Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 239
  • 903
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Бебето при нас ли стои или е в друга стая?
При мен го докараха на 3ден

# 496
Аз родих нормално, и 3 часа горе долу след раждането ми го донесоха, както и легълце, и си беше при мен.

# 497
Момичета, когато искаш да раждаш с избор на лекар къде го заявяваш и кога плащаш?

# 498
Аз се обадих по телефона казаха ми ден за преглед и тогава говорих с лекарката за тези неща намясто в болницата. Много съм доволна от лекарите и както цяло от целия персонал на болницата. Леко раждане.

# 499
  • Пловдив
Аз раждах сега на 6.05 без избор на лекар и съм много доволна..

# 500
При кой лекар ражда?

# 501
  • Пловдив
При кой лекар ражда?
При Халил и Коскот.

# 502
  • Пловдив
Деси, какво ти изискваха в болницата за теб и детето? В обикновена стая ли беше, че се носят някакви ужасни легенди. Още се чудя за избор на екип аз...иначе се следя при Халил.

# 503
  • Пловдив
Бях подготвила нещата от 1 стр

# 504
Дават ли нощници? Понеже в списъка който ми даде доктора не пише да носим нощница.  Естествено ще си взема поне една за всеки случай, но бих ползвала техните ако дават.

# 505
  • Пловдив
Дават ли нощници? Понеже в списъка който ми даде доктора не пише да носим нощница.  Естествено ще си взема поне една за всеки случай, но бих ползвала техните ако дават.
Не дават,аз си носих 2 за кърмачки

# 506
Момичета нормално ли е 11 дни след секцио да усещаш лека болка и придърпване  на раната.... външно изглежда добре раната

# 507
  • Пловдив
А Деси, с таткото имате ли брак? Питам относно как стои признаването на бебето /ние нямаме брак/ с декларация и нотариус, само декларация или болницата си задвижва нещата.

# 508
  • Пловдив
А Деси, с таткото имате ли брак? Питам относно как стои признаването на бебето /ние нямаме брак/ с декларация и нотариус, само декларация или болницата си задвижва нещата.
Нямаме брак,таткото идва на 2 ден да го припознае.Не е нужно декларация да изкарвате.

# 509
  • Пловдив
Момичета нормално ли е 11 дни след секцио да усещаш лека болка и придърпване  на раната.... външно изглежда добре раната
Да, нормално е, все пак е рана това. Мен ме подръпваше месец след секциото почти всеки ден, след това беше само като се смея и протягам. Някъде след 3-4 месеца вече забравих, че са ме оперирали.

Питам относно как стои признаването на бебето /ние нямаме брак/ с декларация и нотариус, само декларация или болницата си задвижва нещата.
Не ви трябва нотариус. Ще ви кажат кога да дойде таткото да припознае бебето. Ще го накарат да попълни данните, след това ще ги дадът на вас да прочетете всичко и да се разпишете. На няколко места се попълват данните и следете да не се обърка нещо. При мен мъжът ми (също нямаме брак) беше объркал от бързане една цифра, жената супер много ми се развика тогава. Тя по принцип е доста крива, сега може вече да е друга. Като ви носи документите и кажете, че ще ви трябва бележка за бащинство за таткото, (ако ще ползва) като ви изписват да е готова, че винаги се прави на разсеяна. Също така след като ви изпишат ще ви дадът ваша и на детето епикриза. Може и в същия ден на изписването да ви ги дадът, но мен ме изписваха в събота и след седмица ме викнаха да си ги взема. Там четете всяка буква, всичко. Бяха объркали името на детето ми. На колежката по стая, бяха объркали населеното място, където се е родило детете - тя ражда в Пловдив, на епикризата пише Перник. Докато сте там и видите грешка да им го връчите да си го оправят и ако е възможно веднага да ви дадът коригираните. Аз се разхождах три пъти за техни грешки.

Общи условия

Активация на акаунт