Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 78 807
  • 903
  •   1
Отговори
# 900
По принцип не се ли плащат тези екстри на касата? Иначе ако е под масата ясно защо искат кеш, по банков път винаги може да си навлекат проблеми. Все пак неонтологията на ниво ли е?

Аз съм страшно доволна от грижите , които получих , както за мен така и за детето ми. Екипа от Неонатология както и от АГ отделението бяха страхотни, посещаваха ни редовно и се интересуваха от мен и детето ми. Едната нощ се уплаших в 2ч посреднощ , че детето ми се задави и диша трудно, веднага звъннах на телефона оставен ми при нужда на педиатъра и до 2мин бяха при мен да прегледат детето и да съм спокойна….За мен лично където и да отидеш, навсякъде се плаща по един или друг начин, важно е да сте спокойна в сигурни ръце на опитни хора.  Всеки избира къде и как, и при кого да се случат нещата , както се казва всичко е добре, когато свърши добре !!!

# 901
Здравейте! Някой знае ли дали ще има ден на отворените врати скоро?

# 902
Момичета, някоя скоро раждала може ли да сподели каква е цената за секцио по желание без избор на лекар и екип и кога става записването? Трябва ли направление от следящия АГ?

# 903
Момичета, някоя скоро раждала може ли да сподели каква е цената за секцио по желание без избор на лекар и екип и кога става записването? Трябва ли направление от следящия АГ?

Аз родих март месец
С избор екип и вип стая 1800лв
Доколкото знам става и с направление

Общи условия

Активация на акаунт