Прочистване на организма от паразити

• 298 666
  • 603
  •   3
Отговори
# 450
  • Пловдив
Здравейте, включвам се с отзиви за нашето прочистване. Аз още някоко часа след прима само на една капка тинктура от черен орех имах реация - получих едри пъпки като от комар - червени и надути петна в областа на корема и бедрата , в следствие на умирането на паразити се освобождава много токсичен товар и явно тялото ми не може да навакса да изхвърля . Като цяло се чувствам много енергична и жизнена. Нямам други оплакваня. Синът ми и мъжа ми нямат все още реакция , днес ще ни е трети ден от приема по схемата.
Какво умиране на паразити и токсини?!
Черния орех е силно алергеногенен. Ако не искате да завършите в спешно с анафилактичен шок най-добре да спрете приема. И изследване на щитовидните хормони на всички правили ли сте преди да решите да се 'прочиствате"?!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 00:48 от whitefang

# 451
  • Стара Загора
Не е алергия със сигурност . Тинктурата от черен орех съм си я правила аз лично и знам как съм извлякла активните съставки . С хормоните също нямам проблем , така че ми остава да се радвам на лекотата , която почувствах още на втория ден 😊.

# 452
  • Пловдив
А ,ако не е тайна как елиминирахте йода Grinning да имам на предвид рецептата при чувствителен на йод хипертироидизъм?

# 453
  • Стара Загора
А ,ако не е тайна как елиминирахте йода Grinning да имам на предвид рецептата при чувствителен на йод хипертироидизъм?
Писах , че проблем с щитовидна жлеза нямам. От една година се храним по определен начин, пием определена вода и замервам няколко показателя, по които се ориентираме дали и какви добавки могат да се взимат. Има много митове отностно метаболитните процеси , но ми е трудно в две изречения да ги обясня. Надявам се никой тук не си самоназначава терапии от нещо прочетено. Аз споделих моя опит, ако има и други , които прилагат антипаразитната програма на Хулда Кларк или смятат да започнат. При всички положения каквото и прочистване да се прави трябва да се вземат няколко фактора под внимание , едно от тях е захарта . При ниска захар ( много хора имат без да знаят!), е много трудно да се случи пълно изчистване.

# 454
Здравейте момичета. Едното ми коте отново повърна глисти снощи. Лятото го изчистих и редовно на всеки 2 месеца давам хапчета на 3те ми животни. Но си вкарах филма и с евентуалната наша зараза. Напоследък аз имам доста здравословни проблеми. Моля за съвет какво да започна да приемам. Паразитолог в нашия град няма.

# 455
 Привет и от мен ( отново). Миналата година голямото дете имаше острици. Будеше се вечер и казваше, че я боли дупето..... Изчистихме я със зентел.
Но, Снощи най-неочаквано видях острица в @к0 на малката. Няма никакви други неразположения, освен че напоследък @к@ по кашкаво. Все още е на гърне. Направо се чудя какво е това нещо/ Имам чувството, че всички деца имат такива ужасии ......

# 456
Идвах със същия въпрос. Боря се с дребното с остриците. Давам му Лепарацид, обаче никаква полза. Това Зентел върши ли работа, защото Лепарацидът нищо не върши, а при нас само това дават

# 457
При нас зентелът се справи много бързо. След това 3 месеца за по 10-12 дни й давах сиропа на pediakid-fitovermil. Оттогава не сме виждали.

# 458
Само със Зентелноправихме нещата. Поне се надявам. Акаше от няколко седмици светли, кашкави, миризливи. Сега уж станаха по тъмни и нормално оформени. За толкова ровене при нас, само веднъж видях една жива гад. Повече не засякох..

# 459
Благодаря ви. Проверих в две аптеки, нямат го.
Вие скоро ли го купувахте, и от къде?

# 460
Аз съм поръчвала някой от Турция да ми донесе това.
https://www.bionaturelife.com/Andazol-400
Поръчвала съм го оттук, но е по-скъпо.

# 461
Донесоха ми Андазол 400. Някой пил ли го е и знае ли схемата?

# 462
  • Варна
Биорезонансната диагностика показва наличието на паразити нали?

# 463
  • Пловдив
Биорезонансната диагностика показва наличието на паразити нали?
Показва пътя на парата от джоба ви към този на измамника

# 464
Донесоха ми Андазол 400. Някой пил ли го е и знае ли схемата?
Ние го пием по 1 таблетка през 14 дни- общо две таблетки.

Общи условия

Активация на акаунт