Прочистване на организма от паразити

• 298 705
  • 603
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте с детето сме с паразити отново след лечение със Зентел. Чудя се какво да вземаме за да не навредим на черния дроб. Тази тройчатка вреди ли на стомаха,тъй като съм с гастрит и става ли за деца-9    годишни. Има ли нещо друго безопасно за деца и за хора с храносмилателни проблеми.
Аз съм с гастрит и тройчатката изобщо не ми се отрази добре, вземах само 2 дни. Мисля, че и в описанието пишеше да не се приема при такива проблеми

# 406
Сега прочетох за Кандида съпорт на Now дали някой е имал ефект от нея. Аз имам и гъбички,които пише,че повлиява. За детето мисля да пробвам с капсули масло от чесън и по един суров морков всеки ден.

# 407
Аз пих тройчатка и изобщо не ми помогна. Зентел помага временно и после пак. Пера на 70 и 90 градуса, пода минавам с вряла вода и хлор и препарат и няма отърване от проклятие острици. Всичко е временно. Сега последно сме отрицателни, но ако изпия зентел и после ги виждам в изпражненията пак. Кокос, моркови, тиквено семе всичко ядем. Нокти нямаме. Жуля ръцете с четка. Направо ми писна от тези гадини. Не пипаме животни. Не знам вече какво да правим и къде да пускам изследвания.

# 408
Мен уж ме диагностицираха с IBS след преглед на видеозон, но също ми изписва и тройчатка за паразити което лекарство така и не купих. След около месец лутане из всевъзможни Интернет сайтове достигнаха до проучване което показва, че причинители много често са (едноклетъчни микроскопични) паразити или гъбички. Тепърва мисля да отида на изследвания. Та затова съм в темата, послушах съвета на първа страница и вчера си взех ленено семе. Бих пробвала и лечебно гладуване.

# 409
Lazuli, ако откриете гъбичка, препоръчвам да разгледате и на вас комбинацията Противопаразитна програма на Вадимелис и Масло от бял трън на Екоорганик.
Не е реклама, просто това помага при нас. Приятелят ми има гъбичка в стомаха, храносмилането става ужасно трудно. И никой лекар не я откри(дори не са търсили). След биорезонанс я откри и при прием на тази програма нещата започват да се подобряват още след седмица. Програмата е за поне 3 месеца + задължителна диета, без глутен, млечни и захар. Има надежда. 😊

# 410
Лененото семе като се прави с рецептата на литър вода 2 супени лъжици, трошено ли трябва да бъде и за колко дози е?

# 411
https://biotica.bg/paki-sresctu-gabichki-paraziti-i-bakterii-pri … AYASAAEgIzjvD_BwE
Момичета, какво ви е мнението за тези капки? Имате ли впечатления? За детенце на 3 и 5 годинки, като профилактика след вече проведено лечение със Зентел>
Благодаря.

# 412
Здравейте и Христос Возкресе.
Тема не е много активна, но се надявам някоя от вас да се включи с коментар.
Става въпрос за дъщеря ми. Намерихме остри ( на 6 годинки е). Изчистихме ги със Зентел. Но като започнах да чета из Интернет останах с впечатление, че са много упорити и повторнозаразно. Та по въпроса.
Реших да и давам от билковата тинкура за деца. Забелязвам обаче, че изпражненията и станаха светли и с мноогооо слуз, който миришат също много странно.
Та.. Това сега как да го разбирам, че препарата изчиства организма или нещо не и понася на червата тази тинктура.
Благодаря. И бъдете здрави.

# 413
Как се казва тази тинктура? Предполагам, че изчиства и за това има такава миризма. Ако я сърби дупето значи не е чиста. Изследванията лъжат често

# 414
  • София
Здравейте, не съм специалист, но разбрах, че е добре прочистването да се повтори няколко месеца около пълнолуние, когато паразитите се размножават. Примерно, ако следващото пълнолуние е на 14 юни да се взима препарата от 12 до 16. С цел превенция. Успех!

# 415
Здравейте, кой е най-сигурният начин да се докажат паразити. Например детето ми постоянно си яде ноктите /с което опитваме да се справим/, но е слаб, често боледува, нощно време скърца със зъби. Като му направихме проба фецес и тиксо на дупето и излезе чист. А аз смятам, че все пак има нещо. Има ли друг по-сигурен начин, ако ще и да проверя и себе си даже.

# 416
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Говори с личната и според мен, по описанието, най- вероятно има

Най- лесно е да започнеш да режеш ноктите до дъно, да переш всичко на 80 градуса, да го слагаш да спи с пижама и да го караш сутрин да се къпе, като слагаш всичко за пране- бельо и пижамка

И допълнително давай витамини и рибено масло

По принцип трябва да се изчисти сам, ако не се самозаразява отново и отново.
Но има вероятност в училище или детската да си ги предават

Навика на наште майки и баби да се глади бельото е точно с такава цел

# 417
  • София
Здравейте, кой е най-сигурният начин да се докажат паразити. Например детето ми постоянно си яде ноктите /с което опитваме да се справим/, но е слаб, често боледува, нощно време скърца със зъби. Като му направихме проба фецес и тиксо на дупето и излезе чист. А аз смятам, че все пак има нещо. Има ли друг по-сигурен начин, ако ще и да проверя и себе си даже.
Здравейте, по повод на това, което написах в предишния си пост, моята фармацевтка ми обясни, че за да е сигурна достоверността на пробата трябва да е взета също по пълнолуние, когато паразитите са активни. Спомняте ли си кога е направена пробата?

# 418
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
как така пълнолуние ?

# 419
  • София
Информацията ми е, че паразитите се активизират по пълнолуние. Затова по това време е вярно тестването, през останалото време от месеца може да е невярно отрицателно. Също така се препоръчва профилактично един-два дни преди и след пълнолуние да се взима препарата, с който се лекувате с цел профилактика. Аз използвах вермин, изцяло на билкова основа. И не говоря само за известните паразити, има много други видове, които въобще не сме чували, но съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт