Звездни компромати - 319 част

• 105 224
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Наистина е изумителна красавица Парис!
А тя биологична дъщеря ли е на Майкъл?Двете големи са белички,а малкото е тъмничко.Деби РПУ и тя е бяла.

# 227
Ще ме скъсате от смях с тези целувки. Аз целувам децата ми по устата. И мъжа ми! Mr. Green
Как може някой да каже, че дете е грозновато?! Прекалявате с глупостите и злобата.

# 228
  • София
Страхотна е Парис Джаксън  Heart Eyes

# 229
На мен също ми харесват мъжете,а Рачков си ми е любимец отдавна.Не мога да понасям гласа на Мария.Някой много а е излъгал,че става за водеща.

Някой, някой...братът на Магърдич Whistling

На мен са ми смешни, но в малки дози, иначе става блудкаво. Любимо ми е от старите "капки" Ненчо като Криско и Рачков и Зуека с цветомузиката Joy
Просто имитират италианския оригинал,там Мишел Хунцигер води (бившата жена на Ерос Рамацоти).Но при нея го няма това напъване,всичко е по лежерно и наистина забавно

# 230
  • Rock & Roll feeling ...
На мен също ми харесват мъжете,а Рачков си ми е любимец отдавна.Не мога да понасям гласа на Мария.Някой много а е излъгал,че става за водеща.

Някой, някой...братът на Магърдич Whistling

Имали ли са нещо ?

Рачков и Зуека са  забавни,точно до момента в който не почнат да преиграват.

Интересно ще е да се направи сравнение в реализацията между италианските господари и капки и българските .

# 231
На тази снимки си личи колко й е късо крачето на Николета Laughing

Е, да бе... Не съм почитател на тая проста куна с тон грим, но колко се очква все пак да ѝ е дълго крачето като за нейния ръст?
Честно казано на мен ми харесва задника ѝ на тая снимка. Извивката на кръста също. Каквото и да си говорим не е като в разплутите ѝ години от времето на пловдивските дискотеки.

# 232
Аз пак казвам, че с изключение на хилавите крачка и твърде големия бюст, за мен Николета има добро тяло. Или поне на мен ми се ще да имам такова в сравнение с моето в момента Mr. Green

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не всички известни се женят за модели  Grinning
Добавям в списъка Оскар Айзък с неговата Елвира, която явно наистина е бременна
Скрит текст:

Тя наистина не е модел и даже и най-снизходителното око не може да я признае за хубава, но пък за сметка на това е режисьор на  документални филми, дива хипстърка и има проект за промотиране на музиканти от цял свят, в който най-редовно снима и самия Оскар. Та Емели е съвсем права, че и уж обикновените звездни съпруги никак не са случайни (тази на Гордън-Левит е директор на компания за роботика в Силиконовата долина например).

# 234
О, да вече няма съмнение. Честито да им е  Heart Eyes
Сетих се и за Джей Раян (beauty and the beast) и Даяна Фуемана

Скрит текст:

Харди Simple Smile
Скрит текст:

# 235
И Тед Дансън имаше имаше извънбрачна афера с Упи Голдбърг преди години...

# 236
  • На топло
За красиво дете се сещам за тази млада девойка https://www.instagram.com/explore/tags/kristinapimenova/?hl=ru
Не само, че имаа манекенски мерки, но и очите и са изразителни и умни.
А малкото на Николета е третирано повече като аксесоар.... ( хубаво е да заведеш детето си в Дисни, но защо мъкнеш и фотограф да те снима  newsm78)
Горкото ще има много комплекси с такова отношение.

# 237
# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
О, да вече няма съмнение. Честито да им е  Heart Eyes
Сетих се и за Джей Раян (beauty and the beast) и Даяна Фуемана

Скрит текст:

Направо си ми прилича на мъж с перука тази.

# 239
  • София
Малката Никол ми е много сладка Peace
Не виждам нищо лошо в целувките по устата  Rolling Eyes
Сигурна съм че живее в среда, в която те с Николета са най-красиви и най-прекрасни и тя ще отрасне вярвайки в това. По възможно ми се струва, ако не израстне като голяма красавица да страда от синдрома Ваня Червенков т.е. тотално неадекватна представа за самата себе си.

Общи условия

Активация на акаунт