ще се радвам да споделите мнение.
Simple Smile

# 254
Здравейте!

Знаете ли дали д-р Павлина Бояджиева ( ДКЦ 1) е и педиатър и, ако да, ще се радвам да споделите мнение.
Simple Smile

Педиатър е, но нямам впечатления. За нас е далече.

Общи условия

Активация на акаунт