Прочистване на организма от паразити

• 289 617
  • 588
  •   2
Отговори
# 585
От месец съм с разстройство, често с кръв. Подуване нямам, но отслаабнах. Имам сърбеж около ануса. Паразити никога не съм си намирала.
От 10 дни пия по 500 мл чай от огниче. На своя глава реших да пия зентел на 1-я, 3-я и 14-я ден. Днес взех таблетка от 400 мг. Ако съм опаразитена, кога да очаквам да изкарам нещо?

# 586
  • Пловдив
Направете скенер на абдомен(коремни органи) и пелвис(малък таз) ,ако се види нещо съмнително - колоноскопия . Може и да е най-тревиален колит ,но може и да е нещо наистина сериозно. Дано не е...

# 587
Направете скенер на абдомен(коремни органи) и пелвис(малък таз) ,ако се види нещо съмнително - колоноскопия . Може и да е най-тревиален колит ,но може и да е нещо наистина сериозно. Дано не е...
В понеделник съм на гастроентериолог. За съжаление нищо не изхвърлих след обезпаразитяващото. Надявах се да е от това....

# 588
Здравейте,надявам се все още да има хора които пишат тук,за д ане започвам нова тема,а и мисля че тази е доста полезна и добре структурирана. Имам причина да започна пречистване от паразити и пия лекарства в момента,но бих искала  след това да продължа с полезните практики и обезпаразитяване на известно време.Освен това много искам да започна да давам и на децата на 10 и 5 нещо ,или да спазват определен хранителен режим в тази насока.Та накратко ще съм благодарна на препоръки и съвети най-вече за децата. 😊

Общи условия

Активация на акаунт