Звездни компромати - 319 част

• 105 255
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Вече в моята си приказка...
Аз пък хванах края на Господарите.Те имали РД,цели 14 години и Мария Игнатова отново ми докара главоболие и потрес с пискливото си истерично гласче.Бях я позабравила за известно време,ама какво ми трябваше да пускам ТВ-а! Sick

Да, ужасен глас има Sick

И ужасна подутина на шията си. Погледът ми е все в нея!

# 166
  • Sofia
И мен ме дразни това викане и напъване като говорят водещите в предаването ooooh!

# 167
  • Rock & Roll feeling ...
Не съм я чула вчера Мария, но Пипи не знам някой да надминава. С този излишен екзалт,едвам се издържа.

# 168
Помните ли черната майка, родила напълно бяло бебе?
Скрит текст:

Оказва се, че второто ù бебе пак е напълно бяло със сини очи.
Скрит текст:

# 169
  • Варна
Не съм я чула вчера Мария, но Пипи не знам някой да надминава. С този излишен екзалт,едвам се издържа.
Мен Пипи искрено ме забавлява
И не ме дразни, но признавам,
Че рядко я гледам.

Децата от горните снимки са много сладички.
Обичам къдрушковци  Heart Eyes

# 170
  • Бургас
Какъв силен ген има този татко! Grinning

# 171
Тя също има бяла жилка, бял рецесивен алел, но явно много назад в поколенията, защото никой от нейния род не знаел за бял прародител. Комбинацията е едно на милион, затова и повторната комбинация е такава сензация. Simple Smile

# 172
  • Вестерос
Невероятно!

# 173
  • София
Тя също има бяла жилка, бял рецесивен алел, но явно много назад в поколенията, защото никой от нейния род не знаел за бял прародител. Комбинацията е едно на милион, затова и повторната комбинация е такава сензация. Simple Smile

А! Никой не знаел... Може би майка ѝ много ясно се сеща  Wink Или пък баба ѝ

# 174
  • До морето
Нали имаше една такава книга......

# 175

А! Никой не знаел... Може би майка ѝ много ясно се сеща  Wink Или пък баба ѝ
hahaha предавам ви официалната версия, пък неофициално какво е било..  Laughing

# 176
  • София
И мен ме дразни това викане и напъване като говорят водещите в предаването ooooh!

Мария по скоро се надвиква и вените и доста личат на шията й което адски гадно ooooh!

# 177
  • София
Анджелина Джоли осиновява българче!
Скрит текст:
Честит първи април!  Wink

# 178
  • Вече в моята си приказка...

Мария по скоро се надвиква и вените и доста личат на шията й което адски гадно ooooh!
Стилът на Рачков... Лигавото крещене, мимиките и усмивките в края на "смешните" диалози между водещите - все са еднакви, независимо кой е водещ. Дори и Ненчо "попИ" от този начин на водене. Не ми се коментира лигавенето в другото култово предаване "Пълна лудница" - там ужасните и тъпи скечове плюс лигавата актьорска игра са върхът на простотията. И отново в стил "ала Рачков"...

# 179
На мен пък ми харесват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт