Звездни компромати - 319 част

• 105 234
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • sofiq

На мен също  Peace

# 181
  • Бургас
На мен също ми харесват мъжете,а Рачков си ми е любимец отдавна.Не мога да понасям гласа на Мария.Някой много а е излъгал,че става за водеща.

# 182
Аз много харесвам Рачков и Капките ги гледам този сезон само заради него. Е, попрекалява и той понякога  Grinning
А, Господарите не ги следя, обаче скоро попаднах на един репортаж с Боби Ваклинов и много се смях. Някакъв продаваше нелегално билети за Капките и репортерът го сгащи на местопрестъплението, но онзи тръгна да бяга. Гониха се из цяла София, стъмни се, заваля дъжд, операторът изостана с камерата, Боби снима с камерата на телефона си и накрая го хвана в тролея, голямо гонене падна.

# 183
И аз съм от харесващите Рачков  Rolling Eyes И господарите гледам, заради репортажите най-вече. Фенка съм на Боби, гони ги до последно  hahaha

# 184
На мен също ми харесват мъжете,а Рачков си ми е любимец отдавна.Не мога да понасям гласа на Мария.Някой много а е излъгал,че става за водеща.

Някой, някой...братът на Магърдич Whistling

На мен са ми смешни, но в малки дози, иначе става блудкаво. Любимо ми е от старите "капки" Ненчо като Криско и Рачков и Зуека с цветомузиката Joy

# 185
# 186
Николета и Никол в Дисниленд
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6149850

# 187
Джей Ло с новия любим Много добре стоят един до друг двамата.
Най-после! newsm18
Дано продължи по-дълго, че иначе следващия никаквец дебне зад ъгъла, за да заеме мястото. Laughing

# 188

Егати и тоалета си е спретнала Николета. Много подходящо за рожден ден... на собственото ти дете... в Дисниленд...  Whistling

# 189
  • София
Така наречените кифли(метреси, държанки,бръмчалки), нямат никакви скрупули. Мен лично, ще ме е срам да се явя така пред хора. То не е коса, тен, корем, татуси, орнаментики. Прекалено е  #Crazy
Дъщеричката й има много хубава коса.

# 190
  • Бургас
Пак чупки,курвенски муцунки,ще кажеш,че не е на детски РД,а на някое служебно мероприятие.

# 191
# 192
Пак чупки,курвенски муцунки,ще кажеш,че не е на детски РД,а на някое служебно мероприятие.
Е, па... мож'да клъвне нЕкой Мики Маус... Mr. Green

# 193
Е, па... мож'да клъвне нЕкой Мики Маус... Mr. Green
Или поне някой Ники Маус Mr. Green

# 194
  • Tам през Атлантическия океан
Не всички известни се женят за модели  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт