Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 243
  • 903
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Светило е др Демирев, благодарение на него сестра ми успя да има друго дете, спасаявайки детеродните й органи в загуба на дете в 8 месец. Не знам дали е груб, знам, че тя е била остра след случилото се, когато се е посъвзела са поговорили спокойно и е бил максимално откровен и полезен.

# 481
Благодаря за информацията:)

# 482
Момичета, аз ще заявя ВИП стая, но ако са заети, искам да попитам обикновените стаи имат ли собствен санитарен възел?

# 483
  • Пазарджик
Да.

# 484
Здравейте, искам да попитам дали д-р Халил прави запис на тонове в частния си кабинет.

# 485
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам дали д-р Халил прави запис на тонове в частния си кабинет.

Не, няма апаратура. Изпраща пациентите си в Окръжна за запис на тонове.

# 486
Здравейте, чаршафи  и калъфки ние ли си носим?

# 487
  • Пловдив
да

# 488
  • Anywhere
Ако вземете Вип стая, за там не си носите.

# 489
Благодаря за отговорите. Аз искам ВИП стая, но не знам дали ще има свободни.
Какво АМ дават на бебетата? Мога ли да внеса мляко на марка, която предпочитам, и докато ми тръгне кърмата, да давам от него, или не разрешават? Ако не позволяват, носят ли през нощта мляко?

# 490
  • Пловдив
Какво АМ дават на бебетата? Мога ли да внеса мляко на марка, която предпочитам, и докато ми тръгне кърмата, да давам от него, или не разрешават? Ако не позволяват, носят ли през нощта мляко?
Не позволяват да си носите вие мляко. Декември 2018 бяха с Аптамил. Сега нямам идея. За през нощта - тогава, декември 2018 носеха или към 12 минаваха и оставяха две дози - една за яденето в 12 и другата за след 3 часа. През нощта не ми се е налагало да търся мляко, но бях търсила сестрата да ми даде мляко към 18 часа. Така беше преди, предполагам и сега е така.

# 491
Дават Nan, през нощта обаче никой не носи, момичето до мен си носеше кутия от същото, преваряваше вода с каничка и правеше мляко на бебето. Никой не и е правил забележка. Тя беше секцио, аз родих нормално и не съм ползвала АМ в началото. Дано съм била полезна..

# 492
Благодаря много за отговорите.

# 493
  • Пловдив
За Вип стаята ако няма места ще сложат някой при вас.Аз имах късмет да ме настанят в нея,бях с още едно момиче.За АМ сега май на НАН даваха и мисля,че и на Аптамил..За вечерта дават по 2 дози..

# 494
  • Пловдив
Бебето при нас ли стои или е в друга стая?

Общи условия

Активация на акаунт