Раждане в Майчин Дом - София (3 тема)

• 113 631
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • offshore & overseas
Момичета в Майчин дом къде мга да заведа бебе на 2месеца при неонатолог за прлед, кой бихте ми препоръчали ?
Зависи за какво става дума. Ние ходехме известно време при д-р Яръкова. Тя прави и ТФЕ, ако ви интересува.

# 91
мяуче а мколко струва прегледа при нея

# 92
  • offshore & overseas
мяуче а мколко! струва прегледа при нея
Прегледите не знам, то трябва някъде на сайта да има ценоразпис на услугите. Помня само, че преди 3 г. ТФЕ струваше 50 лв.

# 93
Здравейте, момичета!
Не съм бременна, но се включвам с въпрос, защото предполагам, че ще получа компетентен отговор именно тук. Simple Smile
Как мога да си запиша час за рутинен гинекологичен преглед при д-р Сузана Нашар? Може и на частно.
Днес питах на рецепцията в "Майчин дом", но ми казаха, че не преглежда, а е някъде горе, в отделението.
Моля, някой да ме ориентира как стоят нещата. Благодаря! Hug

# 94
Здравейте, момичета!
Не съм бременна, но се включвам с въпрос, защото предполагам, че ще получа компетентен отговор именно тук. Simple Smile
Как мога да си запиша час за рутинен гинекологичен преглед при д-р Сузана Нашар? Може и на частно.
Днес питах на рецепцията в "Майчин дом", но ми казаха, че не преглежда, а е някъде горе, в отделението.
Моля, някой да ме ориентира как стоят нещата. Благодаря! Hug

Медицински център Гунев, пиши в Google и ще ти излезне адрес и телефон. Тя преглежда там. Вчера бях при нея.

# 95
О, много благодаря. bouquet В този център посещавам Катя Тодорова - ендокринолог.
А знаеш ли за колко време напред записва Нашар и каква е цената на прегледа при нея, с включен вагинален ехограф?

# 96
Ами горе долу за около 2 седмици напред. Прегледа е 20 лв, ехограф 50 лв.

# 97
Супер, мерси. Hug

# 98
Момичета, някой правил ли е инвитро в МД? препоръчайте лекар и споделете впечатления от работата на специалистите там и от отделението. Не питам за себе си, а за много близка прителка. Всяка информация ще е от полза. Извинете, ако вече съм питала, обърквам се вече къде и кого питах.

# 99
Здравейте момичета, бихте ли ми казали др Нашар води ли ЖК? По принцип се следя в Щерев и по ЗК на още едно място, но започнах да си мисля дали да не си прехвърля ЖК по ЗК при др Нашар, защото съм се насочила за раждане към нея. Четох отзиви, че е по-отворена към исканията на родилката и максимално се съобразява с тях, когато е възможно. Първоначално мислех да отида при нея, живот и здраве, като съм вече в 8-ми месец, но ако мога да се прехвърля отсега при нея, ще е още по-добре (в момента съм 16+6 гс). Също така как става запазването на час при нея  Rolling Eyes Предварително ви благодаря!

# 100
Здравейте момичета, бихте ли ми казали др Нашар води ли ЖК? По принцип се следя в Щерев и по ЗК на още едно място, но започнах да си мисля дали да не си прехвърля ЖК по ЗК при др Нашар, защото съм се насочила за раждане към нея. Четох отзиви, че е по-отворена към исканията на родилката и максимално се съобразява с тях, когато е възможно. Първоначално мислех да отида при нея, живот и здраве, като съм вече в 8-ми месец, но ако мога да се прехвърля отсега при нея, ще е още по-добре (в момента съм 16+6 гс). Също така как става запазването на час при нея  Rolling Eyes Предварително ви благодаря!

Не мила, не води ЖК по ЗК. При нея е само платен прием. Можеш да ходиш някъде по ЗК а при др. Нашар да си плащаш. Това е варианта.

# 101
Благодаря ти, punkerchick, значи си продължавам следенето в Щерев (така или иначе имам платен пакет там) и отделно това по ЗК и, живот и здраве, в 8-ми месец ще се срещам с Нашар  Simple Smile А как да запазя час при нея?

# 102
Здравейте, искам да попитам д-р Николов води ли ЖК? Искам да мина мина към него, за да мога след това да го избера като избор на екип.  В момента съм 20г.с.  Hug

# 103
Николов е по принцип патологични бременности. Но ако искаш да отидеш е платено

# 104
  • София
Николов е по принцип патологични бременности. Но ако искаш да отидеш е платено
Ако става въпрос за професор Николов,той е завеждащ родилна зала,не е по патологичните бременности,но с моята патологична бременност при раждането взе най-най доброто възможно решение.
Аз се свързах с него в 27 седмица викна ме отново след месец за тонове.Май не води ЖК,плащаш си 50 лв ехограф,20 лв тонове.

Общи условия

Активация на акаунт