Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 78 814
  • 903
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте,
Между дрогото щях да раждам в друга болница в Пловдив,но няколко приятелки ми препоръчаха точно нея заради милото и поведение,внимателното отношение и подхода към пациента и затова  аз им се  доверих.След като отидах на преглед наистина тези твърдения бяха достоверни.Също така,не на последно място трябва да изкажа хиляди благодарности и на Др. Йончев,който е началник на АГ отделението и работиха заедно с Др. Хашим на  секциото.Като цяло съм доволна от персонала на АГ отделението в Окръжна болница.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 17:08 от Нати Иванова

# 871
  • Пловдив
Секциото ви по желание ли е и вие ли си избрахте екипа?

# 872
Да,аз я избрах по препоръки на мои приятелки,които бяха раждали преди при нея и бяха много доволни.Вече и аз съм на същото мнение.

# 873
  • Пловдив
Значи напълно възможно е, отношението ѝ да се влияе от финикийските знаци.

# 874
Не мисля че е така понеже имам приятелки,които случайно са попадали при нея за преглед и за раждане и са много доволни

# 875
  • Пловдив
Бройката като цяло не е голяма.
Въпросната лекарка е почти никому неизвестна. Аз съм може би първата, която я спомена в темата преди 4 години, от тогава същата тишина относно нея, не тук, а по принцип из други форуми и медицински теми из интернет.

# 876
Доктор Йончев, Доктор Апиосян, Доктор Хатър, оше един доктор, не му разбрах името- готин, с татуировка, доктор Али- това са такива доктори, каквито рядко ще се намерят. Прекрасни хора и професионалисти. Учудвам се, че хората раждат в Селена например, вчесто в Окръжна. Била съм в Селена … с онези надменни, надути докторчета, които нямат никакъв спомен защо са завършили медицина, жалкото им самочувствие се крепи на парите, които си докарват с ин витрото. В Селена условията са вече като в стедноразрядна провинциална държавна болница, акушерките не знаят български, докторчетата все се карат за нещо и недоволстват, ако въобще видите доктор, де. Ако въобще има лекари там, завършили, за да са лекари. Повечето са за търговци в някое чейндж бюро- поведението им е такова. Да не говорим, че ако имат някой по- сложен случай, викат линейката на Се Георги и карат родилката там. Такива са мишки жалки.
В Окръжна болница отделението е перфектно! Ново. Има стаи с баня и тоалетна, без да са ВИП. Аз бях във ВИП стая и си беше идеално. Сестрите са такива душички добрички начело с Троплева. Много съм доволна. Господ здраве да им дава.
А доктор Йончев… за него какво да кажа… ами той е ВЕЛИК!

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 22:27 от Kaia Trifonova

# 877
Хубаво е, че някой е доволен от тази жена. Аз за разлика от вас съм потресена от арагонтността ѝ.
Макар, че това е единственото ви мнение във форума и за мен лично не е меродавно.
Иначе да, отделението е обновено през 2020/2021г.
Подкрепям вашето мнение за д-р Хашим. Още си спомням отвратителното и отношение. Много се надявам да се е променила, просто с такова държание едва ли ще стигне далеч.  Иначе с добро мнение съм за д-р Халил (но вече не работи там) и д-р Али.

# 878
Изключително съм благодарна на др Хашим.Благодарна съм че попаднах при доктор който работи с голяма любов и човечност. Мога да се похваля само с хубави спомени от раждането на моето слънчице което е вече на 7 месеца . Не съм била с избор на лекар , попаднах случайно при нея понеже малкият подрани .

# 879
  • Карлово
Здравейте, някой раждал скоро в Окръжна болница?

# 880
Здравейте, аз съм бъдеша мама бременна в 27г.с, с термин април и съм се насочила  за раждане в Окръжна болница в Пловдив,  при д-р Йончев, следя се при друга лекарка(в друга болница) но реших , че искам там да раждам, има ли някоя дама , която скоро е премина раждане там, да ми даде информация, предимно секцио ме интересува (при мен е по медицински причини), мисля да мина и през АГ отделението тези дни да видя как е положението и се надявам също на среща и консултация с др.Йончев, да видим ...
Благодаря ви

# 881
2023 година сме ние. При доктор Йончев! Най- добрият. Спаси ми живота и този на бебето ми! Велик! Отделението е в отлично състояние. Другите лекари са много добри и сърдечни, акушерките също. Има ВИП стая, която наистина си е ВИП. Препоръчвам ви я. Всичко е отлично. Питайте, на драго сърце ще ви отговоря, на което мога.

# 882
2023 година сме ние. При доктор Йончев! Най- добрият. Спаси ми живота и този на бебето ми! Велик! Отделението е в отлично състояние. Другите лекари са много добри и сърдечни, акушерките също. Има ВИП стая, която наистина си е ВИП. Препоръчвам ви я. Всичко е отлично. Питайте, на драго сърце ще ви отговоря, на което мога.

Благодаря ви, успях в сряда да се срещна с доктора и да ме прегледа, разбрахме се през 3 седмици да го писещавам за рутинно следене и постепенно носочване към дата, останах доволна от лекаря, сестрата, отделението...беше супер
И да, от рано ще заява желание за ВИП стаята , тя ми е приоритет...

# 883
Успех! Лека бременност и леко раждане!

# 884
  • Карлово

Благодаря ви, успях в сряда да се срещна с доктора и да ме прегледа, разбрахме се през 3 седмици да го писещавам за рутинно следене и постепенно носочване към дата, останах доволна от лекаря, сестрата, отделението...беше супер
И да, от рано ще заява желание за ВИП стаята , тя ми е приоритет...

Вип стаята е обикновена стая с външни ролетни щори. Преди да вляза да раждам влизах и в не вип и във вип. Разликата е тв и щорите. Първия път моето момче ми я заявил, леко го изнудили сестрите, втория път бях в обикновена. И НЕ съжалявам, защото при Випа може да се влиза и беше нещо като хан, имах си и съквартирантка, та роднините бяха по 2. Втория път бях в обикновена стая, добре, че я бях избрала, защото бях мн зле и не бях за гледане, въпреки, че пак се вмъкнаха близки за по 10-15 мин. Та раждането където и да е няма да ви боли по-малко. Отношението между вип и не вип стаята нямаше, персонала е еднакво любезен и не любезен при двете. Като цяло съм доволна и от двете раждания там, важното е, че са специалисти и имат добро отделение за бебетата/близка беше сестра там/. Не очаквайте нещо уау като отношение, но за 5 дни се търпи някак си. Имам спомен, че дори във випа имаше толкова прах по завесите, че при дърпане падаше и бяхме супер възмутени от хигиената в тази стая, не се опитвам да ви откажа, просто да нямате големи очаквания за т нар ВИП… санитарките са мн отзивчиви-ходиха да ми взимат дребни неща от аптеката. Храната си е болнична-ужасна беше/приятелка ражда в Торакса и на нея й носиха храна/, носите си всичко/чаршафи, тоал принадлежности, вс за бебето. Май го понаписах малко хаотично, но ако имате въпроси съм насреща-раждах там ноември месец. А и като бях там имаше мн ромки и това беше малко неприятно

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 05:15 от PinkYS

Общи условия

Активация на акаунт