Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 116 161
  • 812
  •   1
Отговори
# 510
Но въпроса е, че са те предупредили, нали? Имала ли си възможност да възразиш или да ги попиташ дали има възможност да се изчака със системата?

# 511
Аз бях с избор на екип, и мен лично моят доктор ме попита искам ли система, или не. Съответно и ме попита искам ли упойка.

# 512
  • София
Мен не ме питаха, малко преди абоката ми казаха че ще слагат окситоцин, но така или иначе нямаше да кажа не. Може би се е налагало заради шийката и за това да не са питали. И аз бях с избор, но още не беше дошла. Иначе си казах за упойката и ми сложиха

# 513
Здравейте, момичета
Скоро ще раждам в Тина Киркова и имам един въпрос към вече родилите там. Нали искат за бебето пакет памперси и мокри кърпи,а четох че  като взимат детето за тоалет слагат мамите в количката някаква бройка памперси . Въпроса ми е освен този пакет който го искат трябва и отделно да си нося още памперси за да слагам за всеки тоалет така ли?

# 514
  • София
Здравейте, момичета
Скоро ще раждам в Тина Киркова и имам един въпрос към вече родилите там. Нали искат за бебето пакет памперси и мокри кърпи,а четох че  като взимат детето за тоалет слагат мамите в количката някаква бройка памперси . Въпроса ми е освен този пакет който го искат трябва и отделно да си нося още памперси за да слагам за всеки тоалет така ли?
Мокрите кърпички ще ги вземат, но памперсите ще са при теб и ще даваш, когато взимат бебето за тоалет.

# 515
Ок,мерси много за отговора 🤗

# 516
Здравейте, предстои ми раждане всеки момент и бих искала да попитам дали е топло в родилното и предродилното, защото съм се снабдила с нощници с къс ръкав (предполагах, че ще е топло времето), но сега с този сняг се чудя дали да не си сложа и халата в първия багаж?

# 517
Здравейте, предстои ми раждане всеки момент и бих искала да попитам дали е топло в родилното и предродилното, защото съм се снабдила с нощници с къс ръкав (предполагах, че ще е топло времето), но сега с този сняг се чудя дали да не си сложа и халата в първия багаж?

Първото ми дете е родено там през януари, второто пак там през април. И двата пъти бях с къс ръкав нощници. Много е топло според мен.

# 518
Аз родих декември. Моята нощница беше с дълъг ръкав, но тънка. И в предродилна и в стаите е много горещо, особенно в стаите.
Само след раждане ще ти е студено, но това е нормално, те ще те зависят с одеяло.
Леко раждане Flowers Hibiscus

# 519
Благодаря за бързите отговори! Heart

# 520
Момичета, аз родих днес секцио. Докато чаках за операцията ми беше студено, бях с нощница с дълъг ръкав и че завиха с чаршаф. Но аз по принцип съм по-зиморничава. Иначе сега в стаята в реанимация е топло, завити сме с чаршаф и одеало отгоре.
Обаче забравих да питам ябълковия сок от списъка кога се пие, някой знае ли?

# 521
Момичета, аз родих днес секцио. Докато чаках за операцията ми беше студено, бях с нощница с дълъг ръкав и че завиха с чаршаф. Но аз по принцип съм по-зиморничава. Иначе сега в стаята в реанимация е топло, завити сме с чаршаф и одеало отгоре.
Обаче забравих да питам ябълковия сок от списъка кога се пие, някой знае ли?

Според мен е хубаво да пиеш сега само вода и то доста. Ябълковият го остави за утре например, когато те преведат в стаята. Честито бебче!

# 522
Мерси! Чух се и с докторката и тя така каза също Simple Smile искаше ми се заради захарта да пийна, че одеве много ми причерня като се опитах да стана ама явно няма..

# 523
Честито бебче! Heart Ами аз в последно време не съм зиморничава ама грам, цяла зима ходих по къс ръкав под якето, бебка ме топли Blush А за след раждането не е проблем, мъжо ще ми донесе пухения халат Grinning

# 524
Здравейте,помпа за кърма искаха ли ви във болницата и шишета ?

Общи условия

Активация на акаунт