Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 115 282
  • 812
  •   1
Отговори
# 135
При мен разходът ще бъде поет от застрахователя и до пазарене няма да се стигне, но ми беше любопитно каква е разликата. Благодаря за информацията 💐

# 136
Здравейте! Интересувам се от актуална информация за пакета за ЖК. Не намирам нищо в сайта. Цената предполагам не е променена- 450 лева. Но как става записването и избирането на лекар? Всички лекари ли водят ЖК? Благодаря ви предварително.

# 137
  • София
Здравей aria*, аз мога да ти отговоря частично на въпроса. Пакета за проследяване на бременността е 450 лв, 250лв се плащат като се регистрираш и 200лв около 20г.с. Аз след прегледа се разбрах с АГ-то да ме следи, а за него имах направление.
На регистратура казваш, че искаш да се запишеш на ЖК при еди кой си, плащаш и си готова.

# 138
Благодаря ти много! А всички лекари там ли провеждат ЖК? Харесала съм конкретно един доктор, който само ме прие на предишното раждане. В съвсем начална бременност съм и искам от началото ако е възможно, разбира се да ме поеме той.

# 139
  • София
Това не знам, защо не го питаш дали можеш да се запишеш при него. Ако някоя от мамите знае може да каже дали всички провеждат жк Simple Smile

# 140
За кой лекар става въпрос?

# 141
За кой лекар става въпрос?
За Киров.

# 142
Мисля че вече не следи бременности, но за по сигурно звъннете да попитате на регистратура

# 143
Жалко ако е така ☹ Все пак ще намина тези дни да попитам. Благодаря на всички!

# 144
Ами ти можеш да се следиш при някой друг, а него да си го избереш за екип за раждането. Защо трябва точно той да те следи? Има и други добри лекари там, така че може при някой от тях, пък твоят си за раждането 😃 Аз съм при д-р Богданова, засега нямам лошо впечатление от нея, винаги се държи приятелски и обяснява всичко.

# 145
Разбира се, че не е задължително да се следя при него. Просто много го харесах преди години и за това.

# 146
Здравейте! Моля ви, ако някоя има телефона на д-р Киров, да го даде. Искам да се консултирам с него и евентуално да го избира за раждане.

# 147
Здравейте,

може ли някой да ми каже по колко легла са в обикновените стаи?  newsm78

# 148
  • Montana, Bulgaria
3 или 4

# 149
  • София
Момичета, дали някой може да ми обясни каква е процедурата за планиране на секцио без избор на екип, по медицински причини.
В Шейново например се плаща прегледа на каса, чака се пред приемен кабинет, където те преглеждат, гледат документите и определят дата, казват какви изследвания да си пуснеш и кога да отидеш.
В Св.София така ли е? Има ли такъв приемен кабинет? Чудя се дали на отворените врати ще могат да ми дадат тази информация или ще смънкат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт