Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 147
  • 903
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! С бащата на бебчето за сега се спряхме на Селена и ми предстои първия преглед там при д-р Петрова, но исках да ви попитам знаете ли дали доктор/и в окръжна болница които говорят добре английски, защото чета много добри отзиви и за окръжна? Приятеля ми все още не знае добре български и за нас е много важно да имаме лекар който да се разбира добе и с двама ни. Благодаря предварително за информацията!

# 91
Някой знае ли кога ще има ден на отворените врати в болницата през месец ноември?

# 92
  • Пловдив
Някой знае ли кога ще има ден на отворените врати в болницата през месец ноември?

Здравейте, дни на отворените врати ще има на 22.11 от 12:30ч.

# 93
Браво, на 22 ноември отворени врати в Окръжна, на 23 ноември в Хирургиите.

# 94
  • Пловдив
Има ли бъдещи мами тук, които ще ходят на отворените врати?!
 Аз лично, наскоро лежах една седмица в паталогична.... И не знам, сега се чудя дали да отида....

# 95
Здравейте,  момичета.  Предстои ми раждане февруари и сега съм в дилема.  Поне за сега изгледите са за естествено раждане.  ЖК ми я води д-р Халил.  Изключително съм доволна от нея.  Не знам тя дали изражда?  От темата разбирам че май да.  Частно ходя при Амалиев.  И от него съм страшно доволна.  Все още се чудя дали да раждам в Селена (парите ме притесняват) или в Окръжна.  Като чета коментарите са все положителни Simple Smile.
А знаете ли дали има по принцип отворени врати и през декември? Струва ми се рано да ходя още този месец.

# 96
  • Пловдив
Аз също ходя при д-р Халил и съм много доволна, и живот и здраве всичко да е наред при нея ще раждам.
Тя си работи в Окръжна и си изражда там.

# 97
Не съм раждала при Халил,но много ми помагна докато лежах в Патологична.Чудесен човек.Изражда

# 98
Здравейте аз раждах там през май доктор Халил изражда аз лично не съм раждала при нея но наистина е страхотна.Лично мое мнение че не си струва да плащаш толкова пари в Селена.За окръжна мога да кажа че съм изключително доволна всички са страхотни аз се чувствах перфектно обгрижват те много е чисто обръщат внимание на теб и на бебето.Единствен недостатък е храната но могат да ти носят иначе всичко е ок останах очарована че има такава държавна болница.Малко като реклама прозвуча но наистина съм супер доволна че избрах да раждам там.

# 99
Други доктори освен д-р Халил има  ли?

# 100
Има разбира се много са.Аз раждах при Андрей Минчев прост о той се случи много съм доволна бях планово секцио.

# 101
На мен много ми допадна Карагеоргиев.Млад е,но обръща внимание,обяснява.Който и доктор да се падне,не мисля,че ще има разочаровани.

# 102
Ще следя темата с голям интерес, на мен ми предстои раждане живот и здраве април месец и много се двоумя дали да е тук или в Хирургиите, затова всяко мнение ще ми бъде от полза. Хубав ден!

# 103
В Окръжна болница персонала е по-свестен. В Хирургиите са много груби.И все в ръцете гледат.

# 104
В Окръжна болница персонала е по-свестен. В Хирургиите са много груби.И все в ръцете гледат.

Подкрепям с две ръце.По-грубо отношение не бях срещала.

Общи условия

Активация на акаунт