Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 116 104
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
Ромките са в различни стаи, които са с обща баня, която е в самия коридор Леглата им са по 5 в стая.
Съобразено е!

# 571
Не знаех за това, затова не исках да рискувам Grinning Добре са го измислили значи.

# 572
Да да измислено е. За тях има няколко стаи.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 573
Така беше и когато раждах през 2014-та. Явно си се практикува това разделение. То си е жива дискриминация, слава богу,  че досега никой не се е усетил, та да претендира (от малцинствата,  имам предвид).

# 574
Момичета, изключително съм ви благодарна за изчерпателната информация Simple Smile

Предстои ми да отида на дните на отворени врати на още няколко болници. В тази, в която бях вече, са надрънкали страшни глупости, съдя по впечатленията на вас, вече родилите. За пореден път се убедих, че е по-добре да питаш патило Simple Smile

Надявам се и други момичета да си улеснят избора с вашата информация Heart

# 575
  • София
Unknown678 честито! Simple Smile Бях секцио и бебето ми го сложиха за минута до главата да го целуна и да го разгледам по-добре, че като го извадиха ми показаха само гръб и дупе Simple Smile родих в 17.30, донесоха ми го на следващия ден към 13 като към 11 ме заведоха в стая.  Бях в единичен вип, но въобще не си заслужава парите според мен. Говоря за стаята в която бях. Много малка стая, леглото до прозореца и подухваше. Щорите счупени, тв-то и то- не можеш да го преместиш, намаше крушка в нощната лампа. Иначе съм ходила на свиждане в друга вип стая пак 1чка, но беше много просторна.

# 576
Unknown678 честито! Simple Smile Бях секцио и бебето ми го сложиха за минута до главата да го целуна и да го разгледам по-добре, че като го извадиха ми показаха само гръб и дупе Simple Smile родих в 17.30, донесоха ми го на следващия ден към 13 като към 11 ме заведоха в стая.  Бях в единичен вип, но въобще не си заслужава парите според мен. Говоря за стаята в която бях. Много малка стая, леглото до прозореца и подухваше. Щорите счупени, тв-то и то- не можеш да го преместиш, намаше крушка в нощната лампа. Иначе съм ходила на свиждане в друга вип стая пак 1чка, но беше много просторна.

Благодаря! Simple Smile
Да не сме били в един и същ ВИП? Joy ТВ-то в моята стая се местеше де, ама аз нещо го почупих една вечер при местенето на леглото Joy нищо, то и без това не ми потрябва...
Според мъжа ми парите дадени за тоя ВИП си заслужаваха само защото можеше да идва когато и колкото си поиска В СТАЯТА, а не да стои пред вратата на родилното и да ми маха през прозореца Grinning

# 577
Не струват Вип стаите им! Не си заслужават парите просто. Искат ремонт. Аз бях на етаж 2 като още преди да родя обмислях варианта да съм във Вип, но след като ги видях, а и поради други ред причини избрах обикновенна стая и съм много доволна.
Предстои ремонт на болницата, но кога не е обявено.

# 578
Заслужават ли си тези випове стаи, момичета? То, ако ще плащаш за такава, не е ли по-добре да родиш в частна болница?

# 579
Заслужават ли си тези випове стаи, момичета? То, ако ще плащаш за такава, не е ли по-добре да родиш в частна болница?

Не вярвам някой да ражда в Св.София заради ВИП стаите им. Аз лично и двата пъти родих там, защото там бяха лекарите, които си избрах да ми направят секциото. Преди мен едно от момичетата го беше написало - ВИП стаята ти дава спокойствие и възможност да те посещават близки, ако искаш, не е някакъв луксозен апартамент в СПА хотел например.
А относно частните болници доколкото знам няма избор на екип, а който лекар се случи на смяна. Поне в тази, която първоначално бях избрала беше така.
Преди да се коментира по темата е хубаво да се изясни най-напред какво стои като приоритет - специалиста или условията в съответната болница.

# 580

По-горе съм написала ЕДИНСТВЕНАТА причина според мъжа ми, заради която ВИП стая си заслужава.

# 581
Някой раждал нормално при д-р Катя Златева  и мнения?

# 582
Някой раждал нормално при д-р Катя Златева  и мнения?

В болницата има много добри лекари. Катя Златева е от тях. Жената на братовчед ми роди при нея 2 пъти, като разбирасе си плати затова(избор на екип). И 2та пъти беше секцио.

# 583
Още един плюс на вип стаите за мен беше леглото. Прекарах 2 нощи на втория етаж и после оцених далеч по-удобните легла на петия етаж.

Ако изберете двоен вип трябва да сте подготвени за всякакви варианти. Една от майките в съседна стая бе посетена от всички роднини, приятели, съседи и колеги. Жената с нея се опитва да нахрани детето или да си почине, а то постоянно има визита при другата майка.

Аз попаднах на страхотно момиче и се разбрахме да идват само бащите, за да ни е максимално спокойно. В това отношение единичния вип би бил по-спокоен. Но пък в двойния е удобно да има някой в стаята и ти спокойно да отидеш до тоалетната или да се изкъпеш.

Жената, с която бях, едната сутрин физически бе зле и беше време за хранене на детето. Акушерката донесе храна и жената я пита дали може да нахрани детето, защото тя не успяваше да се повдигне дори от леглото. Отговорът бе отрицалелен и аз нахраних бебето. А ако беше сама, гладно ли ще стои това дете 😯

И категорично не се подвеждайте по определението вип стаи. Нищо вип, нищо луксозно. На места дори мизерно, но приоритет за мен бе лекарката, която избрах и тези 5 нощувки не са чак такава драма.

# 584
Ех, какво толкова зле имаше във ВИП стаите? Болница е все пак, при това държавна. Беше чистичко, миеха всеки ден, ние си поддържахме чисто около нас, в тоалетната, на мивката...
Бях в двоен ВИП, живот и здраве следващият път - в единичен.

Падна ми се една лелка хъркаща, отказваща да си нахрани детето през нощта, но го държеше при нея, не го даваше на акушерките... И гледаше ТВ без слушалки от 06:00 до посред нощ. Без да се съобразява, кривотията, да съм си била взела единичка... Абе лудница.

Общи условия

Активация на акаунт