Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 258
  • 903
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Най-добре и се обади и я попитай. Не мога да кажа.

# 451
  • Anywhere
Никой няма да Ви приеме в момента на консултации. Забранени са от министерството. Ще ги глобят. Може с обикновено направление за гинеколог от личния лекар да минете преглед. Даже с едно направление два прегледа можете да имате в рамките на 30 дни.

# 452
  • Пловдив
Няма да ви приеме в Окръжна зс тези прегледи. Извънредно положение е. Не им позволяват....
За момента единствения начин е да отидете на частен преглед и съответно да си платите и изследванията, моя приятелка също е бременна в момента и се следи при нея, и ходи на частно за преглед...
Дано по бързо да мине това извънредно положение и всичко да си тръгне по нормален ред. Успех на всички Hug

# 453
Здравейте, има ли жени с предразположеност към тромбофилия, които се следят при д-р Халил? Към момента ме наблюдават двама лекари, но искам единия да го сменя с нея, понеже смятам да я избера за раждането. Дали мога да разчитам на всеки преглед да следи внимателно кръвотоците?

# 454
Момичета,понеже много скоро ми наближава секциото с пълна упойка и съм с паник атаки искам да попитам някоя от вас запозната ли е дали бият успокоителни в такива случаи като мен? Следя се и ще раждам при д-р Халил.

# 455
  • Пловдив
Момичета,понеже много скоро ми наближава секциото с пълна упойка и съм с паник атаки искам да попитам някоя от вас запозната ли е дали бият успокоителни в такива случаи като мен? Следя се и ще раждам при д-р Халил.
Според мен говорете с лекарката.Кога ви е дАТАТА?

# 456
Здравейте,пак съм аз с въпрос относно шишенцата и помпата за кърма дали трябва предварително да съм ги измила и стерилизирала вкъщи при положение,че стерилизацията трае 24 часа,а не се знае никога кога бебочето може да се обади и затова искам да попитам мамите раждали в ОБ дали там ще ми ги измият и стерилизират или аз трябва да го направя вкъщи.

# 457
Здравейте,пак съм аз с въпрос относно шишенцата и помпата за кърма дали трябва предварително да съм ги измила и стерилизирала вкъщи при положение,че стерилизацията трае 24 часа,а не се знае никога кога бебочето може да се обади и затова искам да попитам мамите раждали в ОБ дали там ще ми ги измият и стерилизират или аз трябва да го направя вкъщи.
В къщи си ги оправи шишенцата. А там после ако се наложи и ги помолиш ще ти ги стерилизират. Но като цяло ти си ги миеш там, и то едно миене падаше само с гореща вода на чешмата 🙄.

# 458
Аз си носих стерилизатора Grinning

# 459
  • Пловдив
А чаршафи за бебето трябва ли да се носят?

# 460
А чаршафи за бебето трябва ли да се носят?
Аз постлах една плътна пеленка отдолу, и с леко трикотажно одеалце завивах ( юни месец )

# 461
  • Пловдив
Чаршафи за бебето не помня да съм носила. Постилах...даже не помня какво постилах. Не съм стерилизирала шишета там, само миех шишетата с вряла вода.

# 462
Постилат им от еднократните чаршафчета, които вие си носите за вас и за бебето.

# 463
Здравейте някой дали може да ми каже секцио без медицински причини дали ще се съгласят да ми направят ?

# 464
  • Пловдив
Здравейте някой дали може да ми каже секцио без медицински причини дали ще се съгласят да ми направят ?
Мисля,че не.Може би с/у заплащане..Идете и питайте.Аз си определих дата за секцио заради очите.Питаха ме само каква е причината.Казах им заради очите.Не са ми искали документ..

Общи условия

Активация на акаунт