Прочистване на организма от паразити

• 298 564
  • 602
  •   1
Отговори
# 585
От месец съм с разстройство, често с кръв. Подуване нямам, но отслаабнах. Имам сърбеж около ануса. Паразити никога не съм си намирала.
От 10 дни пия по 500 мл чай от огниче. На своя глава реших да пия зентел на 1-я, 3-я и 14-я ден. Днес взех таблетка от 400 мг. Ако съм опаразитена, кога да очаквам да изкарам нещо?

# 586
  • Пловдив
Направете скенер на абдомен(коремни органи) и пелвис(малък таз) ,ако се види нещо съмнително - колоноскопия . Може и да е най-тревиален колит ,но може и да е нещо наистина сериозно. Дано не е...

# 587
Направете скенер на абдомен(коремни органи) и пелвис(малък таз) ,ако се види нещо съмнително - колоноскопия . Може и да е най-тревиален колит ,но може и да е нещо наистина сериозно. Дано не е...
В понеделник съм на гастроентериолог. За съжаление нищо не изхвърлих след обезпаразитяващото. Надявах се да е от това....

# 588
Здравейте,надявам се все още да има хора които пишат тук,за д ане започвам нова тема,а и мисля че тази е доста полезна и добре структурирана. Имам причина да започна пречистване от паразити и пия лекарства в момента,но бих искала  след това да продължа с полезните практики и обезпаразитяване на известно време.Освен това много искам да започна да давам и на децата на 10 и 5 нещо ,или да спазват определен хранителен режим в тази насока.Та накратко ще съм благодарна на препоръки и съвети най-вече за децата. 😊

# 589
Вижте за Пара-7 аз съм пила,а е подходящо и за деца...даже обмислям пак да направя един курс

# 590
Вижте за Пара-7 аз съм пила,а е подходящо и за деца...даже обмислям пак да направя един курс
И аз бях пила Пара-7, но личната ми лекарка каза, че е абсурд да чисти паразити.

# 591
Те личните лекари изобщо не се занимават с паразити...да сте чули при оплаквания някой да каже,ами може да е от паразити...или да излседва за паразити..аз поне не съм срещала такъв лекар...
Моя мъж е пил тройчатка..аз не смея да я пия нея,че имам базед...
Иначе и зентел е пил

# 592
Здравейте,
може ли да ми кацете как и колко дълго се пият капсули с масло от риган?

# 593
  • София
Вижте продуктите ПараКил. Има различни видове, зависи за какво ще пиете.

# 594
  • София
здравейте, понеже имам дълъг опит с очистването от паразити, тъй като преди много години имах отпадналост и суха кожа, това някъде преди 16 години, и след първото очистване почуствах промяната в кожата, в енергията и най вече в липсата на апетит за сладко. оттогава периодично си ползвам различни билки и добавки.
просто да сте наясно, че чистенето от паразити си е цял живот, периодично. това е все едно някой да ви каже аз се очистих от вирусите. вирусите си се въдят непрекъснато, мутират и си живуркат около нас и в нас. същото е и с паразитите. така че чистете се периодично, поне 2 пъти годишно. като направите веднъж очистване, прекрасно ще усещате кога започва увеличаване на паразитите в тялото. има редица симптоми, отпадналост, суха кожа, нощен сърбеж в бельото, конвулсии на мускулите, голям апетит за сладко. чувала съм че при по-големи паразити, тении например се усеща физическо движение в корема!
както и да е, изброявам билките които са по темата и помагат, има ги онлайн на прах, някои нарязани за чай, някои ги има и на капсули, тинктури и тн. та билките са пелин, обикновен или сладък пелин и двата действат, вратига, моминска вратига, нигела, черен орех обвивката, зелен орех обвивката, карамфил, хининова кора, тиквено семе - най-добре тиквен тахан, нийм много известна билка по темата, билката камала става и за големи паразити подобно на вратигата и пелина и тройчатката, ясен лист, риган билката или масло, но разредено доста, маслина на прах, също има готови различни билкови смеси, антипаразитарка е много хубава смес 2 вида широкоспектърна, тройчатка е класика и работи прекрасно, това е първото с което се изчистих преди 16 години. сега опитвам и нея и други билки редувам. винаги имам вкъщи диатомит, периодично пия от него, той действа главно на паразитите в храносмилателния тракт, докато билките се всмукват от червата и действат чрез веществата си на паразитите и в други органи.
май изброих доста, избирате си една от билките или билкова смес и започвате упорито да я приемате по указанията поне 2 месеца. вие ще усетите дали ви действа, ако не сменяте с друга. хората са различни, паразитите са различни, не може да очакваме че на всички всички средства ще ни действат по един и същ начин. 
периодично на един два месеца гледайте пак да приемате за по три дни някое от средствата, което сте усетили че работи за вас, за да се поддържате в баланс. въпроса е да не се размножат твърде много паразити в тялото, защото почва да страда имунитета на тялото.
също не яжте твърде много белтъчни продукти, месо, яйца, захар, твърде много млечни, това е чудна храна за паразититие. трябва да имате в храната си много зеленчуци и плодове, зада има баланс.
успех

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:11 от jiva

# 595
Здравейте, правих си изследвания и ми излезе, че имам високи нива igg на Цитомегаловирус. Някой от вас карал ли го е? Знаете ли нещо за него?

# 596
  • Пловдив
Човешкият цитомегаловирус (CMV) принадлежи към семейството на херпесните вируси. Разпространява се чрез телесните течности – слюнка, кръв, урина, кърма, семенна течност и влагалищен секрет. Най-често се предава по полов път и при кръвопреливания, но съществува и вродена форма, при която бременна жена се заразява за първи път и предава инфекцията на бебето. Усложнения крие и инфекцията при хора след трансплантации поради намалената им имунна защита.

При здрави хора инфекцията с CMV често протича безсимптомно или с леко общо неразположение. То може да включва лесна умора, болки в мускулите и ставите и температура. След тези нехарактерни симптоми, инфекцията преминава в латентна форма и остава в тялото за цял живот. Вирусът може да се реактивира при отслабване на имунните сили на организма. Тъй като CMV атакува имунната система, хората, заразили се с него, са с повишен риск от друго заболяване, наречено инфекциозна мононуклеоза, причиняващо се от EBV (Epstein-Barr virus).

Само изследване за количеството  имуноглуболин Г специфични антитела не е показателно за наличието на активна инфекция,нито може да покаже кога(преди колко време ) е била "активна".

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 09:34 от whitefang

# 597
Здравейте, малкият ми син на 10год. постоянно има херпеси на устата. Освен това забелязвам е една постоянно лоша миризма от устата. Водихме го на зъболекар, няма никакви пробелми със зъбите. Правено му е изследване за глисти-отрицателно е. Обаче аз си мисля, че този постоянно силно лош дъх и тези постоянни херпеси може да са свързани с някакви паразити. Какво да направя-има ли някакво изследване, което да пусна , защото личната ми каза, че е малък да му дава хапчета за паразити. Откъде да започна, за да може правилно да го проверя , защото почвам да мисля, че проблемът идва от корема и червата

# 598
Залагам на стомаха и аз.

# 599
jjjenq, лошият дъх със сигурност е от стомаха, но херпесът е психосоматичен. Херпесът се е отключил в някаква стресова за детето ситуация и сега при всяка такава подобна  се активира. Най-бързият начин на лечение е да се открие причината, но е най-труден. Преборвала съм два пъти изключително болезнени и чести херпеси за дълго време. Първият път с инжекции имуностимулант от Румъния, който вече не се произвежда и вторият път с честотния генератор на Пламен Бенински. Това второто го правих цял месец по около 3 часа на ден, което е много досадно и ограничаващо. Предполагам, че други по-съвременни генератори ще имат същия резултат без да се държат две медни тръбички и босите стъпала върху медни пластини по 3 и повече часа на ден.

Общи условия

Активация на акаунт