Първият път лежах 1 ден в Патологична за преносване, без никакви контракци и индикации за раждане. На следващия ден ме оперираха и след 5 дни изписаха с бебето. Не платих нито стотинка.
Вторият път отидох по спешност - не усещах бебето. Пуснаха тонове - отчетоха нормален сърдечен ритъм на бебето, но започнали контракции и ми сложиха система за задържане (понеже бях в 36+3 г.с.), но не помогна, дори почна изтичане на води и ме вкараха в операционна. Лежах 5 дни, бебето изкара в интензивен сектор 3 седмици. Отново нищо не съм плащала, само носех памперси и постелъчни пелени за бебето. Единствено за малчо се наложи да купя с мои средства Дактарин и инжекционен разтвор (не помня точно какъв вече).
А ако си се обезкосмил вкъщи, дали все пак ще тръгнат да го правят? 
Иначе първия път се бях постарала да се почистя, но въпреки това си ме остъргаха
Вторият бях по спешност - тогава и гък не казах

/. Нямам предпочитания за екип, защото наистина всички ми харесват и вярвам, че всички си вършат работата съвестно. Засега мога само това да кажа, ще се включа пак след щастливия момент на срещата с малкото човече, стискайте ми палци всичко да мине добре