Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 191
  • 903
  •   1
Отговори
# 135
Защо не отидеш в частния му кабинет? Ако не се лъжа беше на Иван Вазов.

# 136
Не ми е проблем частният кабинет, а искам да свикна с болницата, ако ме разбирате какво имам предвид.
Искам да разчитам на капацитета на болницата и опитен лекар, че моята е една, не е за разправяне.

# 137
Герда, стискам палци всичко да е на ред и да мине успешно!

# 138
На сайта на болницата трябва да има телефон на отделението по гинекология.Звънни и попитай за да си сигурна...а ако ти е възможно отиди в приемния кабинет и те ще ти обяснят всичко.

# 139
Герда, обявили са и "Отворени врати" на 31.01 от 12:30.

# 140
Герда,  стискам палци. 

# 141
Здравейте.

През декември 2014 родих във ВМИ със спешно секцио. Сега съм бременна за втори път и очакваме бебето да се роди през юни. Проблемът е, че съм с Хашимото. Искам да попитам има ли сред вас майки с Хашимото, родили в Окръжна?
Трябва да уточня и че след раждането трябва да се направят изследвания на бебето за нивата на хормоните, защото болестта не беше контролирана до 11г.с. и само така бихме ограничили риска от забавяне на умственото и физическото развитие на бебето. Дали във ВМИ ще могат да направят изследванията на бебето и ще могат ли да реагират адекватно ако се наложи консултация с ендокринолог и прием на лекарства?

Следящата ме ендокриноложка работи в Окръжна болница и си мисля, че ще е добре да родя там, защото тя ще може да проследи нещата след раждането, но все пак да питам и вас.

# 142
Звънни и питай в неонатологията -    Телефони

Лекари: 032/ 905 319/463

Старша мед. сестра: 032/ 906 175
, там се правят изследванията на бебенцето и там се проследяват. Завеждащият лекар д-р Д. Арнаудова е една от най-добрите неонатолози.
И аз съм с Хашимото. Ти сега пиеш ли нещо за тсх?

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 18:10 от Анонимен

# 143
Да пия Еутирокс 50 мкг и от 9,6 смъкнах за 2седмици ТСХ на 3,6. Май ще е най-добре да ида на отворените врати и направо да питам на място. Мерси за информацията. Ако не успея да ида ще се обадя да питам. Лошото е че ще трябва да си харесам и лекар в Окръжна, ноимам още доста време.

# 144
Не виждам проблем да се направят тези изследвания. Аз също съм с Хашимото, предстои ми раждане съвсем скоро и ще мога да споделя.

# 145
Мерси.

А така и така съм тръгнала да питам, бебето през цялото време ли е при майката или го взимат за през нощта? Искам да си е при мен след като минат 24 часа след секциото, но не знам дали там ще може.

# 146
През цялото време е при теб.

# 147
Поли, ще чакаме да споделиш.

# 148
  • Пловдив
В началото на месеца и аз ще раждам там, също съм с Хашимото. Ще споделя после. Поли, ти кога ще постъпваш?

# 149
Интересен въпрос Grin в очакване съм, терминът ми е за 18ти, ако до тогава не започне раждането-на 19 трябва да ме приемат.

Общи условия

Активация на акаунт