Звездни компромати - 319 част

• 105 218
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Rock & Roll feeling ...

Сигурна съм че живее в среда, в която те с Николета са най-красиви и най-прекрасни и тя ще отрасне вярвайки в това.
Което е проблем. Ако средата й е подбрана умишлено (в което не вярвам) ,така че  малката да е най-красива, смятай как ще се чувства когато порасне и е в " неподбрана" среда  и застане до истински красиво момиче.  Нещо като Николета до Даутцен .

От звездните деца, Шайло бих нарекла красиво дете и за момче и за момиче .

# 241
Мисля, че е преувеличено това жалене за бъдещето на едно малко дете. И на мен, а и на вас като деца предполагам, са ви повтаряли на мама красавицата, на татко красавицата.... Е, не израснах зашеметяваща красавица и още не съм умряла или изпаднала в клинична депресия.
Нищо ненормално не виждам в снимките, освен ужасяващо кичозния тоалет. Майка завела детето си в Дисниленд, целува го и се снимат, обикновенитемайки правят същото и в кварталния парк. Не е нужен специален фотограф, може детегледачката или гаджето да са ги снимали.

# 242
На тази снимки си личи колко й е късо крачето на Николета Laughing
Нищо не се вижда Rolling Eyes
Не са й къси краката, не са и дълги, съвсем правилни са й пропорциите си е.

Мисля, че е преувеличено това жалене за бъдещето на едно малко дете. И на мен, а и на вас като деца предполагам, са ви повтаряли на мама красавицата, на татко красавицата.... Е, не израснах зашеметяваща красавица и още не съм умряла или изпаднала в клинична депресия.
Нищо ненормално не виждам в снимките, освен ужасяващо кичозния тоалет. Майка завела детето си в Дисниленд, целува го и се снимат, обикновенитемайки правят същото и в кварталния парк. Не е нужен специален фотограф, може детегледачката или гаджето да са ги снимали.
Peace

# 243
Мисля, че е преувеличено това жалене за бъдещето на едно малко дете. И на мен, а и на вас като деца предполагам, са ви повтаряли на мама красавицата, на татко красавицата.... Е, не израснах зашеметяваща красавица и още не съм умряла или изпаднала в клинична депресия.
Ма как Веньо Кондаков е там с тях, той снима. Предполагам са много голяма компания. Да не си мислите, че са отишли да празунват там двете сами?! Николета винаги има около себе си цял отбор. Никога не ходи никъде сама. А Никито Михайлов що да не снима той?!

Детето на Николета си живее супер за техния начин на живот, живо и здраво да е. Обгрижено, обичано, презадоволено, в подбрана среда за него. Ще учи в частни училища пак в подбрана среда и ще поеме по пътя на майка си вероятно.

# 244
Крачетата на Николета не съм ги виждала на живо, но много хора, които са ги виждали казват, че нямат нищо общо със снимките. Има и доста снимки, които го доказват. Но жената си е намерила ниша, фотошопира се яко и се представя за първа хубавица. Факт, че е фотогенична иначе, като й сложат екстеншъните, тоновете грим и изкуствени мигли. На мен ми идват в повече ПР акциите й с хора, които си нямат хал хабер коя е /Роналдо примерно/. Как пък един не я осъди да й дойде акъла в глаавата.
Последните снимки в Дисниленд са кичозни, но това не е нищо ново. Ако обаче вярно се е хванала с Ники Михайлов това е голямо падение и за него, и за нея /според мен/.

# 245
О, да вече няма съмнение. Честито да им е  Heart Eyes
Сетих се и за Джей Раян (beauty and the beast) и Даяна Фуемана

Скрит текст:
Хич не ми беше на сърце, като разбрах за съпругата му. Не си го представях с такава, ама в Нова Зеландия това не е рядкост.

# 246
  • Rock & Roll feeling ...

Детето на Николета си живее супер за техния начин на живот, живо и здраво да е. Обгрижено, обичано, презадоволено, в подбрана среда за него. Ще учи в частни училища пак в подбрана среда и ще поеме по пътя на майка си вероятно.

Като гледам Николета какъв човек е и какви представи за стойност и просперитет има,искрено съжалявам детето й. Кел файда от пари и среда,като нямаш  от онова,което с пари не се купува.

Даутцен и мъж
Скрит текст:

# 247
О, да вече няма съмнение. Честито да им е  Heart Eyes
Сетих се и за Джей Раян (beauty and the beast) и Даяна Фуемана

Скрит текст:
Хич не ми беше на сърце, като разбрах за съпругата му. Не си го представях с такава, ама в Нова Зеландия това не е рядкост.
Това ми прилича на травестит,не на жена

# 248
Нилото призна в "Папараци", че от 15 години била влюбена, а ТОЙ бил набор 88. Ники Михайлов е същия.  Thinking

# 249
  • Вече в моята си приказка...
Аз пък много харесвам Николета! Twisted Evil Известна е, има добър стандарт на живот, пътува, често се шуми около нея... Инвестирала е в себе си, поддържа се, и мисля, че се справя много добре! Малката ѝ дъщеричка е голяма сладурана, а колкото до говорният ѝ дефект (някой го беше споменал), ще го израсте!

# 250
# 251
То наистина това с "харесването" е въпрос на вкус, но наистина не мога да разбера как някой би харесал Николета с аргумент - известна е, пътува, инвестира в себе си и т.н.

# 252
  • София
интересна е интерпретацията на словосъчетанието "инвестирам в себе си"...

# 253
  • Вестерос
То наистина това с "харесването" е въпрос на вкус, но наистина не мога да разбера как някой би харесал Николета с аргумент - известна е, пътува, инвестира в себе си и т.н.
именно!

# 254
Конкретно за Николета ли се отнася или наистина не може да ви стане симпатичен човек, било то и неизвестен, които пътува по света и опознава различни култури, поддържа се в добър вид и т.н? Ако отговорът е "не", моля, пояснете по какви характеристики определяте дали ви допада някои.
И да е ясно, че не съм фен на Николета, по-скоро от любопитство питам

Общи условия

Активация на акаунт